reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dzien dobry [emoji846] wreszcie jest czym oddychac [emoji4]
Ja juz dzis od rana mam bol brzucha i piersi i wszystko mnie wnerwia wiec juz wiem ze za moment @ nadejdzie [emoji6] jeszcze 5dni [emoji4]
Nooo.... do mnie też przyszła. W tym miesiącu było skromnie z czułościami, ale w przyszłym muszę z mężem popracować.

reklama
Nooo.... do mnie też przyszła. W tym miesiącu było skromnie z czułościami, ale w przyszłym muszę z mężem popracować.
przykro mi ze @ do ciebie przyszła [emoji20]
U nas to nie bylo jakos specjalnie staran w tym cyklu bo zawiesilismy, wiec bylo tylko jedno [emoji173] w 14dc wiec czekam na @ (bedzie cud jak ten jeden raz na dwa dni przed owu cos zdziala [emoji85]) i jeden raz po owu a to sie nie liczy [emoji6] no i od tego czasu 0[emoji173] bo musze skonczyc brac leki ktore gin mi zapisala wiec [emoji173] zakazane [emoji6]

przykro mi ze @ do ciebie przyszła [emoji20]
U nas to nie bylo jakos specjalnie staran w tym cyklu bo zawiesilismy, wiec bylo tylko jedno [emoji173] w 14dc wiec czekam na @ (bedzie cud jak ten jeden raz na dwa dni przed owu cos zdziala [emoji85]) i jeden raz po owu a to sie nie liczy [emoji6] no i od tego czasu 0[emoji173] bo musze skonczyc brac leki ktore gin mi zapisala wiec [emoji173] zakazane [emoji6]
Wystarczy jeden raz [emoji16] i tylko jeden bohater [emoji4]więc trzymam kciuki :) Testowac będziesz? Czy dopiero jak @ nie przyjdzie ?

Wystarczy jeden raz [emoji16] i tylko jeden bohater [emoji4]więc trzymam kciuki :) Testowac będziesz? Czy dopiero jak @ nie przyjdzie ?
Za dużo juz sie natestowalam i nie zamierzam [emoji6] tym bardziej ze w ostatnichh cyklach mimo cieni na testach i tak @ spóźniona o dwa dni przychodzila... wiec chyba wolalabym nie wiedziec jak coś [emoji6] chociaz ja zawsze wiem kiedy przyjdzie @ b mierze temperaturę [emoji6]
Watpie zeby jeden raz wystarczyl [emoji6] zreszta teraz mialo w ogole nie byc i mielismy uważać [emoji85]

Za dużo juz sie natestowalam i nie zamierzam [emoji6] tym bardziej ze w ostatnichh cyklach mimo cieni na testach i tak @ spóźniona o dwa dni przychodzila... wiec chyba wolalabym nie wiedziec jak coś [emoji6] chociaz ja zawsze wiem kiedy przyjdzie @ b mierze temperaturę [emoji6]
Watpie zeby jeden raz wystarczyl [emoji6] zreszta teraz mialo w ogole nie byc i mielismy uważać [emoji85]
Dlaczego watpisz? :) U nas właśnie tak było ;) także jest to możliwe [emoji16]

Dlaczego watpisz? :) U nas właśnie tak było ;) także jest to możliwe [emoji16]
Wiem ze sie zdarza [emoji6] moj synek jest z takiego jednego razu [emoji6]
No ale teraz to juz zupelnie inna historia, z innym mężczyzną, no a skoro od prawie roku nie wychodzi mimo wiekszej ilosci staran, to jeden raz raczej nie zdziala cudów [emoji6]

Wiem ze sie zdarza [emoji6] moj synek jest z takiego jednego razu [emoji6]
No ale teraz to juz zupelnie inna historia, z innym mężczyzną, no a skoro od prawie roku nie wychodzi mimo wiekszej ilosci staran, to jeden raz raczej nie zdziala cudów [emoji6]
Może za bardzo plemniki były "osłabione" przez te starania w większej ilości? A teraz więcej siły mają to kto wie [emoji4] Przynajmniej ja tak sobie to tłumaczyłam... Bo też nie mogłam uwierzyć w to, że wcześniej "konkretnie się staraliśmy" i nic z tego nie wychodzilo.. A wystarczył jeden raz i nagle zaskoczylo [emoji6]

Może za bardzo plemniki były "osłabione" przez te starania w większej ilości? A teraz więcej siły mają to kto wie [emoji4] Przynajmniej ja tak sobie to tłumaczyłam... Bo też nie mogłam uwierzyć w to, że wcześniej "konkretnie się staraliśmy" i nic z tego nie wychodzilo.. A wystarczył jeden raz i nagle zaskoczylo [emoji6]
Ale u nas juz byly takie podobne cykle ze nie bylo jakos specjalnie duzo [emoji173] wiec no nie wierze ze moglo by sie udac tym razem [emoji6]

reklama
Do góry