reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To u mnie to ft4 jest slabe?
Jezu zglupiec idzie od tego wszystkiego juz[emoji13]
No według tego co pisze internet i dziewczyny na forum hashimotek starających się o dziecko no to ft4 słabe wogole według nich jest dużo ważniejsze niż samo TSH ale to żeby utrzymać ciążę ft4 jest odpowiedzialne. Ale to faktycznie idzie zglupiec od tych informacji ;P niestety ale każdy potrafi inaczej powiedzieć a tarczyca to jest jedna wielka niewiadoma. Także ja się nie stresuje poczekam 2 tyg zobaczę jaki mi wynik wyjdzie najwyżej dostanę większą dawkę leku. Co ja będę się spinać że jest źle przecież myśląc o tym nie poprawie swoich wyników. Myślę sobie że to 2.9 nie jest tragiczne biorę lek i co ma być to będzie :)

Czytam o tym endometrium i wychodzi na to ze jak zjem sledzia z avokado posypanych orzechami brazylijskimi ,garscia slonecznika i pestek dyni i na koniec zapije to lampka wina to powinnam sobie ladne wychodowac!:) w sumie jem te wszystkie produkty poza rybami i winem,hmm

Ciekawa jestem czy jak sa obfite okresy regularne z duza iloscia skrzepow to znaczy ze endometrium bylo grubasne?:confused:

No właśnie też tak słyszałam.. Ja od zawsze mam takie skrzepiki podczas okresu . I lekarz powiedział , że to normalne u mnie .. Tylko od niedawna mam polipa lub mięśniaka. Jestem ciekawa czy jak to polip czy już się mógł złuszczyć czy dalej tam siedzi

U mnie właśnie przy tej mojej nieciekawej cytologi pytał gin czy mam skrzepy podczas @ ja jak miałam spirale to czasami się nieduże trafiały ale jak wyciągnęłam ją to ten moj @ jakiś inny dziwny się zrobił

reklama
Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((

Do góry