reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]

Cześć dziewczyny !

Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem

A Wy jakie macie plany???
Aaa no i po wszystkich moich akcjach i przeżyciach witam się w 1 dc
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]

Cześć dziewczyny !

Ja siedzę w pracy i czekam dzielnie do 14 , bo wreszcie mogę zacząć weekend [emoji2]
U mnie dzisiaj deszczowo więc w sumie marze o tym żeby się położyć i chwilke pospać [emoji12]
Jakoś nastroju nie mam , może zalegne z jakąś książką wieczorem

A Wy jakie macie plany???
Powodzenia Kochana w tym cyklu [emoji8]
No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]

Ten miovarian mozna pic jak sie bierze dopalacze na owulacje typu clomid czy clostilberg (to to samo chyba)??

Hehe dokładnie. Choc ja mam koleżankę ktorej jej śluz zabija plemniki i nie wytrzymują nawet dnia...
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja
emoji6.png
niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć
emoji14.png
a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy
emoji14.png
Nigdy nie stosowałam tych pasków owu chyba w następnym cyklu spróbuje żeby zobaczyć kiedy u mnie występuje owulacja [emoji6] niby plemnik może przeżyć w nas do 5dni to wychodziłoby, że należy pobzykać się 2 razy w tygodniu i powinno zaskoczyć [emoji14] a w praktyce nie koniecznie.. chyba musiałyby to być plemniki koksy [emoji14]

reklama
No pogoda do niczego nie zachęca [emoji6]
Ja dzis musze po witaminy sie przejsc, oczywiscie sa dostępne tylko w jednej aptece wiec czeka mnie spacer na miasto [emoji14] oczywiście przy okazji poogladam jakies male ubranka itp [emoji23]
Ooo pamiętam zawsze chodziłam do Pepco jak było w mieście i kupowałam dla chrześnicy, te małe bodziaki , śpioszki i sukieneczki [emoji4] Do tej pory zawsze przeglądam, no po prostu słodkie są! Ale nie ma komu kupić [emoji6]

Do góry