Nat Bluebell
Fanka BB :)
No i poszły w las
Mnie za to naszło na włosową metamorfozę właśnie szukam dobrego fryzjera
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co planujesz?No i poszły w las
Mam fajną fryzejrke ale pewnie daleko masz do WrocławiaNo i poszły w las
Uuuu brawo Ja uwielbiam mieć posprzątane, ale sprzątać nie przepadamJa się dzisiaj wzięłam za porządki mieszkania ale takie konkretne ;P wywalam to co leży i się kurzy żeby zrobić miejsce na nowe klamoty które się nie mieszczą nigdzie dopiero ogarnęłam łazienkę i kuchnię jeszcze przede mną korytarz i jeden pokój bo w sumie w drugim tydzień temu zrobiłam większy porządek ;P ale już po 3h trochę mi się nie chce [emoji14] ale jak widzę jak mieszkanie zaczyna wyglądać ładniej to zbieram motywację ;P poza tym ja się pytam gdzie jest moja owulacja ? ;P co miesiąc o tej porze już była ;P
Nie jestem pewna, ale chyba rozjasnię i trochę podetnę, nigdy nie miałam jasnych więc nie wiem jak bardzo się zdecydujęCo planujesz?
We Wrocławiu mam teściów i szwagierkę, ale nie wybieram się za bardzoMam fajną fryzejrke ale pewnie daleko masz do Wrocławia
Oj zazdroszczę my kilka miesięcy po przeprowadzce a jeszcze nie do końca ogarnięte wszystko, ale w weekend chcę trochę posprzątać.Ja się dzisiaj wzięłam za porządki mieszkania ale takie konkretne ;P wywalam to co leży i się kurzy żeby zrobić miejsce na nowe klamoty które się nie mieszczą nigdzie dopiero ogarnęłam łazienkę i kuchnię jeszcze przede mną korytarz i jeden pokój bo w sumie w drugim tydzień temu zrobiłam większy porządek ;P ale już po 3h trochę mi się nie chce [emoji14] ale jak widzę jak mieszkanie zaczyna wyglądać ładniej to zbieram motywację ;P poza tym ja się pytam gdzie jest moja owulacja ? ;P co miesiąc o tej porze już była ;P
O.widzisz czyli jest powód do wizytyNie jestem pewna, ale chyba rozjasnię i trochę podetnę, nigdy nie miałam jasnych więc nie wiem jak bardzo się zdecyduję
We Wrocławiu mam teściów i szwagierkę, ale nie wybieram się za bardzo
Oj zazdroszczę my kilka miesięcy po przeprowadzce a jeszcze nie do końca ogarnięte wszystko, ale w weekend chcę trochę posprzątać.
A miewasz objawy owu czy testy robisz?
Ja to taki mieszczuch jestem ze az wstyd,wszystkiego sie boje.kiedys jezdzilam ze znajomymi nad jezioro,wszyscy tacy szczesliwi a ja tylko myslalam o komarach,pajakach i innych robakach...
Mnie kleszcze też przerażają [emoji52] ostatnio to jakaś plagaHehe to tak jak ja [emoji14] kiedyś jako dziecko spędzałam większość swojego czasu na podwórku na wsi u babci, biegałam po trawach, krzakach, polach , kąpałam się w stawku z pijawkami i nie bałam się niczego a teraz to boję się do lasu wchodzić bo przerażają mnie kleszcze, wieczorami jak siedzimy gdzieś u znajomych na podwórku też tylko macham rękami i odganiam komary i nawet jak po trawie chodze w klapkach czy sandałach latem to sprawdzam czy jakiś kleszcz mi się nie uczepił na stopę [emoji14] a pająki to akurat zawsze się ich bałam nawet jak byłam u babci i było ich pełno w piwnicy to zawsze głowe kurczyłam , żeby jakiś we włosy mi nie wlazł