reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Byłam w takiej samej dupie z wynikami męża. Także nie stresuj się :) może gdzieś pojedź z mężem na weekend, zawsze to jakieś oderwanie od domowego klimatu
Ja strasznie przezylam Jego wyniki. I nie wierzę ze Nam sie uda. A przeciez mam przed sobą Ciebie! Dowod na to ze Ci sie udalo! Ale to nawet mnie nie przekonuje. No niestety taka juz jestem ze to ja zawsze zakladam ten czarny scenariusz.
Inaczej by bylo gdybym nie wiedziala że jest tak zle. Moglabym spokojnie cieszyc sie staraniami a tak nawet sobie nie moge wmowic objawow ciazowych bo zwyczajnie nie wierze w to ze z takimi wynikami sie uda.
Już nie smęcę bo ja tu wpadlam po dobre wiesci od Was[emoji4]

Moj mąż badał nasienie rok temu i miał budowane 2% a lekarz nic z tym nie zrobił :/ i jak teraz trafiliśmy na mojego gina i zbadaliśmy jeszcze raz to miał już 0% morfologię :/ okazało się ze miał jakiś stan zapalny brał tabletki a potem maści i teraz obecnie tez bierze fertilmen plus dwa razy dziennie plus flegamine i coś jeszcze ale już nie pamietam. Na razie nie badaliśmy nasienia ale pewnie po nowym roku jak się nie uda będzie trzeba sprawdzić jak poprawa

Moj mąż badał nasienie rok temu i miał budowane 2% a lekarz nic z tym nie zrobił :/ i jak teraz trafiliśmy na mojego gina i zbadaliśmy jeszcze raz to miał już 0% morfologię :/ okazało się ze miał jakiś stan zapalny brał tabletki a potem maści i teraz obecnie tez bierze fertilmen plus dwa razy dziennie plus flegamine i coś jeszcze ale już nie pamietam. Na razie nie badaliśmy nasienia ale pewnie po nowym roku jak się nie uda będzie trzeba sprawdzić jak poprawa
A żylaki wykluczyliście?

reklama
Moj mąż badał nasienie rok temu i miał budowane 2% a lekarz nic z tym nie zrobił :/ i jak teraz trafiliśmy na mojego gina i zbadaliśmy jeszcze raz to miał już 0% morfologię :/ okazało się ze miał jakiś stan zapalny brał tabletki a potem maści i teraz obecnie tez bierze fertilmen plus dwa razy dziennie plus flegamine i coś jeszcze ale już nie pamietam. Na razie nie badaliśmy nasienia ale pewnie po nowym roku jak się nie uda będzie trzeba sprawdzić jak
A ile procent powinie miec zdrowy plemnik?

Do góry