reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja mam dzis okropny dzień [emoji17][emoji17][emoji17] musimy uspać naszą suczkę [emoji17][emoji17][emoji24][emoji24][emoji24] ma raka macicy i tak nią poniewiera ten dziad, ze nie mozemy patrzec jak ona sie meczy...[emoji17][emoji24]
Też kiedyś p-rzez to przechodziłam. Niewyobrażalna trauma. Pocieszeniem jest fakt, że już nie będzie Wasza sunia cierpieć. To najlepsze co możecie dla niej zrobić. Przytulam mocno :*

reklama
Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((

Mi ginekolożka powiedziała , że liczy się od wtedy kiedy zaczyna się plamić, bo też ostatnio miałam tak że małe plamienie a dopiero na drugi dzień wieczorem się zaczynało rozkręcać i ona powiedziała , że mam liczyć od kiedy wystąpiło plamienie ;)

Czyli dostałyśmy sprzeczne odpowiedzi - i komu tu wierzyć ?? :szok:
No wlasnie,w kazdym razie dziekuje za odpowiedzi dziewczyny.Wczoraj kolo 23:00 wzielam na noc clo,bo stwierdzialam ze to juz prawie koniec 4 dnia,no i te rozne plamienia przed.mam skan na 14 listopad i mialam ladnie wyliczone.Za to snilo mi sie ze zrobila mi sie przez clo mega cysta na lewym jajniku,super...ehh no ale to sen

Też musiałam uśpić pieska. 13 lat z nami nasza jamniczka wytrzymała. Chora na koniec, nie jadła, ledwo Piła, chore nerki miała, kamienie itp. Biedactwo małe :( ale już jej lżej.

Dobra powiem wam co zrobiłam hehehe. Zrobiłam test wyszedł cien drugiej kreski i nie wyśle wam go bo na tel nie złapie w każdym razie znowu cień mówię sobie powtórka z rozrywki znów cień bez znaczenia pewnie te testy robią taki cień i wpadłam na genialny pomysł haha...kazalam mojemu nasikac i zrobilam z jego moczu żeby sprawdzić czy tez wyjdzie ten cień no i nie ma nic biało a u mnie jest wiec sobie mysle ze jezeli to juz cos pokazuje to zrobie jutro rano moze cos bardziej wyjdzie:-) :):-D
wow heheh:D

Hej dziewczyny
Zgłaszam się z pracy [emoji3] biorę się za jakieś śniadanko i do dzieła..
Dzisiaj 3dc, niech ten miesiąc już zleci bo badania przede mną.. A w tym miesiącu chciałabym dotrzeć do chirurga , bo miałam taki guzek na plecach i odrósł znów tylko tym razem wybieram się gdzie indziej
Kolejny mały ludzik [emoji173]️ no i widzisz, nawet skierowanie masz :)

Ja się od roku praktycznie tym żywiłam, to może dlatego tak szybko zaszlam mimo podeszlego wieku ;)

Katar mnie nie opuszcza niestety bez leków trochę to trwa :p
A próbowałaś z solą morską , ona chyba nie jest szkodliwa w ciąży, bo nawet przy dzieciach ją się stosuje ,a zawsze trochę Ci ulży

chyba nie mozliwe.....:) tak zazwyczaj 10 dpo cieniutka kreska ledwo widoczna wychodzi
No wiem ze to jest jeszcze za wczesnie bo cieni na teście to ja juz bardzo duzo widzialam i nic z tego wiec poczekam zeby minelo chociaz 2tyg wtedy powinno cos wyjść a jak znowu sie nie udalo to 15 grudnia mam impreze i się uchlam:laugh2::tak:

reklama
U mnie dziś 12 dc i chyba owu.... Śluz elegancki i kropeczka krwi w nim rano i podbrzusze tak pobolewa a wczoraj nic nie podzialalismy bo mąż wrócił o 1 w nocy z pracy, grypa go złapała i biedny nie miał siły....

Do góry