reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To ja dzisiaj mam 12dc i owualcja to mi gdzieś zaginęła [emoji14] dziwny masz ten cykl tak prawdę mówiąc.
No dziwny w prawdzie nigdy nie kontrolowalam owulacji i nie wiem kiedy mialam dopiero w tamtym cyklu zaczęłam sprawdzać od 11dc i nic nie wyszlo a w tym od 5 i w 6 wyszło wiec nie wiem czy zawsze tak mialam czy teraz po odstawieniu tabletek tak mi sie zrobiło

Ja tylko chude broń boże coś tłustego jak byłam dzieckiem to nawet z polędwicy sopockiej sciagalam skórkę :Ddo tej pory mi to w rodzinie wypominają 8-)

Hehe moja siostra tak ma , że chudą polędwicę sopocką obkraja z tej skórki, chociaż i ja nie lubie bardzo tłustego i też odkrajam tłuste i chrząstki ale ona to już całkiem przesadza :p

Bunia nie miałaś mieć wyników o 18??
Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P

reklama
Dobra powiem wam co zrobiłam hehehe. Zrobiłam test wyszedł cien drugiej kreski i nie wyśle wam go bo na tel nie złapie w każdym razie znowu cień mówię sobie powtórka z rozrywki znów cień bez znaczenia pewnie te testy robią taki cień i wpadłam na genialny pomysł haha...kazalam mojemu nasikac i zrobilam z jego moczu żeby sprawdzić czy tez wyjdzie ten cień no i nie ma nic biało a u mnie jest wiec sobie mysle ze jezeli to juz cos pokazuje to zrobie jutro rano moze cos bardziej wyjdzie:-) :):-D

Dobra powiem wam co zrobiłam hehehe. Zrobiłam test wyszedł cien drugiej kreski i nie wyśle wam go bo na tel nie złapie w każdym razie znowu cień mówię sobie powtórka z rozrywki znów cień bez znaczenia pewnie te testy robią taki cień i wpadłam na genialny pomysł haha...kazalam mojemu nasikac i zrobilam z jego moczu żeby sprawdzić czy tez wyjdzie ten cień no i nie ma nic biało a u mnie jest wiec sobie mysle ze jezeli to juz cos pokazuje to zrobie jutro rano moze cos bardziej wyjdzie:-) :):-D
Haha super,no to czekamy do jutra!!jak tak szybko ci wyszlo to moze byc juz tylko lepiej

Do góry