reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Te najsilniejsze plemniory to pewnie sie zaczna wspinac spowrotem po nodze;) Ja tez trzymam do gory ale tylko pare minut,ale zawsze sie staram lezec z 15 minut zanim wstane,najlepiej by bylo zasnac,ale u mnie sie tak nie da

Noo fajnie by było zasnąć z tym w środku, żeby się wchłonęło - ale ja nie mogę zasnąć jak jest tak mega mokro - muszę się powycierać i siusiu zrobić bo gdzieś czytałam , że trzeba po stosunku zrobić siku, żeby bakterie się nie osiedlały :p i jakoś tak staram się stosować :p

reklama
Hehe no czasami trzymałam chwile ale to bez sensu bo i tak wylatuje i się nigdzie nie wchłania :p
Któraś chyba pisała na forum , żeby poleżeć po boboseksach , że niby się wchłonie to sobie leżę na boku z 5-10 minut ale i tak zawsze coś wyleci :p ale trochę może się wchłania hehe :D
Tak to chyba natura zrobila w tym wyscigu zeby tylko ten najlepszy plemnior dal sobie rade i wszystkie przeciwnosci losu pokonal:)

Nasienie z reguly zawsze z Nas wylatuje. I to nie ma znaczenia czy polezymy 10 minut czy godzine czy całą noc. Ono i tak wyleci. Ale jak juz wspomnialam jakaś jego część doleci tam gdzie powinna[emoji4]

No właśnie też tak myślę, że to raczej się nigdzie nie wchłania i tak czy siak wylatuje ;)
A plemnik jak ma trafić w odpowiednie miejsce to trafi :D

Noo fajnie by było zasnąć z tym w środku, żeby się wchłonęło - ale ja nie mogę zasnąć jak jest tak mega mokro - muszę się powycierać i siusiu zrobić bo gdzieś czytałam , że trzeba po stosunku zrobić siku, żeby bakterie się nie osiedlały :p i jakoś tak staram się stosować :p
Nooo,mi tez za mokro i siku i pic i jeszcze jakas czekoladke przegrysc,my to wogolr bobosexy rzadko na wieczor bo moj na nocki pracuje,wiec raczej w dzien a to wiadomo sie nie zasnie,hmmm moze tu jest moj blad,moze tylko nocne sexy i spac odrazu...ja to jeszcze lubie kapiele i to tez chyba zle wplywa na plemniki bo je gotuje:)

Nooo,mi tez za mokro i siku i pic i jeszcze jakas czekoladke przegrysc,my to wogolr bobosexy rzadko na wieczor bo moj na nocki pracuje,wiec raczej w dzien a to wiadomo sie nie zasnie,hmmm moze tu jest moj blad,moze tylko nocne sexy i spac odrazu...ja to jeszcze lubie kapiele i to tez chyba zle wplywa na plemniki bo je gotuje:)

Hehe całe życie pod góre :p
No my zwykle wieczorem , czasami rano ale rzadko bo sami nie mieszkamy , wiec trzeba korzystać z momentu kiedy reszta domowników śpi :rofl:

Aa my tylko nocne sexy i to też może błąd i powinniśmy jakieś dzienne [emoji14]

To leżenie po chyba ma sens bo ja wcześniej zawsze odrazu wstawałam do łazienki a w tym cyklu w którym na chwilę mi się udało leżałam zawsze po tak z 15 min no i uważam że wiesiołek też zrobił robotę

reklama
Ponoć warto sie kochać rano bo plemniki sa wtedy bardzo ruchliwe. No i sprzyjaja im miesiace zimniejsze bo plemniki nie lubią ciepła.
Ale na ten temat jest mnostwo teori.
Najważniejsze po prostu aby sie czesto kochac w dni plodne:) a czy wszystkie pozostale czynniki zadecyduja o tym czy ciaza bedzie czy nie to zalezy juz Naszego od organizmu:)

Do góry