reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Chyba Turcja nam pomogła i luz :) albo te plemniki się poprawiły bo ten fertilman brał od połowy lipca. A rzeczywiście było 1% :) tylko to u mnie wywołuje teraz stres czy to był dobry plemnik
Na pewno byl to zdrowy i silny plemnik i wszystko bedzie dobrze☺
My od jutra startujemy z FertilMan Plus bo teraz testowaliśmy Supramen a to dlatego ze dostaliśmy od Naszego urologa duzo próbek darmowych☺ ale wrócimy chyba do Profertilu bo tam dwie tabletki były do brania a tu w FertilMan 4. No ale zobaczymy jeszcze. Jak zobaczylam ze Ci sie udalo to i ja zaczelam miec madzieje ale ona u mnie gdzies zanika. Choc dopiero miesiac od operacji minal. Ale ja narwana jestem i juz bym chciala zobaczyc jakas poprawe. Choc jedynym dowodem na poprawe wynikow bylaby ciąża. Moze i u mnie skonczy sie tak szczęśliwie jak i u Ciebie

reklama
Na pewno byl to zdrowy i silny plemnik i wszystko bedzie dobrze[emoji5]
My od jutra startujemy z FertilMan Plus bo teraz testowaliśmy Supramen a to dlatego ze dostaliśmy od Naszego urologa duzo próbek darmowych[emoji5] ale wrócimy chyba do Profertilu bo tam dwie tabletki były do brania a tu w FertilMan 4. No ale zobaczymy jeszcze. Jak zobaczylam ze Ci sie udalo to i ja zaczelam miec madzieje ale ona u mnie gdzies zanika. Choc dopiero miesiac od operacji minal. Ale ja narwana jestem i juz bym chciala zobaczyc jakas poprawe. Choc jedynym dowodem na poprawe wynikow bylaby ciąża. Moze i u mnie skonczy sie tak szczęśliwie jak i u Ciebie
Pewnie że się uda. Mój brał fertilman, koenzym q10 100mg, salfazin, selen, l karnityna 1500mg, omega 3, witamina C i magnez :) wyszło taniej niż te super hiper tabletki :)

Pewnie że się uda. Mój brał fertilman, koenzym q10 100mg, salfazin, selen, l karnityna 1500mg, omega 3, witamina C i magnez :) wyszło taniej niż te super hiper tabletki :)
Ja sama mialam mojemu mezowi kupić wszystko oddzielnie ale zrezygnowalam ze wzgledu na ilosc tabletek jaka musial by brac. Bo moj maz bierze tez tabletki na cisnienie i czasami na serce i jakbym mu dolozyla jeszcze wszystkie te co sa w tych typowo na płodność to byl bral kilkanascie tabletek dziennie. A tego bym nie chciała. No ale oprócz tych typowych na poprawe nasienia daje mu kwas omega3, witaminę C i Macę i olej z wiesiołka czasami. No i zobaczymy co wyniknie z tej mieszanki[emoji4]

Ja sama mialam mojemu mezowi kupić wszystko oddzielnie ale zrezygnowalam ze wzgledu na ilosc tabletek jaka musial by brac. Bo moj maz bierze tez tabletki na cisnienie i czasami na serce i jakbym mu dolozyla jeszcze wszystkie te co sa w tych typowo na płodność to byl bral kilkanascie tabletek dziennie. A tego bym nie chciała. No ale oprócz tych typowych na poprawe nasienia daje mu kwas omega3, witaminę C i Macę i olej z wiesiołka czasami. No i zobaczymy co wyniknie z tej mieszanki[emoji4]
Napewno coś dobrego. Właśnie zapomniałam o macy. My jeszcze oboje braliśmy ashwagandhe to też dobrze działa na kobiety, podnosi np ilość komórek nk. Mnie się bardzo wynik i krwi poprawiły po niej A zawsze miałam większość na czerwono. Także polecam :)

Napewno coś dobrego. Właśnie zapomniałam o macy. My jeszcze oboje braliśmy ashwagandhe to też dobrze działa na kobiety, podnosi np ilość komórek nk. Mnie się bardzo wynik i krwi poprawiły po niej A zawsze miałam większość na czerwono. Także polecam :)
Wyczytałam ze to żeń szeń indyjski, to u Nas odpada bo ja dawałam mężowi tak zwykły żeń szeń i jakoś zle na niego reagował bo go brzuch po nim bolal. Teraz to na bank nie wezmie tego do ust[emoji13]
A jak czesto u Was byl seks? Bo ja juz nie wiem jak czesto sie bzykac przy slabym nasieniu. Czy codziennie czy co dwa dni[emoji15]

Wyczytałam ze to żeń szeń indyjski, to u Nas odpada bo ja dawałam mężowi tak zwykły żeń szeń i jakoś zle na niego reagował bo go brzuch po nim bolal. Teraz to na bank nie wezmie tego do ust[emoji13]
A jak czesto u Was byl seks? Bo ja juz nie wiem jak czesto sie bzykac przy slabym nasieniu. Czy codziennie czy co dwa dni[emoji15]
Pierwszy teraz raz było co dwa dni :) więc może coś w tym jest. Pozytywny test owu miałam w piątek wtedy użyłam raz conceive i w sobotę poprawiliśmy. Trzymam za Ciebie super mocno kciuki :-*

Pierwszy teraz raz było co dwa dni :) więc może coś w tym jest. Pozytywny test owu miałam w piątek wtedy użyłam raz conceive i w sobotę poprawiliśmy. Trzymam za Ciebie super mocno kciuki :-*
Dziękuję[emoji7]
Trzymam kciuki za Twojego zdrowego i pieknego dzidziusia[emoji8]

reklama
Do góry