reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też niestety słodkie pochłaniam a niestety nie jestem z tych co moga jeść i nie tyja :( więc ja mam fazę jedzenia i przytycia potem nie jedzenia i zmniejszenia wagi obecnie zrobiłam masę i muszę teraz zrobić rzeźbę ;P dobrze mi idzie bo już 2 dzień bez słodkiego ;P
Na zdjeciu wygladasz slicznie i szczuplutko:)

reklama
Te najsilniejsze plemniory to pewnie sie zaczna wspinac spowrotem po nodze;) Ja tez trzymam do gory ale tylko pare minut,ale zawsze sie staram lezec z 15 minut zanim wstane,najlepiej by bylo zasnac,ale u mnie sie tak nie da
Ja teraz przyjęłam taka taktykę że boboseksy jak już człowiek jest położony do spania ;p wtedy nie wstaje i idę spać wstaje dopiero na siku dużo później no ale widzę wtedy właśnie jak mnie zalewa to co ma zostać w środku ;p

Ponoc jest udowodnione naukowo ze pozycja z nogami w gorze po seksie tzw świeca się nie sprawdza. W sensie nic nie daje. Najlepiej po stosunku poleżeć 10-15 min i dopiero wtedy wstawać. Jakby spojrzec na to inaczej wyobrazmy sobie pozycje na jeźdźca - kobieta na górze, mężczyzna na dole, dochodzi i co? I działa siła grawitacji, czyli Jego nasienie powinno automatycznie z Nas wylecieć. Alee nie zapominajmy ze nasienie jest "wypuszczane" pod ciśnieniem. Więc jakaś jego część w Nas zostanie i poleci dalej. Nie myślmy że z Nas wszystko wylatuje bo tak nie jest[emoji4]
A dowodem sa na to ciążę z takich pozycji np wspomniana na jeźdźca[emoji13]

Ponoc jest udowodnione naukowo ze pozycja z nogami w gorze po seksie tzw świeca się nie sprawdza. W sensie nic nie daje. Najlepiej po stosunku poleżeć 10-15 min i dopiero wtedy wstawać. Jakby spojrzec na to inaczej wyobrazmy sobie pozycje na jeźdźca - kobieta na górze, mężczyzna na dole, dochodzi i co? I działa siła grawitacji, czyli Jego nasienie powinno automatycznie z Nas wylecieć. Alee nie zapominajmy ze nasienie jest "wypuszczane" pod ciśnieniem. Więc jakaś jego część w Nas zostanie i poleci dalej. Nie myślmy że z Nas wszystko wylatuje bo tak nie jest[emoji4]
Hahha no nikt by nie zachodzil [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] jakby trzeba bylo lapac i na nowo wlewac [emoji23] [emoji12] [emoji23] [emoji12] to by nie trzeba bylo antykoncepcji [emoji23] [emoji23] [emoji23]

No właśnie o tej pozycji myślałam pisząc że nic we mnie nie zostaje [emoji14]

Nogi do góry trzymasz ? :D pytam bo na początku po boboseksach leżałam i jeszcze serial oglądałam i miałam nogi oparte o parapet to jakoś tak zostawalo we mnie wystarczyło że nóg nie trzymałam i zaraz czułam jak wylatuje a że w moim przypadku trzymanie nóg nic nie daje więc teraz nie trzymam i zaraz wypływa i też mam wrażenie że do dupy taka robota.

Hehe no czasami trzymałam chwile ale to bez sensu bo i tak wylatuje i się nigdzie nie wchłania :p
Któraś chyba pisała na forum , żeby poleżeć po boboseksach , że niby się wchłonie to sobie leżę na boku z 5-10 minut ale i tak zawsze coś wyleci :p ale trochę może się wchłania hehe :D

reklama
Nasienie z reguly zawsze z Nas wylatuje. I to nie ma znaczenia czy polezymy 10 minut czy godzine czy całą noc. Ono i tak wyleci. Ale jak juz wspomnialam jakaś jego część doleci tam gdzie powinna[emoji4]

Do góry