reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P
Jest mniej czyli jest jakiś postęp

Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P
Tsh lubi skakac tak jak prolaktyna. Wystarczy jakis stres i już jest większe.
Mi na moje 3,5 ani ginekolog ani endokrynolog nie chcieli nic przepisac[emoji15] ale będę sie umawiać pierwszy raz do babki ginekolog i moze ona mi cos da

A mnie chyba coś bierze. Od poniedziałku czuje się niewyraźnie. Tak dawno chora nie byłam a tu chyba teraz coś się szykuje.

Ja też nie lubię mleka bo jak byłam mała rodzice kazali mi wypijać codziennie 1 szklankę mleka od krowy... FUUUUUUUUUUUUUUUU

Mmmm pychotka, cieplutkie mleko od krowy :-p
Zawsze u babci chodziłam 2 wioseczki dalej po mleko z butelką 1,5 l to zawsze wracałam z 1l mleka bo resztę wypiłam po drodze :D i jeszcze twarożek kupowałam .... mniam :p

Poważnie? [emoji3]
Kurczę, mojemu zrobię takie badanie [emoji3]
Kiedyś moja koleżanka robiąc badania do wojska miała zły mocz i kazała mężowi nasikać i oni robią beta hcg czy nie ma ciąży i wyszedł z tego męża moczu pozytyw i lekarzowi się przyznała a ten odrazu kazał mezulkowi do urologa

reklama
Do góry