reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Moj maz ma dzis na 18 do dentysty na wyrwanie zęba. I mi pisze smsa ze chyba zaraz ucieknie spod gabinetu bo sie boi[emoji13]
Tacy twardziele z facetow a sie dentysty boją[emoji23]

Haha no język mają kosmiczny [emoji23][emoji23][emoji23] ja miaoam duzy problem z przyzwyczajeniem sie, ze u nich "G" czyta sie jak "H" [emoji23]

No ja akurat byłam w miasteczku w którym nazwa miała w sobie literkę G a mówiliśmy H i tak się przyzwyczailiśmy :D ale najlepsze było jak chodziłam do sklepu i mówili mi ile mam zapłacić to tylko słyszałam na końcu euro :-D a reszta to jakieś bla bla bla :errr:

Mam pytanko ;) a wiem, że mogę zapytać was o wszystko więc to jest dość pytanie bezpośrednie może dla niektórych nie smaczne, a konkretnie chodzi o jakość okresu.
W pierwszym i drugim dniu okresu krwawię dość mocno, ale zastanawia mnie czy kolor okresu jest normalny otuż wygląda jak żywa krew. Wydaje mi się, że jak byłam młodsza to kolor był raczej bardziej brunatny, a nie jasno czerwony. Druga sprawa mniej przyjemna czy przy korzystaniu w WC podczas tej grubszej sprawy podczas parcia automatycznie ze mnie leci 7x mocniej, nie wiem czy to normalne :(

Mi też czasem zdarzało się , że była czysto czerwona krew a zwykle miałam takie brunatne , więc myślę , że czasem może tak się zdarzyć a to drugie to czasem przy siusianiu i bez parcia leci krew taka gęściejsza jak śluz właśnie w tych pierwszych dniach , bo zwykle jest jej więcej ;) także raczej nie masz się czym martwić ;)

reklama
Do góry