reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja stanów zapalnych nie mam ale miałam mega dyskomfort podczas [emoji173] tym bardziej że żele mnie zawsze mega irytowały poza jednym tym który jest polecany podczas starań ale on ma taką cenę że nie stać mnie na niego żeby go cały cykl uzywac ;P
A ja zawsze używam dodatkowo żel (zwykły) i zastanawiam się czy on np. nie działa anty plemnikowo [emoji53]

reklama
Trzymam kciuki, my się pokłóciliśmy wiec poczekam aż on pierwszy przyjdzie powiedzieć przepraszam nie mam dni płodnych wiec nie opłaca mi się pierwszej poddawać :-D:-D:-D:biggrin2:
Hehe dobre;) my tak mielismy miesiąc temu tylko wydawalo mi sie ze w ten dzien była owu jednak pierwsza ręki nie podałam a bylam taka wkurzona ze szok....:):):)

Załączniki

• 20181102_202638.jpg
    20181102_202638.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
No jest [emoji6]
No bo kolezanka pisze ze ona miała ciemniejsza od kontrolnej a moja tez jest ciemniejsza w tamtym cyklu robilam testy owu od 11dc bo tak niby sie robi i kraska żadna nie byla tak ciemna jak ta wiec przegapilam bo teraz pokazala mi sie ta kreska w 6dc wiec ja musze mieć bardzo wczesnie owulacje mimio ze cykle mam 28dniowe. Do tego inne objawy wczoraj bol w podbrzuszu , śluz i chęć na przytulanie:):):)

No bo kolezanka pisze ze ona miała ciemniejsza od kontrolnej a moja tez jest ciemniejsza w tamtym cyklu robilam testy owu od 11dc bo tak niby sie robi i kraska żadna nie byla tak ciemna jak ta wiec przegapilam bo teraz pokazala mi sie ta kreska w 6dc wiec ja musze mieć bardzo wczesnie owulacje mimio ze cykle mam 28dniowe. Do tego inne objawy wczoraj bol w podbrzuszu , śluz i chęć na przytulanie:):):)
Tak moze byc. ja mam cykle 28 dniowe i ovu mialam juz zarowno w 11-12 dc jak i w 18 ....tak wiec roznie...

Ja nie mam jeszcze w ogólne dzieci i też nie zaskoczyło w 1cs :p nie ma reguły

U nas w tym roku było z 7cs i w żadnym nie zaskoczyło i też nie mamy dzieci a bez zabezpieczenia już od dłuższego czasu jesteśmy - także tak jak mówisz , nie ma reguły i też jestem młoda (27lat) i żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciąże a jednak nie zaszłam...

reklama
Zazdroszcze takiego owu wyniku,to juz 1/4 sukcesu!dobrze wykorzystajcie ten czas kochana;)

Do góry