Martkaaa5
Fanka BB :)
Raz w roku każdy z nas ma prawo do badań kontrolnych chociaż dokładnie nie wiem w jakim zakresie ale chyba warto przycisnac swojego ogólego lekarza żeby wystawił skierowanie wiem że oni się nie kwapią ale bądź twarda łaski nie robią trzeba spróbować bo strasznie drogie to wszystkoDziewczyny właśnie sobie weszłam na stronę alabu i innych gdzie pobierają krew żeby ocenić jako wydatek mnie czeka przed następną wizyta u Endo bo kazała mi zrobić poziom witaminy D selenu przeciwciała jakieś dwa od nietolerancji glutenu żeby sprawdzić czy mam no i TSH ft3 ft4 i pójdzie 400zl za same badania... Plus wizyta 150 co mówić więcej ? Ktoś się orientuje czy dostanę jakieś skierowanie od ogólnego na takie badania czy nie ma szans bo oni dają skierowania do specjalistów i dopiero od nich bym dostała na krew ? Jeśli tak to odpada bo w Warszawie się czeka długo na lekarzy na NFZ... No chyba że któraś z was jest z Warszawy i zna jakiś punkt pobrań który nie wiem jest tańszy ? Ehhh no nie opłaca się chorować w tym kraju