hehe nie mam pojęciaCzyli dostałyśmy sprzeczne odpowiedzi - i komu tu wierzyć ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe nie mam pojęciaCzyli dostałyśmy sprzeczne odpowiedzi - i komu tu wierzyć ??
Ooo to o której wstałaś ranny ptaszku?[emoji3]A ja jestem z siebie dumna bo juz zdazylam zrobić dwa prania, ugotować zupę, umyć lodówkę i okna i poodkurzać wszędzie [emoji106] [emoji4]
Brawo ja[emoji13]
Przed 8 jakos, nie moglam spać już[emoji13]Ooo to o której wstałaś ranny ptaszku?[emoji3]
To moze jak masz tyle energi to zapraszam do mnie w moim mieszkaniu tez przydalyby sie takie porzadkiPrzed 8 jakos, nie moglam spać już[emoji13]
A z miłą chęcią[emoji5] ja ogolnie lubię sprzątać. I najlepiej mi się sprząta rano, gdy jestem sama, mąż mi się nie plącze. Wtedy sprawia mi przyjemność takie sprzątanie i mnie odpręża[emoji106]To moze jak masz tyle energi to zapraszam do mnie w moim mieszkaniu tez przydalyby sie takie porzadki
Bardzo ci zazdroszcze tego grzybobrania!Ja za 33 minuty wracam z pracy
Robię pranie , sprzątam szybko ,coś zjem ;na szybko dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym i makaron
No i jedziemy do lasu na grzybki póki można jeszcze coś zebrać i do suszenia na święta coś zapachnie chociaż w sosie grzybowym