KociaMatka
Fanka BB :)
Ufff nadrobiłam.
U nas działania dzieciowe pełną parą. Jutro 18dc więc badam hormony według zaleceń lekarza, w środę na USG. 4 dni temu mocno mnie bolał jajnik, na którym rosły pęcherzyki, mam nadzieję, że cierpienie przyniesie coś dobrego.
Czy w trakcie starań zmieniacie jakoś tryb życia? dietę?
Ja zarządziłam wyjścia na basen 2-3 razy w tygodniu (oboje prowadzimy dość leniwy tryb życia). Ogólnie nie jadamy jakoś niezdrowo (pomijając słodycze, tony słodyczy w moim wypadku), ale tu też troszkę zmieniłam- gotowane na parze lub smażone na "grillu" elektrycznym, bez tłuszczu. Dużo sałatek z dodatkiem przeróżnych ziaren i olejów (np. lnianego). Jako przekąski w ciągu dnia orzechy lub owoce/warzywa.
A jak to wygląda u Was?
Jeju, my go nie mogliśmy używać. Jakiś taki strasznie lepki jest (jak się zdarzy gdzieś na zewnątrz to w ogóle można się przykleić) i dla mnie niestety był nieprzyjemny, miałam wrażenie, że mnie wysusza.No i dziewczyny jeszcze polecają żel poślizgowy Conceive Plus
(Nie stusuję jeszcze)
Gratulacje! Dużo szczęścia i prezentu ślubnego w postaci małego człowieka życzęCześć wszystkim [emoji16] witam się już jako żona [emoji3]
Dlaczego zastanawia? chyba wszystko jest w normie?Moje wyniki. Trochę zamazane bo ręka mi się trzęsie. TSH spadło z 3,16. Zastanawia mnie ft3
U nas działania dzieciowe pełną parą. Jutro 18dc więc badam hormony według zaleceń lekarza, w środę na USG. 4 dni temu mocno mnie bolał jajnik, na którym rosły pęcherzyki, mam nadzieję, że cierpienie przyniesie coś dobrego.
Czy w trakcie starań zmieniacie jakoś tryb życia? dietę?
Ja zarządziłam wyjścia na basen 2-3 razy w tygodniu (oboje prowadzimy dość leniwy tryb życia). Ogólnie nie jadamy jakoś niezdrowo (pomijając słodycze, tony słodyczy w moim wypadku), ale tu też troszkę zmieniłam- gotowane na parze lub smażone na "grillu" elektrycznym, bez tłuszczu. Dużo sałatek z dodatkiem przeróżnych ziaren i olejów (np. lnianego). Jako przekąski w ciągu dnia orzechy lub owoce/warzywa.
A jak to wygląda u Was?