reklama
Blondi1437
Fanka BB :)
No tez tak mi sie wydawałoJest pomyliłam kreski
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]
buterrfly
Cześć dziewczyny !
Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem
A Wy jakie macie plany???
Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]Aaa no i po wszystkich moich akcjach i przeżyciach witam się w 1 dc
Kaamilaaa
No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]Cześć dziewczyny !
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]
Blondi1437
Hehe dokładnie. Choc ja mam koleżankę ktorej jej śluz zabija plemniki i nie wytrzymują nawet dnia...
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacjaniby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyća w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]
Lovi23
I cykl zawsze trwał 28 dni ? Niemożliwe... Chyba.. wtedy cykl powinien się wydłużyć przy owulacji w 18dcTak moze byc. ja mam cykle 28 dniowe i ovu mialam juz zarowno w 11-12 dc jak i w 18 ....tak wiec roznie...
Lovi23
Może... A nie pisze nigdzie jakie ma działanie?A ja zawsze używam dodatkowo żel (zwykły) i zastanawiam się czy on np. nie działa anty plemnikowo [emoji53]
reklama
buterrfly
Ooo pamiętam zawsze chodziłam do Pepco jak było w mieście i kupowałam dla chrześnicy, te małe bodziaki , śpioszki i sukieneczki [emoji4] Do tej pory zawsze przeglądam, no po prostu słodkie są! Ale nie ma komu kupić [emoji6]No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]