reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też niestety słodkie pochłaniam a niestety nie jestem z tych co moga jeść i nie tyja :( więc ja mam fazę jedzenia i przytycia potem nie jedzenia i zmniejszenia wagi obecnie zrobiłam masę i muszę teraz zrobić rzeźbę ;P dobrze mi idzie bo już 2 dzień bez słodkiego ;P
Na zdjeciu wygladasz slicznie i szczuplutko:)

reklama
Te najsilniejsze plemniory to pewnie sie zaczna wspinac spowrotem po nodze;) Ja tez trzymam do gory ale tylko pare minut,ale zawsze sie staram lezec z 15 minut zanim wstane,najlepiej by bylo zasnac,ale u mnie sie tak nie da
Ja teraz przyjęłam taka taktykę że boboseksy jak już człowiek jest położony do spania ;p wtedy nie wstaje i idę spać wstaje dopiero na siku dużo później no ale widzę wtedy właśnie jak mnie zalewa to co ma zostać w środku ;p

Ponoc jest udowodnione naukowo ze pozycja z nogami w gorze po seksie tzw świeca się nie sprawdza. W sensie nic nie daje. Najlepiej po stosunku poleżeć 10-15 min i dopiero wtedy wstawać. Jakby spojrzec na to inaczej wyobrazmy sobie pozycje na jeźdźca - kobieta na górze, mężczyzna na dole, dochodzi i co? I działa siła grawitacji, czyli Jego nasienie powinno automatycznie z Nas wylecieć. Alee nie zapominajmy ze nasienie jest "wypuszczane" pod ciśnieniem. Więc jakaś jego część w Nas zostanie i poleci dalej. Nie myślmy że z Nas wszystko wylatuje bo tak nie jest[emoji4]
A dowodem sa na to ciążę z takich pozycji np wspomniana na jeźdźca[emoji13]

Ponoc jest udowodnione naukowo ze pozycja z nogami w gorze po seksie tzw świeca się nie sprawdza. W sensie nic nie daje. Najlepiej po stosunku poleżeć 10-15 min i dopiero wtedy wstawać. Jakby spojrzec na to inaczej wyobrazmy sobie pozycje na jeźdźca - kobieta na górze, mężczyzna na dole, dochodzi i co? I działa siła grawitacji, czyli Jego nasienie powinno automatycznie z Nas wylecieć. Alee nie zapominajmy ze nasienie jest "wypuszczane" pod ciśnieniem. Więc jakaś jego część w Nas zostanie i poleci dalej. Nie myślmy że z Nas wszystko wylatuje bo tak nie jest[emoji4]
Hahha no nikt by nie zachodzil [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakby trzeba bylo lapac i na nowo wlewac [emoji23] [emoji12] [emoji23] [emoji12] to by nie trzeba bylo antykoncepcji [emoji23] [emoji23] [emoji23]

No właśnie o tej pozycji myślałam pisząc że nic we mnie nie zostaje [emoji14]

Nogi do góry trzymasz ? :D pytam bo na początku po boboseksach leżałam i jeszcze serial oglądałam i miałam nogi oparte o parapet to jakoś tak zostawalo we mnie wystarczyło że nóg nie trzymałam i zaraz czułam jak wylatuje a że w moim przypadku trzymanie nóg nic nie daje więc teraz nie trzymam i zaraz wypływa i też mam wrażenie że do dupy taka robota.

Hehe no czasami trzymałam chwile ale to bez sensu bo i tak wylatuje i się nigdzie nie wchłania :p
Któraś chyba pisała na forum , żeby poleżeć po boboseksach , że niby się wchłonie to sobie leżę na boku z 5-10 minut ale i tak zawsze coś wyleci :p ale trochę może się wchłania hehe :D

reklama
Nasienie z reguly zawsze z Nas wylatuje. I to nie ma znaczenia czy polezymy 10 minut czy godzine czy całą noc. Ono i tak wyleci. Ale jak juz wspomnialam jakaś jego część doleci tam gdzie powinna[emoji4]

Do góry