reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć dziewczyny!
Wreszcie wolne [emoji6] Czekam sobie na @ , przyjdzie jutro albo we wtorek.. Oby mnie długo nie męczyła i znowu spokój na miesiąc..
Chciałabym już grudzień
Hej dziewczyny, właśnie staram się nadrobić posty z ostatnich dni :)
Trochę miałam różnych spraw do załatwienia i jakoś nie było czasu nic szkrobnąć tutaj, poza tym też nie za bardzo jest o czym.

Dzisiaj 1dc, w końcu luteina zadziałała i kolejny cs zaczynamy ;)
Cieszę się, że wreszcie się ruszyło.. Powodzenia w kolejnym cyklu [emoji8]
Ooooo dobry znak [emoji4]

Rano wstaję i jadę z mężem w góry [emoji4] wejdziemy na mini górkę, pospacerujemy, poodychamy świeżym powietrzem, pogadamy ahhhhhhh cieszę się [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Dobranoc!
Zazdroszcze , bawcie się dobrze !![emoji8]

Nigdy nic nie wiadomo ;-) kazda ma własny plan zapisany na Górze [emoji6] [emoji12] bedziemy miały być mamami to będziemy hehe choćby za nastepne 5cs [emoji12] .. chociaz bym sie chciala przed 20 cs wyrobić hahah

Dokładanie tak jak napisałaś :) też uważam , że to co jest na górze zapisane to tak będzie :D
Widocznie nie dane mi było zajść wcześniej ani teraz , ale chciałabym do końca tego roku się wyrobić z zajściem ale to że chce to nie znaczy , że tak będzie :/ no nic... trzeba działać i czekać na efekty - a my jeszcze czekamy na wynik spermy - wczoraj oddaliśmy do badania , zobaczymy czy tam nic się nie dzieje i jak to lekarz powiedział "lepiej zbadać faceta najpierw bo najłatwiej, a później szukać u kobiety" ;)

A ja mam pytanie jak z gimnazjum ale przyznam szczerze, że nie wiem. Kiedy i do kogo udaje się facet żeby zbadać nasienie i ile się czeka na takie badanie?

Dokładanie tak jak napisałaś :) też uważam , że to co jest na górze zapisane to tak będzie :D
Widocznie nie dane mi było zajść wcześniej ani teraz , ale chciałabym do końca tego roku się wyrobić z zajściem ale to że chce to nie znaczy , że tak będzie :/ no nic... trzeba działać i czekać na efekty - a my jeszcze czekamy na wynik spermy - wczoraj oddaliśmy do badania , zobaczymy czy tam nic się nie dzieje i jak to lekarz powiedział "lepiej zbadać faceta najpierw bo najłatwiej, a później szukać u kobiety" ;)
Ja bym tez chciała do konca stycznia... bo jak nie to mysle nad zmiana pracy... no ale co będzie to będzie;[emoji4] [emoji12]

reklama
Flor87 Dzieki za odpowiedź. A jaki koszt?

Ten miovarian trzeba brać od określonego dnia cyklu? Chyba kupie. Kończy mi się okres

Do góry