reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja idę bo miałam atak kolki nerkowej. .. zwykła morfologia, alt, glukoza i jakieś dwa jeszcze parametry. A o 9.30 idę na usg brzucha i nerek i lepiej żeby się nie okazało ze mam kamienie czy coś. ...
Współczuję ataku[emoji58] Sama mam ciagle problemy z nerkami, okropne [emoji58]

Ostatnia edycja:
Cześć, dołączę i ja.
Starania rozpoczęliśmy luty/marzec, niestety poki co bezowocne. W maju i czerwcu zrobiliśmy przerwe ze wzgledu na to, iż musiałam zrobić tomograf (na szczęście fałszywy alarm). Wróciliśmy do starań w lipcu a w między czasie umówiłam się do gin, gdyż testy owulacyjne cały czas wychodzily negatywnie od kwietnia a ponad to rozregulowal mi się okres, z początku myślałam, że przez stres w pracy ale te negatywne testy nie dawały mi spokoju - obecnie jestem po lyzeczkowaniu macicy, diagnoza PRZEROST ENDOMETRIUM, czekam teraz na @, wizyta u gin i początek terapii hormonalnej. Czy któraś miała podobną diagnozę albo jest po takiej terapii? Nie wiem czego mam się spodziewać...

Bardzo możliwe :)

Mnie też można dopisać:

Kasia , 25 lat , starania od listopada 2018 [emoji39]
No jeśli mam racje to chyba nawet wczoraj pisalas tam że coraz częściej myslicie o kolejnym dziecku [emoji4] podczytuje ten watek bo tam kilka "znajomych" z innych watkow staraczkowych pisza czesciej bo inne troche sie rozpadły [emoji57]

Dzien dobry [emoji4]
Ale jestem zła [emoji35] chcialam isc jutro na badania, no ale dzis do labo sie nie dodzwonilam wiec nie wiem czy jutro czynne i w ogóle a isc w ciemno nie bede bo nie chce tak rano mlodego ciagnac kawal drogi [emoji849] ehhh pewnie je zrobie dopiero jak bede miala mlodemu wyniki robic przed szpitalem i operacją [emoji849]

reklama
No jeśli mam racje to chyba nawet wczoraj pisalas tam że coraz częściej myslicie o kolejnym dziecku [emoji4] podczytuje ten watek bo tam kilka "znajomych" z innych watkow staraczkowych pisza czesciej bo inne troche sie rozpadły [emoji57]

Dzien dobry [emoji4]
Ale jestem zła [emoji35] chcialam isc jutro na badania, no ale dzis do labo sie nie dodzwonilam wiec nie wiem czy jutro czynne i w ogóle a isc w ciemno nie bede bo nie chce tak rano mlodego ciagnac kawal drogi [emoji849] ehhh pewnie je zrobie dopiero jak bede miala mlodemu wyniki robic przed szpitalem i operacją [emoji849]
A zgadza się :) Fajny watek ale trochę upada... :)

Do góry