reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

No właśnie mnie korci żeby spróbować. Od razu kupię mężowi ten acertin co mi poleciła. Mam wrażenie, że suplementy dla facetów są droższe niż dla nas. Dobrze, że jest to forum bo naprawdę możliwość wygadania się osobom, które w pełni znają twój problem jest wspaniała :)
Dokładnie :-) i bardzo dużo cennych rad!

reklama
Ale samo TSH badalas? Zastanawiam się czy lekarze sami z siebie zlecają cały pakiet
Robiłam tsh i antyTpo, endo ani gin nie kazały mi nic więcej badać póki co i już kurcze nie wiem, skoro lekarz nie widzi problemu to czy mam wychodzić przed szereg z tymi badaniami? Dlatego chyba poszukam innego lekarza i chętnie posłucham co mi ktoś inny powie

No właśnie mnie korci żeby spróbować. Od razu kupię mężowi ten acertin co mi poleciła. Mam wrażenie, że suplementy dla facetów są droższe niż dla nas. Dobrze, że jest to forum bo naprawdę możliwość wygadania się osobom, które w pełni znają twój problem jest wspaniała :)
Nigdy nie słyszałam o tym Acertin. Sprawdziłam skład:
Zawartość składników w 1 saszetce: Myo-inozytol 1000 mg; Witamin E 30 mg (250% RWS*); L-karnityna 30 mg; L-arginina 30 mg; Kwas foliowy 200 µg (100% RWS*); Selen 55 µg (100% RWS*).

Robiłam tsh i antyTpo, endo ani gin nie kazały mi nic więcej badać póki co i już kurcze nie wiem, skoro lekarz nie widzi problemu to czy mam wychodzić przed szereg z tymi badaniami? Dlatego chyba poszukam innego lekarza i chętnie posłucham co mi ktoś inny powie
Tylko TSH i anty tpo ? Jak mojemu mężowi wyszła tarczyca z wynikiem 7 to właśnie lekarz kazał dorobić mu ft3 ft4 i anty tpo samo a wiem po samej sobie że mi takie wyniki by Hashimoto nie odkryly tylko anty tg pokazało mi przeciwciała dlatego się dziwię dlaczego lekarze tak lekceważą to i od razu nie zleca dokładnych badań żeby całkowicie usunąć jeden problem jeśli go nie ma a nie tylko czesciowo badają.

No i dziewczyny jeszcze polecają żel poślizgowy Conceive Plus

(Nie stusuję jeszcze)
Mi w pierwszej ciąży jak zastosowałam olej z wiesiołka plus ten żel to zaskoczyło ale chyba aż tak mocno nie jest to dobre jak myślałam bo tym razem nie pomogło. Ale na pewno jeśli ktoś ma problem że śluzem to żel jest fajny :)

Idę dziewczyny do lasu muszę pomyśleć.. Mam parszywy humor.. Muszę coś wreszcie zdecydować czy pójść do pracy która mnie nie kręci i się boje że nie podołam , ale nie będę musiała się martwić o finanse czy czekać i szukać coś inne go
Czasami czuje się jak pierdoła życiowa ;/
Przepraszam że Wam zatruwam , Wy macie większe problemy ... Ale mam dość tego wykorzystywania za pół etatu i a każdy nowy pracownik na cały etat i z przywilejami i włażeniem w tyłek :(
Ja bym spróbowała z.nowa praca. To tylko praca. Nie ta to inna. Zawsze możesz.ja.zmienić :*

Cześć w niedziele. Co u Was?
U mnie już koniec @. Książka o Babydust przeczytana. M. zgodził się na ten sposób na dziewczynkę którego pisuje autorka wiec w tym miesiącu działamy. Jak zaczęłam analizować swoj cykl po przeczytaniu książki to w sumie nie dziwie sie ze nie zaszłam [emoji23] za długo czekałam! Zobaczymy jak pojdzie teraz. Byle luzik.

reklama
Cześć w niedziele. Co u Was?
U mnie już koniec @. Książka o Babydust przeczytana. M. zgodził się na ten sposób na dziewczynkę którego pisuje autorka wiec w tym miesiącu działamy. Jak zaczęłam analizować swoj cykl po przeczytaniu książki to w sumie nie dziwie sie ze nie zaszłam [emoji23] za długo czekałam! Zobaczymy jak pojdzie teraz. Byle luzik.
Jaka jest metoda na dziewczynkę?

Do góry