reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Chyba Turcja nam pomogła i luz :) albo te plemniki się poprawiły bo ten fertilman brał od połowy lipca. A rzeczywiście było 1% :) tylko to u mnie wywołuje teraz stres czy to był dobry plemnik
Na pewno byl to zdrowy i silny plemnik i wszystko bedzie dobrze☺
My od jutra startujemy z FertilMan Plus bo teraz testowaliśmy Supramen a to dlatego ze dostaliśmy od Naszego urologa duzo próbek darmowych☺ ale wrócimy chyba do Profertilu bo tam dwie tabletki były do brania a tu w FertilMan 4. No ale zobaczymy jeszcze. Jak zobaczylam ze Ci sie udalo to i ja zaczelam miec madzieje ale ona u mnie gdzies zanika. Choc dopiero miesiac od operacji minal. Ale ja narwana jestem i juz bym chciala zobaczyc jakas poprawe. Choc jedynym dowodem na poprawe wynikow bylaby ciąża. Moze i u mnie skonczy sie tak szczęśliwie jak i u Ciebie

reklama
Na pewno byl to zdrowy i silny plemnik i wszystko bedzie dobrze[emoji5]
My od jutra startujemy z FertilMan Plus bo teraz testowaliśmy Supramen a to dlatego ze dostaliśmy od Naszego urologa duzo próbek darmowych[emoji5] ale wrócimy chyba do Profertilu bo tam dwie tabletki były do brania a tu w FertilMan 4. No ale zobaczymy jeszcze. Jak zobaczylam ze Ci sie udalo to i ja zaczelam miec madzieje ale ona u mnie gdzies zanika. Choc dopiero miesiac od operacji minal. Ale ja narwana jestem i juz bym chciala zobaczyc jakas poprawe. Choc jedynym dowodem na poprawe wynikow bylaby ciąża. Moze i u mnie skonczy sie tak szczęśliwie jak i u Ciebie
Pewnie że się uda. Mój brał fertilman, koenzym q10 100mg, salfazin, selen, l karnityna 1500mg, omega 3, witamina C i magnez :) wyszło taniej niż te super hiper tabletki :)

Pewnie że się uda. Mój brał fertilman, koenzym q10 100mg, salfazin, selen, l karnityna 1500mg, omega 3, witamina C i magnez :) wyszło taniej niż te super hiper tabletki :)
Ja sama mialam mojemu mezowi kupić wszystko oddzielnie ale zrezygnowalam ze wzgledu na ilosc tabletek jaka musial by brac. Bo moj maz bierze tez tabletki na cisnienie i czasami na serce i jakbym mu dolozyla jeszcze wszystkie te co sa w tych typowo na płodność to byl bral kilkanascie tabletek dziennie. A tego bym nie chciała. No ale oprócz tych typowych na poprawe nasienia daje mu kwas omega3, witaminę C i Macę i olej z wiesiołka czasami. No i zobaczymy co wyniknie z tej mieszanki[emoji4]

Ja sama mialam mojemu mezowi kupić wszystko oddzielnie ale zrezygnowalam ze wzgledu na ilosc tabletek jaka musial by brac. Bo moj maz bierze tez tabletki na cisnienie i czasami na serce i jakbym mu dolozyla jeszcze wszystkie te co sa w tych typowo na płodność to byl bral kilkanascie tabletek dziennie. A tego bym nie chciała. No ale oprócz tych typowych na poprawe nasienia daje mu kwas omega3, witaminę C i Macę i olej z wiesiołka czasami. No i zobaczymy co wyniknie z tej mieszanki[emoji4]
Napewno coś dobrego. Właśnie zapomniałam o macy. My jeszcze oboje braliśmy ashwagandhe to też dobrze działa na kobiety, podnosi np ilość komórek nk. Mnie się bardzo wynik i krwi poprawiły po niej A zawsze miałam większość na czerwono. Także polecam :)

Napewno coś dobrego. Właśnie zapomniałam o macy. My jeszcze oboje braliśmy ashwagandhe to też dobrze działa na kobiety, podnosi np ilość komórek nk. Mnie się bardzo wynik i krwi poprawiły po niej A zawsze miałam większość na czerwono. Także polecam :)
Wyczytałam ze to żeń szeń indyjski, to u Nas odpada bo ja dawałam mężowi tak zwykły żeń szeń i jakoś zle na niego reagował bo go brzuch po nim bolal. Teraz to na bank nie wezmie tego do ust[emoji13]
A jak czesto u Was byl seks? Bo ja juz nie wiem jak czesto sie bzykac przy slabym nasieniu. Czy codziennie czy co dwa dni[emoji15]

Wyczytałam ze to żeń szeń indyjski, to u Nas odpada bo ja dawałam mężowi tak zwykły żeń szeń i jakoś zle na niego reagował bo go brzuch po nim bolal. Teraz to na bank nie wezmie tego do ust[emoji13]
A jak czesto u Was byl seks? Bo ja juz nie wiem jak czesto sie bzykac przy slabym nasieniu. Czy codziennie czy co dwa dni[emoji15]
Pierwszy teraz raz było co dwa dni :) więc może coś w tym jest. Pozytywny test owu miałam w piątek wtedy użyłam raz conceive i w sobotę poprawiliśmy. Trzymam za Ciebie super mocno kciuki :-*

Pierwszy teraz raz było co dwa dni :) więc może coś w tym jest. Pozytywny test owu miałam w piątek wtedy użyłam raz conceive i w sobotę poprawiliśmy. Trzymam za Ciebie super mocno kciuki :-*
Dziękuję[emoji7]
Trzymam kciuki za Twojego zdrowego i pieknego dzidziusia[emoji8]

reklama
Do góry