reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja mam dzis okropny dzień [emoji17][emoji17][emoji17] musimy uspać naszą suczkę [emoji17][emoji17][emoji24][emoji24][emoji24] ma raka macicy i tak nią poniewiera ten dziad, ze nie mozemy patrzec jak ona sie meczy...[emoji17][emoji24]
Też kiedyś p-rzez to przechodziłam. Niewyobrażalna trauma. Pocieszeniem jest fakt, że już nie będzie Wasza sunia cierpieć. To najlepsze co możecie dla niej zrobić. Przytulam mocno :*

reklama
Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((

Mi ginekolożka powiedziała , że liczy się od wtedy kiedy zaczyna się plamić, bo też ostatnio miałam tak że małe plamienie a dopiero na drugi dzień wieczorem się zaczynało rozkręcać i ona powiedziała , że mam liczyć od kiedy wystąpiło plamienie ;)

Czyli dostałyśmy sprzeczne odpowiedzi - i komu tu wierzyć ?? :szok:
No wlasnie,w kazdym razie dziekuje za odpowiedzi dziewczyny.Wczoraj kolo 23:00 wzielam na noc clo,bo stwierdzialam ze to juz prawie koniec 4 dnia,no i te rozne plamienia przed.mam skan na 14 listopad i mialam ladnie wyliczone.Za to snilo mi sie ze zrobila mi sie przez clo mega cysta na lewym jajniku,super...ehh no ale to sen

Też musiałam uśpić pieska. 13 lat z nami nasza jamniczka wytrzymała. Chora na koniec, nie jadła, ledwo Piła, chore nerki miała, kamienie itp. Biedactwo małe :( ale już jej lżej.

Dobra powiem wam co zrobiłam hehehe. Zrobiłam test wyszedł cien drugiej kreski i nie wyśle wam go bo na tel nie złapie w każdym razie znowu cień mówię sobie powtórka z rozrywki znów cień bez znaczenia pewnie te testy robią taki cień i wpadłam na genialny pomysł haha...kazalam mojemu nasikac i zrobilam z jego moczu żeby sprawdzić czy tez wyjdzie ten cień no i nie ma nic biało a u mnie jest wiec sobie mysle ze jezeli to juz cos pokazuje to zrobie jutro rano moze cos bardziej wyjdzie:-) :):-D
wow heheh:D

Hej dziewczyny
Zgłaszam się z pracy [emoji3] biorę się za jakieś śniadanko i do dzieła..
Dzisiaj 3dc, niech ten miesiąc już zleci bo badania przede mną.. A w tym miesiącu chciałabym dotrzeć do chirurga , bo miałam taki guzek na plecach i odrósł znów tylko tym razem wybieram się gdzie indziej
Kolejny mały ludzik [emoji173]️ no i widzisz, nawet skierowanie masz :)

Ja się od roku praktycznie tym żywiłam, to może dlatego tak szybko zaszlam mimo podeszlego wieku ;)

Katar mnie nie opuszcza niestety bez leków trochę to trwa :p
A próbowałaś z solą morską , ona chyba nie jest szkodliwa w ciąży, bo nawet przy dzieciach ją się stosuje ,a zawsze trochę Ci ulży

chyba nie mozliwe.....:) tak zazwyczaj 10 dpo cieniutka kreska ledwo widoczna wychodzi
No wiem ze to jest jeszcze za wczesnie bo cieni na teście to ja juz bardzo duzo widzialam i nic z tego wiec poczekam zeby minelo chociaz 2tyg wtedy powinno cos wyjść a jak znowu sie nie udalo to 15 grudnia mam impreze i się uchlam:laugh2::tak:

reklama
U mnie dziś 12 dc i chyba owu.... Śluz elegancki i kropeczka krwi w nim rano i podbrzusze tak pobolewa a wczoraj nic nie podzialalismy bo mąż wrócił o 1 w nocy z pracy, grypa go złapała i biedny nie miał siły....

Do góry