Blondi1437
Fanka BB :)
Albo znowu cień zobaczyc i mieć zbędna nadzieje....Lepiej poczekac i sie milo zaskoczyc niz zrobic test i zobaczyc jedna kreske i sie załamać[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo znowu cień zobaczyc i mieć zbędna nadzieje....Lepiej poczekac i sie milo zaskoczyc niz zrobic test i zobaczyc jedna kreske i sie załamać[emoji8]
Spoko ja ostatnio też widziałam cień [emoji57] niektóre testy fabrycznie tak mająAlbo znowu cień zobaczyc i mieć zbędna nadzieje....
Dlatego ja w ciaze uwierzę gdy zobaczę porządną druga kreskę i wysoką betę.Albo znowu cień zobaczyc i mieć zbędna nadzieje....
Mnie tez,ja sie zawsze dopatrze cieniaDlatego ja w ciaze uwierzę gdy zobaczę porządną druga kreskę i wysoką betę.
Mnie żadne cienie nie przekonaja niestety.
Moje oczy robią same cień drugiej kreskiMnie tez,ja sie zawsze dopatrze cienia
Moje oczy nawet nie wiedzą co to cień[emoji13] a nawet cień cienia[emoji13]Moje oczy robią same cień drugiej kreski
Haha no język mają kosmiczny [emoji23][emoji23][emoji23] ja miaoam duzy problem z przyzwyczajeniem sie, ze u nich "G" czyta sie jak "H" [emoji23]
Mam pytanko a wiem, że mogę zapytać was o wszystko więc to jest dość pytanie bezpośrednie może dla niektórych nie smaczne, a konkretnie chodzi o jakość okresu.
W pierwszym i drugim dniu okresu krwawię dość mocno, ale zastanawia mnie czy kolor okresu jest normalny otuż wygląda jak żywa krew. Wydaje mi się, że jak byłam młodsza to kolor był raczej bardziej brunatny, a nie jasno czerwony. Druga sprawa mniej przyjemna czy przy korzystaniu w WC podczas tej grubszej sprawy podczas parcia automatycznie ze mnie leci 7x mocniej, nie wiem czy to normalne
To w sumie nawet i lepiej lepiej od razu zobaczyc konkretne kreski i się nie zastanawiaćMoje oczy nawet nie wiedzą co to cień[emoji13] a nawet cień cienia[emoji13]