reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja idę bo miałam atak kolki nerkowej. .. zwykła morfologia, alt, glukoza i jakieś dwa jeszcze parametry. A o 9.30 idę na usg brzucha i nerek i lepiej żeby się nie okazało ze mam kamienie czy coś. ...
Współczuję ataku[emoji58] Sama mam ciagle problemy z nerkami, okropne [emoji58]

Ostatnia edycja:
Cześć, dołączę i ja.
Starania rozpoczęliśmy luty/marzec, niestety poki co bezowocne. W maju i czerwcu zrobiliśmy przerwe ze wzgledu na to, iż musiałam zrobić tomograf (na szczęście fałszywy alarm). Wróciliśmy do starań w lipcu a w między czasie umówiłam się do gin, gdyż testy owulacyjne cały czas wychodzily negatywnie od kwietnia a ponad to rozregulowal mi się okres, z początku myślałam, że przez stres w pracy ale te negatywne testy nie dawały mi spokoju - obecnie jestem po lyzeczkowaniu macicy, diagnoza PRZEROST ENDOMETRIUM, czekam teraz na @, wizyta u gin i początek terapii hormonalnej. Czy któraś miała podobną diagnozę albo jest po takiej terapii? Nie wiem czego mam się spodziewać...

Bardzo możliwe :)

Mnie też można dopisać:

Kasia , 25 lat , starania od listopada 2018 [emoji39]
No jeśli mam racje to chyba nawet wczoraj pisalas tam że coraz częściej myslicie o kolejnym dziecku [emoji4] podczytuje ten watek bo tam kilka "znajomych" z innych watkow staraczkowych pisza czesciej bo inne troche sie rozpadły [emoji57]

Dzien dobry [emoji4]
Ale jestem zła [emoji35] chcialam isc jutro na badania, no ale dzis do labo sie nie dodzwonilam wiec nie wiem czy jutro czynne i w ogóle a isc w ciemno nie bede bo nie chce tak rano mlodego ciagnac kawal drogi [emoji849] ehhh pewnie je zrobie dopiero jak bede miala mlodemu wyniki robic przed szpitalem i operacją [emoji849]

reklama
No jeśli mam racje to chyba nawet wczoraj pisalas tam że coraz częściej myslicie o kolejnym dziecku [emoji4] podczytuje ten watek bo tam kilka "znajomych" z innych watkow staraczkowych pisza czesciej bo inne troche sie rozpadły [emoji57]

Dzien dobry [emoji4]
Ale jestem zła [emoji35] chcialam isc jutro na badania, no ale dzis do labo sie nie dodzwonilam wiec nie wiem czy jutro czynne i w ogóle a isc w ciemno nie bede bo nie chce tak rano mlodego ciagnac kawal drogi [emoji849] ehhh pewnie je zrobie dopiero jak bede miala mlodemu wyniki robic przed szpitalem i operacją [emoji849]
A zgadza się :) Fajny watek ale trochę upada... :)

Do góry