reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((
Ja bym liczyła raczej od niedzieli

reklama
Spicie?? Nie wiem od kiedy liczyc okres;( a to wazne bo musze zaczac barc leki od 5 dnia cyklu przez 5 dni.w sumie to mi sie zaczal od czwartku bylo troche krwi potem piatek nic w sumie w sobote troszeczke a w niedziele juz mocno konkretni,i nie wiem kurde od kiedy liczyc??? Myslalam zeby juz dzis wziasc ale to by byl dzien 3 takiego mocnego a 5 dzien takiego mieszanego,pomocy:((
Ja bym liczyła od niedzieli. Kiedyś pytałam swojego gina kiedy liczyć 1dc gdy np. przed mam plamienia to on mi mówił, że dopiero gdy jest obfite krwawienie.

Wybaczcie dziewczyny ze was dzis nie nadrobie ale caly dzien nie mialam glowy do czytania i teraz witam sie po wizycie [emoji6] nasz maly szkrab ma 2,85cm, widać rączki, nóżki i slyszalam serduszko [emoji7][emoji7] wedlug usg tp 7.06. Czyli nadal jeden dzien roznicy niz z om [emoji6] karta ciąży zalozona [emoji1] tylko waga mi sie nie podoba [emoji23]
No i dostalam euthyrox 50, musze zapisac sie do endo, glukoza za wysoka wiec mam zrobic krzywa ale dopiero tuz przed sama wizytą czyli przed 3.12 bo na ten dzien juz mam umowiona kolejna [emoji6]
No i dla mnie hit[emoji4] mimo ze moja gin nie pracuje na NFZ mogla mi wystawic skierowanie na prenatalne [emoji1] ze wzgledu na podejrzenie cukrzycy i niedoczynność tarczycy, takze moge zrobic te badania na nfz [emoji6][emoji4]
Kolejny mały ludzik ❤️ no i widzisz, nawet skierowanie masz :)

Czytam o tym endometrium i wychodzi na to ze jak zjem sledzia z avokado posypanych orzechami brazylijskimi ,garscia slonecznika i pestek dyni i na koniec zapije to lampka wina to powinnam sobie ladne wychodowac!:) w sumie jem te wszystkie produkty poza rybami i winem,hmm
Ja się od roku praktycznie tym żywiłam, to może dlatego tak szybko zaszlam mimo podeszlego wieku ;)

Katar mnie nie opuszcza niestety bez leków trochę to trwa :p

A kiedy to endometrium osiąga najgrubszy stan ? I ile powinno mieć minimum ? Ja pamiętam jak byłam rok temu na kontroli jakos na początku cyklu powiedzmy w 7dc to miałam 7mm endometrium

A kiedy to endometrium osiąga najgrubszy stan ? I ile powinno mieć minimum ? Ja pamiętam jak byłam rok temu na kontroli jakos na początku cyklu powiedzmy w 7dc to miałam 7mm endometrium
Pewnie rosło sobie :)

20181108_002031.jpg

Załączniki

• 20181108_002031.jpg
    20181108_002031.jpg
    120,1 KB · Wyświetleń: 348
reklama
Też bym liczyła od niedzieli :)

Do góry