reklama
Jaasna
Fanka BB :)
Mi wrócił do poprzedniego rozmiaru. Ale zostały cyce takie same, nie straciły na jędrności czy kształcie po wykarmieniu małych ssaków, a długo karmiłamJa też nie mierze temp i nie robię pasków owu
Dziewczyny, a po ciąży ten rozmiar biustu zostaje czy wraca do normy?
Blondi1437
Zrobiłam dzis test bo kupilam dwa w rosmanie i nie moglam wytrzymać...jest cień drugiej kreski ktory widzę lecz na zdjeciu nie widac . nie wiem czy to poprostu wychodzi taki cień zawsze czy jest nadzieja.....
U
użytkownik 168678
Gość
Jest cień. Jest nadziejaZrobiłam dzis test bo kupilam dwa w rosmanie i nie moglam wytrzymać...jest cień drugiej kreski ktory widzę lecz na zdjeciu nie widac . nie wiem czy to poprostu wychodzi taki cień zawsze czy jest nadzieja.....
Martkaaa5
Wrzucaj fotkę ja u siebie też nic nie widziałam a fachowcy tutaj już takZrobiłam dzis test bo kupilam dwa w rosmanie i nie moglam wytrzymać...jest cień drugiej kreski ktory widzę lecz na zdjeciu nie widac . nie wiem czy to poprostu wychodzi taki cień zawsze czy jest nadzieja.....
Poka, poka! Może coś zobaczymyZrobiłam dzis test bo kupilam dwa w rosmanie i nie moglam wytrzymać...jest cień drugiej kreski ktory widzę lecz na zdjeciu nie widac . nie wiem czy to poprostu wychodzi taki cień zawsze czy jest nadzieja.....
U
użytkownik 168678
Gość
Dziewczyny pisały kilka razy o biei vizira, gdy test jest negatywny. Cień to dobry znakZrobiłam dzis test bo kupilam dwa w rosmanie i nie moglam wytrzymać...jest cień drugiej kreski ktory widzę lecz na zdjeciu nie widac . nie wiem czy to poprostu wychodzi taki cień zawsze czy jest nadzieja.....
Blondi1437
reklama
No faktycznie na zdjęciu nie widać Spróbuj jutro lub pojutrze powtórzyć test jeżeli coś jest na rzeczy to powinna być bardziej widoczna. Trzymam kciuki :*Naprawde staram sie robic to zdjecia żeby to ująć i nie idzie ...nie wychodzi na zdjeciu ale macie fotkę