reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]

Cześć dziewczyny !

Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem

A Wy jakie macie plany???
Aaa no i po wszystkich moich akcjach i przeżyciach witam się w 1 dc
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]

Cześć dziewczyny !

Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem

A Wy jakie macie plany???
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]
No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]

Ten miovarian mozna pic jak sie bierze dopalacze na owulacje typu clomid czy clostilberg (to to samo chyba)??

Hehe dokładnie. Choc ja mam koleżankę ktorej jej śluz zabija plemniki i nie wytrzymują nawet dnia...
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja
emoji6.png
niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć
emoji14.png
a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy
emoji14.png
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]

reklama
No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]
Ooo pamiętam zawsze chodziłam do Pepco jak było w mieście i kupowałam dla chrześnicy, te małe bodziaki , śpioszki i sukieneczki [emoji4] Do tej pory zawsze przeglądam, no po prostu słodkie są! Ale nie ma komu kupić [emoji6]

Do góry