reklama
flor87
Fanka BB :)
Nigdy nic nie wiadomo ;-) kazda ma własny plan zapisany na Górze [emoji6] [emoji12] bedziemy miały być mamami to będziemy hehe choćby za nastepne 5cs [emoji12] .. chociaz bym sie chciala przed 20 cs wyrobić hahahU nas w tym roku było z 7cs i w żadnym nie zaskoczyło i też nie mamy dzieci a bez zabezpieczenia już od dłuższego czasu jesteśmy - także tak jak mówisz , nie ma reguły i też jestem młoda (27lat) i żadnych przeciwwskazań do zajścia w ciąże a jednak nie zaszłam...
flor87
Hahah ja mysle ze apteki i producenci testow by Cię ozlocili za taki pomysł hahahahMysle ze kobieta powinna miec dwie opcje zajsc w jednym cyklu... By sie tak nie dluzyloooo.I tyle mozna by testow robic ahh hehe
martini6
Ja od mies biorę wiesiołka podobno czasem bardzo pomaga czytałam ze należy brać od 1 do 14 dnia może zadziała
Brałam wiesiołek średnio mi pomógł. Teraz pije miovarian i jest rewelacja ! Polecam na sluz właśnie
Loli05
Tak tak absolutnie!Hahah ja mysle ze apteki i producenci testow by Cię ozlocili za taki pomysł hahahah
martini6
Ona nie jest ciemniejsza od kontrolnej??????
Jest pomyliłam kreski
flor87
Tak myslalam ze pewnie odwrotnie spojrzalas[emoji12] [emoji6]Jest pomyliłam kreski
makota89
Ooo mi gin polecił miovarian ale jeszcze go nie wykupiłamBrałam wiesiołek średnio mi pomógł. Teraz pije miovarian i jest rewelacja ! Polecam na sluz właśnie
martini6
No bo kolezanka pisze ze ona miała ciemniejsza od kontrolnej a moja tez jest ciemniejsza w tamtym cyklu robilam testy owu od 11dc bo tak niby sie robi i kraska żadna nie byla tak ciemna jak ta wiec przegapilam bo teraz pokazala mi sie ta kreska w 6dc wiec ja musze mieć bardzo wczesnie owulacje mimio ze cykle mam 28dniowe. Do tego inne objawy wczoraj bol w podbrzuszu , śluz i chęć na przytulanie
Tak masz racje ! Pomyliłam się a dokładnie kreski zwracam honor, bobosexy koniecznie [emoji2]
reklama
martini6
Ooo mi gin polecił miovarian ale jeszcze go nie wykupiłam
Polecam. Brałam wiesiołek, infolic i miovarian przebił wszystkie te cuda ale wiadomo każdy organizm jest inny