reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny a może być taka.sytuacja że.w dwóch jajnikach sa dominujące pęcherzyki? Moja gin tylko się skupiła na prawym gdzie na początku miałam wielkość 1,3 mm a na lewym.miałam.1,2mm. Tam sobie teraz myślę że ona się potem skupiła na prawym jajniku na monitoringu
A co z.tym pecherzykiem z.lewego jajnika? Wchlonal się ?

Ooo no więc może coś jest na rzeczy :) może będzie pierwszy bobas na naszym wątku :p

Nie sądzę, po prostu cykl mi się przez podróże, wyjęcie spirali i upały rozregulował. No ale zobaczymy...

Dziewczyny a może być taka.sytuacja że.w dwóch jajnikach sa dominujące pęcherzyki? Moja gin tylko się skupiła na prawym gdzie na początku miałam wielkość 1,3 mm a na lewym.miałam.1,2mm. Tam sobie teraz myślę że ona się potem skupiła na prawym jajniku na monitoringu
A co z.tym pecherzykiem z.lewego jajnika? Wchlonal się ?

Nie znam się na tym, ale logiczna odp. to że ten drugi też pęka i jeśli są oba naraz to masz bliźnięta dwujajowe :)

Hej dziweczynki trochę czytania mam właśnie wróciłam z. Działeczki trzymam kciuki aby te starania się udały mam nadzieje Niestety nie zdałam poprawki z matmy ale przeszłam do następnej klasy na warunku zdane prawko wiec może się poszczęści. [emoji1305][emoji1305]

reklama
Hej dziweczynki trochę czytania mam właśnie wróciłam z. Działeczki trzymam kciuki aby te starania się udały mam nadzieje Niestety nie zdałam poprawki z matmy ale przeszłam do następnej klasy na warunku zdane prawko wiec może się poszczęści. [emoji1305][emoji1305]
Już po owulacji ? [emoji16] no to trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry