reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Leee jak 2 to na pelnym luzie

No jasne :) Zwłaszcza, że wyjazd był i się z mężem nie widziałam tydzień w okolicy owu.

Szkoda [emoji52] no ale to sam poczatek wiec pewnie zaraz sie uda [emoji6]

Nowy cykl, nowe nadzieje :) tym razem biorę wiesiołek.

Hej dziweczynki trochę czytania mam właśnie wróciłam z. Działeczki trzymam kciuki aby te starania się udały mam nadzieje Niestety nie zdałam poprawki z matmy ale przeszłam do następnej klasy na warunku zdane prawko wiec może się poszczęści. [emoji1305][emoji1305]

Dobre wieści :) matmę zdasz w końcu może teraz za dużo wszystkiego na głowie. No ale prawko zdane, gratuluję!

U mnie się wszystko wyjaśniło bo @ przyszedł jak w zegarku, czyli owulacja była jednak najprawdopodobniej wcześniej niż sądziłam, czyli akurat wtedy kiedy tydzień nie było mnie w domu, no i nie zdążyłam dowieźć jajka :-p
Teraz już będziemy na serio działać, rozgrzewka za nami :D
Kupiłam wiesiołek i testy owu.

Ja jestem z siebie dumna bo nie ryczalam jak przyszedl okres! Owszem, bylo mi cholernie przykro, ale nie ryczalam. Bo ostatnio dość czesto mi sie to zdarzalo.
Jeszcze dzis mi maz powiedzial ze taki facet z ktorym pracuje powiedzial mu ze wpadl z dziewczyna i beda mieli bliznieta! Zabezpieczali sie i wpadli! Z tego co mi moj opowiadal ten gosc non stop chleje, cpa i pali nawet 2-3 paczki fajek dziennie!
Nosz ku*wa mac! I taki ktos od tak zrobil bliznieta!?? A my sie meczymy i meczymy! Gdzie ta sprawiedliwość???!![emoji15]

Sent from my LG-M250 using Forum BabyBoom mobile app

Ja jestem z siebie dumna bo nie ryczalam jak przyszedl okres! Owszem, bylo mi cholernie przykro, ale nie ryczalam. Bo ostatnio dość czesto mi sie to zdarzalo.
Jeszcze dzis mi maz powiedzial ze taki facet z ktorym pracuje powiedzial mu ze wpadl z dziewczyna i beda mieli bliznieta! Zabezpieczali sie i wpadli! Z tego co mi moj opowiadal ten gosc non stop chleje, cpa i pali nawet 2-3 paczki fajek dziennie!
Nosz ku*wa mac! I taki ktos od tak zrobil bliznieta!?? A my sie meczymy i meczymy! Gdzie ta sprawiedliwość???!![emoji15]

Nie ma sprawiedliwości. Ja leżałam na patologii ciąży i dwie laski z krawieniem co 1.5h chodziły na fajkę. W lipcu obie urodziły. A ja uważałam, chuchałam, dmuchalam i niestety się nie udało

reklama

To się wyluzowali [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry