reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Miałam iść dzisiaj na betę dziewczyny ale tak mnie rozłożyła grypa że leżę i zdycham nie mam siły z łóżka wstać ledwo żyje plamienie ustało w piątek @ nadal brak więc dalej tkwie w próżni bo nie wiem nic dobrze ze w środę mam gina może coś się wyjaśni ahhh:(
Zdrowiej kochana [emoji8][emoji8]

reklama
To nie wiem co to moje 6 oznacza :errr:jutro muszę znaleźć siłę żeby zrobić jeszcze raz
Moim zdaniem jeśli zrobiłaś we wtorek test i wyszła Ci druga kreska to już musiałaś mieć poziom hcg no i on rośnie bardzo szybko ja robiłam betę 3 dni po spodziewanym okresie i miałam 550 w pierwszej ciąży 2 dni później 1500 więc jeśli w piątek miałaś 6 i krwawienie to wydaje mi się że po prostu beta spadła ale kasy organizm jest inny i jeśli nie zrobisz drugiej bety to tutaj ciężko powiedzieć coś więcej tym bardziej że to krwawienie byli krótko.

W zeszły pon był termin @ nie przyszła testowałam we wtorek blada krecha byla w piątek rano wstałam i krew no to do gina szybko pojechałam na usg nic nie widział mówi że albo za wczesnie albo poronienie samoistne kazał zrobić betę i odpoczywać zrobiłam i wyszła 6 :errr:więc dupa blada i do teraz ani @ ani nic może jutro troszkę lepiej się poczuje to zrobię ta betę jak mówicie
Faktycznie wygląda niestety na poronienie samoistne, tylko to skąpe krwawienie tu nie bardzo pasuje.. Musisz zrobić betę drugi raz i zobaczymy.

Martkaaa5- oby tam się tylko nic nie zatrzymało [emoji848] lepiej zrób jutro ta bete i do lekarza...

No i racja, że beta szybko rośnie.. u mnie w terminie @ było 144, a dwa dni później coś koło 500 [emoji848] już nie pamiętam

reklama
Laseczki to sa testy owu robione w pierwszy dzien spodziewanego okresu.chcialam wam pokazac jak te same testy z tego samego moczu i czasu moga sie roznic.testy sa z ebaya "one step"chyba,oczywiscie zdjecie nie oddaje tak dobrze roznicy miedzy kolorami kresek informujacych o owu.Tak ku przestrodze.U mnie okresu brak wciaz,i jak po pracy robilam test to cien cienia cienia widzialam.Gdzies czytalam ze im mniejsze starzenie hormonu hcg we krwi tym slabsze objawy,mnie mulilo caly dzien i cien jest ciupeczke mocniejszy pod wieczor:)trzymac kciuki,moze jutro bedzie zdjecie jak bedzie co pokazac:))

Załączniki

• 20181029_185203.jpg
    20181029_185203.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 60
Do góry