Nie stresuj się i śpij dla zdrowia [emoji4]Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ale teraz naprawde mnie to stresuje i chyba dziś nie zasnę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj się i śpij dla zdrowia [emoji4]Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ale teraz naprawde mnie to stresuje i chyba dziś nie zasnę
Trzymam kciuki z całych sił [emoji4] ja po południu odbieram wyniki tarczycyDziewczyny ja jutro idę na betę także trzymajcie kciuki!
Trochę mam stresa :|
Dam znać jak już będą wyniki po południu
Duphaston dostałaś ze względu na to ciałko? To cialko krwotoczne to już masz długo... czy tylko w tym cyklu lekarz zauwazyl ?No ja tez to czytałam. Lekarz powiedział ze czasem sie takie cos zdaza i znika ale trzeba obserwowac jak nie zniknie to operacja.
Ja mam z apteki właśnie nie z allegro??!Malina2312 zobacz
W tym cyklu pierwszy raz. Duphaston bralam przez 2 cykle żeby pomógł zajść w tym cyklu juz nie bede brala bo progesteron bede badać.Duphaston dostałaś ze względu na to ciałko? To cialko krwotoczne to już masz długo... czy tylko w tym cyklu lekarz zauwazyl ?
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji10][emoji10]Dziewczyny ja jutro idę na betę także trzymajcie kciuki!
trzymamy kciuki:*Dziewczyny ja jutro idę na betę także trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki i daj znać jaki wynikDziewczyny ja jutro idę na betę także trzymajcie kciuki!