reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Te najsilniejsze plemniory to pewnie sie zaczna wspinac spowrotem po nodze;) Ja tez trzymam do gory ale tylko pare minut,ale zawsze sie staram lezec z 15 minut zanim wstane,najlepiej by bylo zasnac,ale u mnie sie tak nie da

Noo fajnie by było zasnąć z tym w środku, żeby się wchłonęło - ale ja nie mogę zasnąć jak jest tak mega mokro - muszę się powycierać i siusiu zrobić bo gdzieś czytałam , że trzeba po stosunku zrobić siku, żeby bakterie się nie osiedlały :p i jakoś tak staram się stosować :p

reklama
Hehe no czasami trzymałam chwile ale to bez sensu bo i tak wylatuje i się nigdzie nie wchłania :p
Któraś chyba pisała na forum , żeby poleżeć po boboseksach , że niby się wchłonie to sobie leżę na boku z 5-10 minut ale i tak zawsze coś wyleci :p ale trochę może się wchłania hehe :D
Tak to chyba natura zrobila w tym wyscigu zeby tylko ten najlepszy plemnior dal sobie rade i wszystkie przeciwnosci losu pokonal:)

Nasienie z reguly zawsze z Nas wylatuje. I to nie ma znaczenia czy polezymy 10 minut czy godzine czy całą noc. Ono i tak wyleci. Ale jak juz wspomnialam jakaś jego część doleci tam gdzie powinna[emoji4]

No właśnie też tak myślę, że to raczej się nigdzie nie wchłania i tak czy siak wylatuje ;)
A plemnik jak ma trafić w odpowiednie miejsce to trafi :D

Noo fajnie by było zasnąć z tym w środku, żeby się wchłonęło - ale ja nie mogę zasnąć jak jest tak mega mokro - muszę się powycierać i siusiu zrobić bo gdzieś czytałam , że trzeba po stosunku zrobić siku, żeby bakterie się nie osiedlały :p i jakoś tak staram się stosować :p
Nooo,mi tez za mokro i siku i pic i jeszcze jakas czekoladke przegrysc,my to wogolr bobosexy rzadko na wieczor bo moj na nocki pracuje,wiec raczej w dzien a to wiadomo sie nie zasnie,hmmm moze tu jest moj blad,moze tylko nocne sexy i spac odrazu...ja to jeszcze lubie kapiele i to tez chyba zle wplywa na plemniki bo je gotuje:)

Nooo,mi tez za mokro i siku i pic i jeszcze jakas czekoladke przegrysc,my to wogolr bobosexy rzadko na wieczor bo moj na nocki pracuje,wiec raczej w dzien a to wiadomo sie nie zasnie,hmmm moze tu jest moj blad,moze tylko nocne sexy i spac odrazu...ja to jeszcze lubie kapiele i to tez chyba zle wplywa na plemniki bo je gotuje:)

Hehe całe życie pod góre :p
No my zwykle wieczorem , czasami rano ale rzadko bo sami nie mieszkamy , wiec trzeba korzystać z momentu kiedy reszta domowników śpi :rofl:

Aa my tylko nocne sexy i to też może błąd i powinniśmy jakieś dzienne [emoji14]

To leżenie po chyba ma sens bo ja wcześniej zawsze odrazu wstawałam do łazienki a w tym cyklu w którym na chwilę mi się udało leżałam zawsze po tak z 15 min no i uważam że wiesiołek też zrobił robotę

reklama
Ponoć warto sie kochać rano bo plemniki sa wtedy bardzo ruchliwe. No i sprzyjaja im miesiace zimniejsze bo plemniki nie lubią ciepła.
Ale na ten temat jest mnostwo teori.
Najważniejsze po prostu aby sie czesto kochac w dni plodne:) a czy wszystkie pozostale czynniki zadecyduja o tym czy ciaza bedzie czy nie to zalezy juz Naszego od organizmu:)

Do góry