reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Czy ktoras kiedys doswiadczyla krwawienia po stosunku?zaczynam sie bardzo martwic,myslalam ze okres wczoraj ale dzis juz nic.nie mam tu lekarzy prywatnych,musze sie jakos do ogolnego dorwac i poprosic o skierowanie do ginekologa ale to potrwa tygodnie.takich akcji nie mialam nigdy w zyciu,dwa niby okresy w jednym cyklu.w poniedzialek mam usg ale nie wiem czy to cos pokaze,i nawet nie wiem czy ci co robia usg to sa lekarze czy tylko zwykli smiertelnicy...

Czy ktoras kiedys doswiadczyla krwawienia po stosunku?zaczynam sie bardzo martwic,myslalam ze okres wczoraj ale dzis juz nic.nie mam tu lekarzy prywatnych,musze sie jakos do ogolnego dorwac i poprosic o skierowanie do ginekologa ale to potrwa tygodnie.takich akcji nie mialam nigdy w zyciu,dwa niby okresy w jednym cyklu.w poniedzialek mam usg ale nie wiem czy to cos pokaze,i nawet nie wiem czy ci co robia usg to sa lekarze czy tylko zwykli smiertelnicy...
Ja kiedyś plamiłam prawie po każdym stosunku i okazała się ze mam polipa endometrailnego stad ból i krwawienie. Ale na szczęście sam się złuszczył.

reklama
Do góry