reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nie ma sprawiedliwości. Ja leżałam na patologii ciąży i dwie laski z krawieniem co 1.5h chodziły na fajkę. W lipcu obie urodziły. A ja uważałam, chuchałam, dmuchalam i niestety się nie udało
To przykre. Ja raz spotkałam koleżankę u ginekologa, pogadalysmy chwilę... mówi, że spodziewa się bliźniaków- super. Długa kolejka była to w między czasie wyszła sobie zapalic [emoji58] niedawno urodziła... zdrowe dzieciaczki. Oczywiście zapytałam po co pali czy nie szkoda jej tych dzieci tak truć... to odpowiedziała, że przerzucila się na cienkie gdy dowiedziała się o ciąży bo mniej szkodzą. No bez komentarza

reklama
Ale numer z tymi bliźniakami... Jeszcze się zabezpieczali... Powiem szczerze że ja jak pomyślę że miałabym teraz jeszcze jedno dziecko w wieku mojego syna to aż mnie ciarki przechodzą :D
Coś ostatnio wszystkie @ dostajemy, została jeszcze któraś do testowania w ogóle :p
U mnie powoli mobilizacja do starań, zobaczymy czy coś z tego będzie, owulacja za około tydzień więc trzeba trenować powoli :->

Ale numer z tymi bliźniakami... Jeszcze się zabezpieczali... Powiem szczerze że ja jak pomyślę że miałabym teraz jeszcze jedno dziecko w wieku mojego syna to aż mnie ciarki przechodzą :D
Coś ostatnio wszystkie @ dostajemy, została jeszcze któraś do testowania w ogóle [emoji14]
U mnie powoli mobilizacja do starań, zobaczymy czy coś z tego będzie, owulacja za około tydzień więc trzeba trenować powoli :->
Ja jeszcze mam tydzień niecały do @ [emoji1] [emoji1]

reklama
To przykre. Ja raz spotkałam koleżankę u ginekologa, pogadalysmy chwilę... mówi, że spodziewa się bliźniaków- super. Długa kolejka była to w między czasie wyszła sobie zapalic [emoji58] niedawno urodziła... zdrowe dzieciaczki. Oczywiście zapytałam po co pali czy nie szkoda jej tych dzieci tak truć... to odpowiedziała, że przerzucila się na cienkie gdy dowiedziała się o ciąży bo mniej szkodzą. No bez komentarza

Oj, to mnie zawsze wk.. niemiłosiernie! :realmad:
Jak można palić w ciąży!! Kurna, no co za cholerne idiotki :growl:
Ja paliłam paczkę dziennie przed pierwszą ciążą ale w momencie kiedy się dowiedziałam, że będę matką, rzuciłam szlugi od razu!

Coś ostatnio wszystkie @ dostajemy, została jeszcze któraś do testowania w ogóle :p

Wygląda na to, że chwilowo testowania nie ma :sorry: teraz czekamy na Ciebie i pozostałe dziewczyny :)

Do góry