reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja za 33 minuty wracam z pracy ;)
Robię pranie , sprzątam szybko ,coś zjem ;na szybko dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym i makaron
No i jedziemy do lasu na grzybki póki można jeszcze coś zebrać i do suszenia na święta coś zapachnie chociaż w sosie grzybowym

To moze jak masz tyle energi to zapraszam do mnie w moim mieszkaniu tez przydalyby sie takie porzadki;)
A z miłą chęcią[emoji5] ja ogolnie lubię sprzątać. I najlepiej mi się sprząta rano, gdy jestem sama, mąż mi się nie plącze. Wtedy sprawia mi przyjemność takie sprzątanie i mnie odpręża[emoji106]

Ja za 33 minuty wracam z pracy ;)
Robię pranie , sprzątam szybko ,coś zjem ;na szybko dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym i makaron
No i jedziemy do lasu na grzybki póki można jeszcze coś zebrać i do suszenia na święta coś zapachnie chociaż w sosie grzybowym
Bardzo ci zazdroszcze tego grzybobrania!

Ja w tym roku bylam tylko raz na grzybach. I to w sumie za duzo powiedziane ze "byłam"! Idąc łąką w stronę lasu wystraszyla mnie sarna. Nagle wyleciała z krzaków! No zawał. Serce to ja czułam wtedy w gardle ze strachu[emoji15] ok idę dalej. Nie minęło 10 minut a mi praktycznie przed samą twarzą przelatuje ten ptak taki ogromny z takim dluzszym ogonem no nie pamietam jak sie nazywa. Nastepny zawał. Idę dalej. Wchodzę w mrowisko. Pisk i płacz bo chodzą po mnie mrówki! W końcu wchodzę do lasu. I co? I po mojej ręcę spaceruje kleszcz! Myślę sobie no koniec! Nie idę dalej! Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią abym na te grzyby nie szła! I się wróciłam do domu[emoji13]

reklama
Haha ja też zawsze mam zawał jak coś mi wyskoczy , ostatnio miałam nawet okazje spotkać pięknego jelenia..Ale przerażenie było [emoji23]

Wracam z pracy a tu taki gość mi szaleje i brudzi [emoji7] [emoji12]

Do góry