Blondi1437
Fanka BB :)
No ja też nie wiedzialam a jednak....Blondi nawet nie wiedzialam ze można miec owulacje tak wcześnie[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja też nie wiedzialam a jednak....Blondi nawet nie wiedzialam ze można miec owulacje tak wcześnie[emoji4]
Jest mniej czyli jest jakiś postępDopiero mi wysłali
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg no ciężki temat to TSH ;P
Oj kurczę chciałabym zreszta jak każda z nasHaha super,no to czekamy do jutra!!jak tak szybko ci wyszlo to moze byc juz tylko lepiej
Tsh lubi skakac tak jak prolaktyna. Wystarczy jakis stres i już jest większe.Dopiero mi wysłali
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg no ciężki temat to TSH ;P
Ja też nie lubię mleka bo jak byłam mała rodzice kazali mi wypijać codziennie 1 szklankę mleka od krowy... FUUUUUUUUUUUUUUUU
Kiedyś moja koleżanka robiąc badania do wojska miała zły mocz i kazała mężowi nasikać i oni robią beta hcg czy nie ma ciąży i wyszedł z tego męża moczu pozytyw i lekarzowi się przyznała a ten odrazu kazał mezulkowi do urologaPoważnie? [emoji3]
Kurczę, mojemu zrobię takie badanie [emoji3]
nie bedziemy ci wyliczac mialas kiedy mialas,teraz trzeba na efekty czekac i przerwanie fatumNo ja też nie wiedzialam a jednak....
Może i jest możliwa owulacja... tylko endometrium pewnie słabiutkie... bo kiedy miało narosnacNo ja też nie wiedzialam a jednak....
Gripex do picia, herbatka z miodem, kanapka z czosnkiem, rutinoscorbin, wymocz nogi w goracej wodzie z solą i sie wygrzej[emoji4]A mnie chyba coś bierze. Od poniedziałku czuje się niewyraźnie. Tak dawno chora nie byłam a tu chyba teraz coś się szykuje.