Lovi23
Fanka BB :)
A to nie są te cienie fabryczne? Pewnie tak, bo też ich mnóstwo widziałam swego czasu. [emoji848]Miałam podobna sytuację w poprzednim cyklu. Na dwóch testach cień cienia a ciąży brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie są te cienie fabryczne? Pewnie tak, bo też ich mnóstwo widziałam swego czasu. [emoji848]Miałam podobna sytuację w poprzednim cyklu. Na dwóch testach cień cienia a ciąży brak.
Możliwe że tak. Chociaż dwa lata temu miałam bardzo podobny i ciąża była teraz na pewno nie będę się spieszyć z testami.A to nie są te cienie fabryczne? Pewnie tak, bo też ich mnóstwo widziałam swego czasu. [emoji848]
ok dziekujeJa miałam robione ryg zebow. I przy tym sie mnie pytano tylko czy jestem w ciąży. Mialam zakladana specjalna taka jakby kamizelke na siebie.
Mysle ze po tomografi nie ma zadnych przeciwskazan do staran.
Hehe dobre [emoji12]Coś o mnie[emoji23][emoji16][emoji12]Zobacz załącznik 893397
Sent from my LG-M250 using Forum BabyBoom mobile app
OOooo... [emoji16] trudne wyzwanie przed rodzicami tych czworaczkow [emoji16]W Lublinie przyszly na świat czworaczki[emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]
Oj mega trudne. Ja bym się bała że nie dam rady. To musi być szok usłyszeć na usg takie wieści. Ale najważniejsze że wszystko poszło dobrze. Teraz rodzice będą walczyć. Pewnie każda pomoc będzie nieoceniona.OOooo... [emoji16] trudne wyzwanie przed rodzicami tych czworaczkow [emoji16]
U mnie nie był fabryczny normalne cienie widoczne bez problemu a potem tak ciemniało jakbym już miała mega wysoka betę a każdy inny test pokazywał biel wizira jak był negatywny i po czasie też nic a nic nie wychodziłoA to nie są te cienie fabryczne? Pewnie tak, bo też ich mnóstwo widziałam swego czasu. [emoji848]
To dopiero złoty strzałW Lublinie przyszly na świat czworaczki[emoji64][emoji64][emoji64][emoji64]