reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ten gin w piątek co byłam mówił że w środę już może być coś widać ale przy tej becie to ja się fasolki nie spodziewam
No ponoć pęcherzyk widać przy becie powyżej tysiaca. Ale dziwne że miałaś takie skąpe krwawienie jeśli nawet by to była biochemiczna to chyba powinno być mocne krwawienie. Ale wogole ja od kiedy się staram to też mój okres jest jakiś ubogi...

No ponoć pęcherzyk widać przy becie powyżej tysiaca. Ale dziwne że miałaś takie skąpe krwawienie jeśli nawet by to była biochemiczna to chyba powinno być mocne krwawienie. Ale wogole ja od kiedy się staram to też mój okres jest jakiś ubogi...
No właśnie mocne i dłuższe niż jeden dzień ahhh ta niepewność dobija

reklama
Ten gin w piątek co byłam mówił że w środę już może być coś widać ale przy tej becie to ja się fasolki nie spodziewam
Ja bym na twoim miejscu przed wizyta zrobila jeszcze bete bo jednak bez wyniku gin ci na tym etapie nic nie potwierdzi ani nie wykluczy i jedynie beta moze tu cis powiedzieć...zreszta gin i tak kaze ci powtorzyc bete.. a chyba lepiej od razu isc z wynikami...

Do góry