1
185097
Gość
Ponoc czerwone wino dobrze wplywa na endometrium[emoji4]Hmm to jak sobie wieksze wychodowac?bez tabletek bo nie mam dostepu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoc czerwone wino dobrze wplywa na endometrium[emoji4]Hmm to jak sobie wieksze wychodowac?bez tabletek bo nie mam dostepu
Można poprawić. Podobno czerwone wino, ryby, orzechy , migdały dobrze działają. Wiesiołek , kompleks wit. B i magnezA o tym to już nie mam pojęcia czy my mamy na to jakiś wpływ
No według tego co pisze internet i dziewczyny na forum hashimotek starających się o dziecko no to ft4 słabe wogole według nich jest dużo ważniejsze niż samo TSH ale to żeby utrzymać ciążę ft4 jest odpowiedzialne. Ale to faktycznie idzie zglupiec od tych informacji ;P niestety ale każdy potrafi inaczej powiedzieć a tarczyca to jest jedna wielka niewiadoma. Także ja się nie stresuje poczekam 2 tyg zobaczę jaki mi wynik wyjdzie najwyżej dostanę większą dawkę leku. Co ja będę się spinać że jest źle przecież myśląc o tym nie poprawie swoich wyników. Myślę sobie że to 2.9 nie jest tragiczne biorę lek i co ma być to będzieTo u mnie to ft4 jest slabe?
Jezu zglupiec idzie od tego wszystkiego juz[emoji13]
Niby jak są skrzepy to niedobrze ale to tylko takie moje gdybanieCiekawa jestem czy jak sa obfite okresy regularne z duza iloscia skrzepow to znaczy ze endometrium bylo grubasne?
Tez gdzies obilo mi sie o uszy ze jak sa skrzepy to moze to swiadczyc np ze sa torbiele, polipy itp. Ale ile w tym prawdy to nie wiemNiby jak są skrzepy to niedobrze ale to tylko takie moje gdybanie