reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Idę dziewczyny do lasu muszę pomyśleć.. Mam parszywy humor.. Muszę coś wreszcie zdecydować czy pójść do pracy która mnie nie kręci i się boje że nie podołam , ale nie będę musiała się martwić o finanse czy czekać i szukać coś inne go
Czasami czuje się jak pierdoła życiowa ;/
Przepraszam że Wam zatruwam , Wy macie większe problemy ... Ale mam dość tego wykorzystywania za pół etatu i a każdy nowy pracownik na cały etat i z przywilejami i włażeniem w tyłek :(
To musi być przemyślana decyzja żeby później nie żałować ale czasami warto spróbować ja wcześniej 10 lat w sklepie pracowałam bardzo lubiłam swoją pracę ale się wypaliłam i nadarzyła się okazja z Wojskiem większość się w głowę pukała a ja teraz nie żałuję dobrze ze zaryzykowalam ... Także tobie mądrych przemyśleń w lesie życzę ;)

reklama
Idę dziewczyny do lasu muszę pomyśleć.. Mam parszywy humor.. Muszę coś wreszcie zdecydować czy pójść do pracy która mnie nie kręci i się boje że nie podołam , ale nie będę musiała się martwić o finanse czy czekać i szukać coś inne go
Przepraszam że Wam zatruwam , Wy macie większe problemy ... Ale mam dość tego wykorzystywania za pół etatu i a każdy nowy pracownik na cały etat i z przywilejami i włażeniem w tyłek :(
Jak się lubi swoją pracę to już połowa sukcesu [emoji7][emoji7] jeżeli stać Cię na to, aby pozwolić sobie na dłuższe wolne i zacząć szukać nową pracę to ja bym tak zrobiła.

Czasem warto jest zaryzykować, ja właśnie teraz zapisałam się na podyplomowke żeby zarabiać trochę więcej niż miskę ryżu :) budżetowka ma swoje plusy i minusy, niestety dosyć sporym minusem są głosowe pensje. Żałuję że zaraz po ślubie nie zaczęłam szukać innej pracy, lepiej płatnej.

I oby kochana ostatni staraniowy to był cykl ja już całkiem zgupiałam co u mnie a ty się trzymaj nie załamuj i nie poddawaj :tak:
Sprawdzałaś hormony ostatnio? Nie chodzi mi tylko o progesteron itd ale też o tarczycowe ponoć jeśli wyniki są złe mocno to może.to powodować że ciąża nie może się utrzymać a wiem że ginekolodzy to raczej jakoś od razu się tym nie zajmują potrafią zwlekać a warto sprawdzić nawet na własną rękę czy z tarczyca wszystko ok :) ja w życiu bym nie powiedziała że mam Hashimoto a jak się o tym czyta jakie daje objawy to powinnam chodzić jak wrak życiowy ;)

Ja pracowałam kilka lat w pracy która może to że mi się nie podobała to ciężko powiedzieć bo lubiłam to co robię ale klienci z którymi miałam kontakt niestety sprawili że nabawilam się stresu i zniknęła moja pewność siebie. W pracy sobie na pewno poradzisz wystarczy dać sobie trochę czasu a wszystkiego idzie się nauczyć.

reklama
Sprawdzałaś hormony ostatnio? Nie chodzi mi tylko o progesteron itd ale też o tarczycowe ponoć jeśli wyniki są złe mocno to może.to powodować że ciąża nie może się utrzymać a wiem że ginekolodzy to raczej jakoś od razu się tym nie zajmują potrafią zwlekać a warto sprawdzić nawet na własną rękę czy z tarczyca wszystko ok :) ja w życiu bym nie powiedziała że mam Hashimoto a jak się o tym czyta jakie daje objawy to powinnam chodzić jak wrak życiowy ;)
Jakiś czas temu tarczyce i wszystko było ok ale jak sobie teraz myślę to chyba od złej strony zabrałam się do tych starań bo w moim wieku trzeba było zacząć właśnie od badań :errr:ajj już sama nie wiem wsumie nic

Do góry