flor87
Fanka BB :)
Mojego też nie ma zresztą ja już w tym cyklu dzidzi nie zrobie bo już po płodnychWszyscy robią dzidziusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mojego też nie ma zresztą ja już w tym cyklu dzidzi nie zrobie bo już po płodnychWszyscy robią dzidziusia
No ja mam nadzieje ze właśnie zrobiliśmy heheWszyscy robią dzidziusia
Trzymam kciuki, my się pokłóciliśmy wiec poczekam aż on pierwszy przyjdzie powiedzieć przepraszam nie mam dni płodnych wiec nie opłaca mi się pierwszej poddawaćNo ja mam nadzieje ze właśnie zrobiliśmy hehe
Ja kiedyś plamiłam prawie po każdym stosunku i okazała się ze mam polipa endometrailnego stad ból i krwawienie. Ale na szczęście sam się złuszczył.Czy ktoras kiedys doswiadczyla krwawienia po stosunku?zaczynam sie bardzo martwic,myslalam ze okres wczoraj ale dzis juz nic.nie mam tu lekarzy prywatnych,musze sie jakos do ogolnego dorwac i poprosic o skierowanie do ginekologa ale to potrwa tygodnie.takich akcji nie mialam nigdy w zyciu,dwa niby okresy w jednym cyklu.w poniedzialek mam usg ale nie wiem czy to cos pokaze,i nawet nie wiem czy ci co robia usg to sa lekarze czy tylko zwykli smiertelnicy...
DobreTrzymam kciuki, my się pokłóciliśmy wiec poczekam aż on pierwszy przyjdzie powiedzieć przepraszam nie mam dni płodnych wiec nie opłaca mi się pierwszej poddawać
Hehe [emoji23]Trzymam kciuki, my się pokłóciliśmy wiec poczekam aż on pierwszy przyjdzie powiedzieć przepraszam nie mam dni płodnych wiec nie opłaca mi się pierwszej poddawać
Ja nigdy nie miałam takiej krechy może za późno je robię A czy wy macie typowy owulacyjny śluz?