reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To u mnie to ft4 jest slabe?
Jezu zglupiec idzie od tego wszystkiego juz[emoji13]
No według tego co pisze internet i dziewczyny na forum hashimotek starających się o dziecko no to ft4 słabe wogole według nich jest dużo ważniejsze niż samo TSH ale to żeby utrzymać ciążę ft4 jest odpowiedzialne. Ale to faktycznie idzie zglupiec od tych informacji ;P niestety ale każdy potrafi inaczej powiedzieć a tarczyca to jest jedna wielka niewiadoma. Także ja się nie stresuje poczekam 2 tyg zobaczę jaki mi wynik wyjdzie najwyżej dostanę większą dawkę leku. Co ja będę się spinać że jest źle przecież myśląc o tym nie poprawie swoich wyników. Myślę sobie że to 2.9 nie jest tragiczne biorę lek i co ma być to będzie :)

Czytam o tym endometrium i wychodzi na to ze jak zjem sledzia z avokado posypanych orzechami brazylijskimi ,garscia slonecznika i pestek dyni i na koniec zapije to lampka wina to powinnam sobie ladne wychodowac!:) w sumie jem te wszystkie produkty poza rybami i winem,hmm

Ciekawa jestem czy jak sa obfite okresy regularne z duza iloscia skrzepow to znaczy ze endometrium bylo grubasne?:confused:

No właśnie też tak słyszałam.. Ja od zawsze mam takie skrzepiki podczas okresu . I lekarz powiedział , że to normalne u mnie .. Tylko od niedawna mam polipa lub mięśniaka. Jestem ciekawa czy jak to polip czy już się mógł złuszczyć czy dalej tam siedzi

U mnie właśnie przy tej mojej nieciekawej cytologi pytał gin czy mam skrzepy podczas @ ja jak miałam spirale to czasami się nieduże trafiały ale jak wyciągnęłam ją to ten moj @ jakiś inny dziwny się zrobił

reklama
Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((

Do góry