reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Idę dziewczyny do lasu muszę pomyśleć.. Mam parszywy humor.. Muszę coś wreszcie zdecydować czy pójść do pracy która mnie nie kręci i się boje że nie podołam , ale nie będę musiała się martwić o finanse czy czekać i szukać coś inne go
Czasami czuje się jak pierdoła życiowa ;/
Przepraszam że Wam zatruwam , Wy macie większe problemy ... Ale mam dość tego wykorzystywania za pół etatu i a każdy nowy pracownik na cały etat i z przywilejami i włażeniem w tyłek :(
To musi być przemyślana decyzja żeby później nie żałować ale czasami warto spróbować ja wcześniej 10 lat w sklepie pracowałam bardzo lubiłam swoją pracę ale się wypaliłam i nadarzyła się okazja z Wojskiem większość się w głowę pukała a ja teraz nie żałuję dobrze ze zaryzykowalam ... Także tobie mądrych przemyśleń w lesie życzę ;)

reklama
Idę dziewczyny do lasu muszę pomyśleć.. Mam parszywy humor.. Muszę coś wreszcie zdecydować czy pójść do pracy która mnie nie kręci i się boje że nie podołam , ale nie będę musiała się martwić o finanse czy czekać i szukać coś inne go
Przepraszam że Wam zatruwam , Wy macie większe problemy ... Ale mam dość tego wykorzystywania za pół etatu i a każdy nowy pracownik na cały etat i z przywilejami i włażeniem w tyłek :(
Jak się lubi swoją pracę to już połowa sukcesu [emoji7][emoji7] jeżeli stać Cię na to, aby pozwolić sobie na dłuższe wolne i zacząć szukać nową pracę to ja bym tak zrobiła.

Czasem warto jest zaryzykować, ja właśnie teraz zapisałam się na podyplomowke żeby zarabiać trochę więcej niż miskę ryżu :) budżetowka ma swoje plusy i minusy, niestety dosyć sporym minusem są głosowe pensje. Żałuję że zaraz po ślubie nie zaczęłam szukać innej pracy, lepiej płatnej.

I oby kochana ostatni staraniowy to był cykl ja już całkiem zgupiałam co u mnie a ty się trzymaj nie załamuj i nie poddawaj :tak:
Sprawdzałaś hormony ostatnio? Nie chodzi mi tylko o progesteron itd ale też o tarczycowe ponoć jeśli wyniki są złe mocno to może.to powodować że ciąża nie może się utrzymać a wiem że ginekolodzy to raczej jakoś od razu się tym nie zajmują potrafią zwlekać a warto sprawdzić nawet na własną rękę czy z tarczyca wszystko ok :) ja w życiu bym nie powiedziała że mam Hashimoto a jak się o tym czyta jakie daje objawy to powinnam chodzić jak wrak życiowy ;)

Ja pracowałam kilka lat w pracy która może to że mi się nie podobała to ciężko powiedzieć bo lubiłam to co robię ale klienci z którymi miałam kontakt niestety sprawili że nabawilam się stresu i zniknęła moja pewność siebie. W pracy sobie na pewno poradzisz wystarczy dać sobie trochę czasu a wszystkiego idzie się nauczyć.

reklama
Sprawdzałaś hormony ostatnio? Nie chodzi mi tylko o progesteron itd ale też o tarczycowe ponoć jeśli wyniki są złe mocno to może.to powodować że ciąża nie może się utrzymać a wiem że ginekolodzy to raczej jakoś od razu się tym nie zajmują potrafią zwlekać a warto sprawdzić nawet na własną rękę czy z tarczyca wszystko ok :) ja w życiu bym nie powiedziała że mam Hashimoto a jak się o tym czyta jakie daje objawy to powinnam chodzić jak wrak życiowy ;)
Jakiś czas temu tarczyce i wszystko było ok ale jak sobie teraz myślę to chyba od złej strony zabrałam się do tych starań bo w moim wieku trzeba było zacząć właśnie od badań :errr:ajj już sama nie wiem wsumie nic

Do góry