reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny:)
Ale miałam nadrabiania.. U Was też taka piękna pogoda od rana, deszcz siąpi już drugi dzień i wiatr. Ja obudziłam się z pierwszym katarem tej jesieni. Mam nadzieję że szybko się go pozbędę.
Teraz trzeba jakiś rosół ugotować na śniadanko.
Muszę ściągnąć tą apke babyboom , bo dobija mnie już ta wersja przeglądarki

Staram się czekać ale jestem zła i smutna dziewczyna o rok młodsza pękła gumka zaszła moj taki wróg z powodu wcześniejszej wnęki leczyła się jakoś na bezpłodność i tez niechcący zaszła a ja tak chce i nie mogę czemu to jest takie nie sprawiedliwe
emoji174.png
emoji174.png
emoji20.png
emoji20.png

Nie przejmuj się kochana. Stres i nerwy nie pomagają, ani w staraniach ani w ciąży jeśli Wam się udało. Głowa do góry i Tobie się uda. Ja trzymam kciuki za pomyślne testowanie ✊✊

Ktorej nie ma na 1 stronie? Dawac informacje i dopisze[emoji5]
buterrfly, 20 lat , od 2020 roku (lub jeśli liczyć od podjętej decyzji od maja 2018) , o pierwsze dziecko

Trzymam kciuki za dziewczyny, które czekają na @ żeby nie przyszła ✊✊

Chyba mi hormony działają nie tak...powinnam.dostać wczoraj lub dziś okres a od kilku dni zauważam jednego dnia pełne piersi a drugiego miękkie. Dziś znów pełne...może mi podpowiecie jakie hormony powinnam.zrobić ? Sprawdzałam tylko prolaktyne i tarczyce

Chyba mi hormony działają nie tak...powinnam.dostać wczoraj lub dziś okres a od kilku dni zauważam jednego dnia pełne piersi a drugiego miękkie. Dziś znów pełne...może mi podpowiecie jakie hormony powinnam.zrobić ? Sprawdzałam tylko prolaktyne i tarczyce
Też tak często miałam. Jednego dnia oznaki na okres, drugim razem nie.. Mnie lekarz wysłał jeszcze na tsh i testosteron.. Na pewno jeszcze warto sprawdzić progesteron

O matulu brzuch twardawy i ciagle czuje jak bym chciała sikać nie wiem co to jak by infekcja i ciagle dziwne uczucie jak bym miał pełny pęcherz jakiś koszmar :( :/

Progesteron w drugiej fazie sprawdzalas ?
Przyjdzie przyjdzie bo mi pecherzyk nie pękł :(
Powiem ci ze znam kilka (3/4przypadki) ciaz gdzie cykl byl monitorowany i albo w ogole według gina nie było owu i sie na nia nie zapowiadalo, nie pekaly pecherzyki itd a jednak @ nie przychodzila bo byly dwie kreski [emoji14] takze ja bym az tak do konca lekarzom nie ufala [emoji23]

Dobry[emoji57] kolejny deszczowy dzień [emoji4] ale jestem nie wyspana, takie glupoty mi sie znow snily ze szok [emoji57]

Byłaby miła niespodzianka gdyby tak było ! ale.Nastawilam się już na okres i chociaż nie będę płakać jak się pojawi :p nie robiłam progesteronu tylko tarczyce i prolaktyne . a wg gin więcej narazie nie trzeba...sama muszę o to.zadbać i wszystko sprawdzić

reklama
Jej dziewczyny! Zanim dołączyłam chciałam przeczytać wszystkie posty. Ale tak szybko rozwinął się temat, że nie dalam rady. Świetne forum Ja w listopadzie skończe 28 lat. W domu mam rocznego synka. Z pierwszą ciąża nie było problemu. Jednak przyznaje,ze się bardzo przygotowywałam i na zaś kupiłam żel concive plus, brałam ponad pół roku kwas foliowy. Mieliśmy się starać rok po roku ale przelozylismy to bo ciągle coś nam wypadało( wesele, remont..) Obecnie w czerwcu zapadła decyzja o drugim i w lipcu było pierwsze podejście. Ale się jak dostałam przyspieszony i dziwny okres to poszłam do ginekologa i okazało się poronienie biochemiczne. Nie miałam pojęcia co to. Zaczęłam czytać ale ostatecznie nie chciałam się dolowac i w sierpniu normalnie na luzie podeszliśmy do sprawy. Okres powinnam dostać 14, więc nie pozostaje nic jak czekać. Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za każdą z osobna

Ostatnia edycja:
Do góry