reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Gripex do picia, herbatka z miodem, kanapka z czosnkiem, rutinoscorbin, wymocz nogi w goracej wodzie z solą i sie wygrzej[emoji4]
Właśnie planuje ciepła kąpiel. W sumie to gardło mnie nie boli tylko taka słaba się czuje i głowa cmi plus wydaje mi się że mam gorączkę a nie mam heh :) i zaszklone oczy jak to mój mąż stwierdził jak mnie zobaczył. No ale na zapas też mogę się kurować :)

Mam dzis tak straszny dzien w pracy ze moje marzenia o ciazy sie spotengowaly jeszcze bardziej, od dzis zaczynam brac stymulanty na owu,juz sie umowilam na obserwacje na przyszla srode na skan czy cos tam sie ruszyly jakies pecherzyki.

To tak jak u mnie, niby od niedawna mam nową pracę ale już mnie przytłacza ten nadmiar obowiązków i co niektóre komentarze innych osób, więc też bym chciała zajść już i odpocząć :D

Tsh lubi skakac tak jak prolaktyna. Wystarczy jakis stres i już jest większe.
Mi na moje 3,5 ani ginekolog ani endokrynolog nie chcieli nic przepisac[emoji15] ale będę sie umawiać pierwszy raz do babki ginekolog i moze ona mi cos da
No powiem Ci że jak robiłam w ciąży i przed badania TSH to cały czas było podobne koło 1.7 a teraz to skacze ale przy Hashimoto niby może skakac dobrze że zrobiłam teraz to badanie to będę wiedziała za 2 tyg czy spada czy rośnie czy jak się zachowuje :)

Dopiero mi wysłali :)
Ja to z tym TSH mam w sumie zagadke bo jak zrobiłam pierwszy raz wyszło mi 4.2 na drugi dzień jak powtórzyłam wyszło mi 2.6 a dzisiaj robiłam w tym laboratorium co mi wyszło 4.2 i wyszło mi 2.9 no na pewno lepsze to niż wynik ponad 4 ale nie zadawala mnie to wogole ;P i dlatego też nie czekam 4 tygodni tylko za 2 tygodnie robię cały pakiet który mam zrobić i umawiam się do Endo może mi zwiększy dawkę do 50 zobaczę jeszcze co mi wyjdzie za 2 tyg :) no ciężki temat to TSH ;P
No na pewno zmieni na dawkę na 50 :) też bym nie czekała 4tyg

Moj maz ma dzis na 18 do dentysty na wyrwanie zęba. I mi pisze smsa ze chyba zaraz ucieknie spod gabinetu bo sie boi[emoji13]
Tacy twardziele z facetow a sie dentysty boją[emoji23]

Haha to tak jak mój, niby twardy, nigdy nie płakał ani nic a dentysty boi się jak diabeł święconej wody - nawet go tam nie zaciągnę na siłę :/

reklama
Tsh lubi skakac tak jak prolaktyna. Wystarczy jakis stres i już jest większe.
Mi na moje 3,5 ani ginekolog ani endokrynolog nie chcieli nic przepisac[emoji15] ale będę sie umawiać pierwszy raz do babki ginekolog i moze ona mi cos da
3,5 to na pewno takie, że powinni coś przepisać. Ja miałam 3,1 i gin mówił, że za wysokie przy staraniach

Do góry