reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Nie bo to dziś pierwszy dzień okresu mimo ze jest zawsze mocny juz w pierwszym dniu to chce poczekać do jutra czy poleci czy nie jak nie to zadzwonie jutro.
Moze przez stres moze, cos sie zawiesilo,moze implantacja a moze tak sie objawia jak to cialko sie unicestwia,ja bym poszla na bete i do gina jak sie nie rozkreci do wtorku,macie szczescie ze w pl jest duzo opcji dzieki ktorym mozna rozwiac jakies watpliwosc -kozystajcie:)ja moj zeszly okres rozpoczelam 5 dniowym plamieniem potem mega okresem,ten miesiac tez jakis zwariowany.na pewno wszystko bedzie dobrze!

Malina2312 zobacz

Załączniki

• IMG_20181026_175832.jpg
    IMG_20181026_175832.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 109
  • IMG_20181026_175832.jpg
    IMG_20181026_175832.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Moze przez stres moze, cos sie zawiesilo,moze implantacja a moze tak sie objawia jak to cialko sie unicestwia,ja bym poszla na bete i do gina jak sie nie rozkreci do wtorku,macie szczescie ze w pl jest duzo opcji dzieki ktorym mozna rozwiac jakies watpliwosc -kozystajcie:)ja moj zeszly okres rozpoczelam 5 dniowym plamieniem potem mega okresem,ten miesiac tez jakis zwariowany.na pewno wszystko bedzie dobrze!
Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ale teraz naprawde mnie to stresuje i chyba dziś nie zasnę

Do góry