reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P
Jest mniej czyli jest jakiś postęp

Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P
Tsh lubi skakac tak jak prolaktyna. Wystarczy jakis stres i już jest większe.
Mi na moje 3,5 ani ginekolog ani endokrynolog nie chcieli nic przepisac[emoji15] ale będę sie umawiać pierwszy raz do babki ginekolog i moze ona mi cos da

A mnie chyba coś bierze. Od poniedziałku czuje się niewyraźnie. Tak dawno chora nie byłam a tu chyba teraz coś się szykuje.

Ja też nie lubię mleka bo jak byłam mała rodzice kazali mi wypijać codziennie 1 szklankę mleka od krowy... FUUUUUUUUUUUUUUUU

Mmmm pychotka, cieplutkie mleko od krowy :-p
Zawsze u babci chodziłam 2 wioseczki dalej po mleko z butelką 1,5 l to zawsze wracałam z 1l mleka bo resztę wypiłam po drodze :D i jeszcze twarożek kupowałam .... mniam :p

Poważnie? [emoji3]
Kurczę, mojemu zrobię takie badanie [emoji3]
Kiedyś moja koleżanka robiąc badania do wojska miała zły mocz i kazała mężowi nasikać i oni robią beta hcg czy nie ma ciąży i wyszedł z tego męża moczu pozytyw i lekarzowi się przyznała a ten odrazu kazał mezulkowi do urologa

reklama
Do góry