reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć w niedziele. Co u Was?
U mnie już koniec @. Książka o Babydust przeczytana. M. zgodził się na ten sposób na dziewczynkę którego pisuje autorka wiec w tym miesiącu działamy. Jak zaczęłam analizować swoj cykl po przeczytaniu książki to w sumie nie dziwie sie ze nie zaszłam [emoji23] za długo czekałam! Zobaczymy jak pojdzie teraz. Byle luzik.
To podziel się dlaczego wiesz, że nie wychodzi [emoji4] może komuś pomoże dobra rada

reklama
Cześć wszystkim [emoji16] witam się już jako żona [emoji3]

U mnie 3 dni do @.. jutro przyjdą moje testy ciążowe to zatestuje [emoji6] tak zupełnie z ciekawości... bo objawów nie mam żadnych [emoji848]

A tymczasem, mimo że niedziela.. to próbuje ogarnąć chalupe [emoji13] i nowa rzeczywistość... [emoji23]
Oooooo super! GRATULUJĘ i życzę szczęścia na nowej drodze [emoji173]

U mnie 3 dni do @.. jutro przyjdą moje testy ciążowe to zatestuje [emoji6] tak zupełnie z ciekawości... bo objawów nie mam żadnych [emoji848]

A tymczasem, mimo że niedziela.. to próbuje ogarnąć chalupe [emoji13] i nowa rzeczywistość... [emoji23]
Gratulacje!!! :)

Szczęścia na nowej drodze życia [emoji7][emoji7][emoji8][emoji8]

Powiem wam dziewczyny ze troche zaczynam sie denerwować od rana niby okres a w ogole nie leci prawie tylko tyle co przy siku jedna podpaska mogła by być przez cały dzien co wczesniej odrazu tampon był wkladany. Teraz nie dawno poszlam do ubikacji i czulam ze cos tam mi zaraz wleci mysle sobie napewni skrzep ale nie moglo wylecieć podtarlam sie papierem i wyleciało mi cos dziwnego to napewno nie byl skrzep takie cos jak by balonik pęknięty i gdzie niegdzie takie cos rozowe jakby nie wiem co to moglo być ale od tej pory juz nic mi nie leci i tez nic mnie nie boli...sory za te szczegóły ale nie wiem jak by to inaczej opisać....

Powiem wam dziewczyny ze troche zaczynam sie denerwować od rana niby okres a w ogole nie leci prawie tylko tyle co przy siku jedna podpaska mogła by być przez cały dzien co wczesniej odrazu tampon był wkladany. Teraz nie dawno poszlam do ubikacji i czulam ze cos tam mi zaraz wleci mysle sobie napewni skrzep ale nie moglo wylecieć podtarlam sie papierem i wyleciało mi cos dziwnego to napewno nie byl skrzep takie cos jak by balonik pęknięty i gdzie niegdzie takie cos rozowe jakby nie wiem co to moglo być ale od tej pory juz nic mi nie leci i tez nic mnie nie boli...sory za te szczegóły ale nie wiem jak by to inaczej opisać....
Nie wiem co mogłabym Ci doradzić mogę tylko napisać że też jestem 6 dni po terminie @ testowałam we wtorek wyszła słaba druga krecha w piatek rano obudzialm się z plamieniem trwało cały dzień pojechałam do lekarza na usg nie widział pęcherzyka mówił że może być za wcześnie że może być samoistne poronienie zrobialm betę wyszła bardzo mała lekarz kazał odpoczywać plamienie ustało w sobotę i od tego czasu nic także też bardzo dziwna sytuacja i też nie wiem co o tym myśleć ...

Każdy okres inny poczekaj może Ci się rozkręca. Ja to ostatnio mam tak że wkładam te tampony i one jakiś słabo nasiąkają ale jak usiądę na siku to jakby wylatuje że mnie krew ostatnio tak mam.. wogole przy staraniach mam mniej obfitsze te miesiączki przy pierwszej ciąży też tak bylo podczas staran

reklama
Najbardziej boje sie o to krwotoczne ciałko żółte bo jak okresu prawie nie bedzie to bedzie znaczyc ze zatrzymuje sie tam to wszystko i to moze rosnąć i jeszcze operacja bedzie mnie czekać a tego sie bardzo boję

Do góry