reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie dziewczyny dzisiaj już czysto ani kropelki :errr:nie wiem co o tym sądzić bo jeśli to była biochemiczna to chyba powinno to trwać dłużej im więcej czytam tym jestem glupsza :hmm:pozostaje mi czekać do wizyty w środę

reklama
Cześć dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was używała tego testu z rossmana???

Załączniki

• 20181027_130758.jpg
    20181027_130758.jpg
    676,5 KB · Wyświetleń: 53
Mam go w domu. Jeszcze nie używałam
Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytać;)

Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytać;)
Na ulotce teraz przeczytałam, że jeżeli wynik pozytywny pojawia się po upływie 10minut to wynik jest niewiarygodny.

Tylko beta rozwieje wątpliwości [emoji4]

Ja chętnie bym posiedziała w domku [emoji4]

reklama
Jak nic ostatnio dopadł mnie czarny humor przedokresowy i chciałam zniknąć z forum a teraz nie mam komu się pożalić że wredna małpa przyszła... I tak oto przywitałam 4cs. :(

Do góry