reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

U mnie dziewczyny dzisiaj już czysto ani kropelki :errr:nie wiem co o tym sądzić bo jeśli to była biochemiczna to chyba powinno to trwać dłużej im więcej czytam tym jestem glupsza :hmm:pozostaje mi czekać do wizyty w środę

reklama
Cześć dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z was używała tego testu z rossmana???

Załączniki

• 20181027_130758.jpg
    20181027_130758.jpg
    676,5 KB · Wyświetleń: 59
Mam go w domu. Jeszcze nie używałam
Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytać;)

Bo zrobilam dziś go jak przyszłam z zakupów i oczywiście biało wiec mówię nie jestem i w dupe z tymi testami i cieniami ale oczywiscie pozniej znowu wyszło cos zabarwione delikatnie na róż to całe miejsce gdzie powinna być druga kreska i chcialam sie zapytać czy ktoras juz go uzywala i czy tez pozniej zaobserwowala takie cos a jednak nie była...wiem ze po czasie wynik jest nie ważny ale wole zapytać;)
Na ulotce teraz przeczytałam, że jeżeli wynik pozytywny pojawia się po upływie 10minut to wynik jest niewiarygodny.

Tylko beta rozwieje wątpliwości [emoji4]

Ja chętnie bym posiedziała w domku [emoji4]

reklama
Jak nic ostatnio dopadł mnie czarny humor przedokresowy i chciałam zniknąć z forum a teraz nie mam komu się pożalić że wredna małpa przyszła... I tak oto przywitałam 4cs. :(

Do góry