reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
W poniedziałek najlepiej powtorz jeszcze betę...U mnie dziewczyny dzisiaj już czysto ani kropelki nie wiem co o tym sądzić bo jeśli to była biochemiczna to chyba powinno to trwać dłużej im więcej czytam tym jestem glupsza pozostaje mi czekać do wizyty w środę
Martkaaa5
Tak zrobięW poniedziałek najlepiej powtorz jeszcze betę...
Blondi1437
Mam go w domu. Jeszcze nie używałamCześć dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was używała tego testu z rossmana???
Blondi1437
Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytaćMam go w domu. Jeszcze nie używałam
Blondi1437
Oo fajnie masz tez bym sie przeszła gdzieś a nie cały dzień sprzątanie i dzieciaki wariujace itd...teraz na chwilę sie polozylam w spokoju a dzieci na bajke patrza u siebieJa zaraz zmykam na imprezę rodzinną, a tak mi się nie chce [emoji16]
Na ulotce teraz przeczytałam, że jeżeli wynik pozytywny pojawia się po upływie 10minut to wynik jest niewiarygodny.Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytać
Tylko beta rozwieje wątpliwości [emoji4]
Ja chętnie bym posiedziała w domku [emoji4]
reklama