Berbec
Początkująca w BB
Dołącz do Nas[emoji5] jest tu kilka dziewczyn ktore tez dlugo sie staraja[emoji8]
Z miła chęcią, będę cały czas już u Was. Czy muszę jakoś się dopisać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołącz do Nas[emoji5] jest tu kilka dziewczyn ktore tez dlugo sie staraja[emoji8]
No tak niby nic mi nie szkodzi...Tak myślę że pilabym sobie cały wrzesień a od nowego cyklu zrobię przerwę żeby nie kolidowalo z pregnylemDlatego ja kochana nie mówię Ci nie, bo u mnie może to być przez hsg, prolaktyna i wiele innych czynników. Osobiście uważam by próbować, sama to zrobiłam a jednak tonaturalne zioła.
Życzę powodzenia! Musi się udać. Ja mam mieć @ 17 września więc jeszcze więcej czekania przede mną.@12.09 wiec jeszcze trochę czekania mi zostało...łatwiej będzie mi z Wami i może Wasza pozytywna energia w końcu i mi pomoże pierwszy raz pisze na forum a nue tylko czytam [emoji4]
Witaj u nas [emoji4]Cześć dziewczyny, podczytuje Was i coś tam odpisuje. U mnie starania kiedyś 3 lata ponad i nic i po 2 latach przerwy kolejne podejście i starania już od 15 cykli, dziś jestem po owulacji według kalendarzyka i zostaje mi czekanie. Nie nastawiam się na nic, ponieważ tsh ostatnio miałam ponad 5, prolaktyna Ok 55 i na wyniki idę dopiero jutro bądź w poniedzialek, bo biorę na zbicie letrox 75 i co drugi dzień 150mg. Prolaktyna skacze od zmęczenia i stresu. HSG w maju wynik drożności rewelacja. Badanie nasienia tez Ok. 6.09 mam wizytę u profesora dr habilitowanego itd. z dzieciny ginekologii, endokrynologii i jeszcze 3 dziedzin z płodności, który pracuje w klinice niepłodności na codzień a przyjmuje czasem u mnie. Chce zrobić konsultacje i jeśli nue widzi ratunku to ruszam do kliniki. Niestety ponad 29 lat i zero dzieci.
Szkoda [emoji58] kciuki za kolejny cykl, oby byl ostatni [emoji6]No i u mnie też przyszła małpa także 2 cykl rozpoczęty miejmy nadzieję że ten będzie owocny ;P życzę dobrej nocki
Napisz mi wiek, od kiedy dokladnie sie starasz i o ktore dziecko[emoji5]Z miła chęcią, będę cały czas już u Was. Czy muszę jakoś się dopisać?
Ja miałam robione ryg zebow. I przy tym sie mnie pytano tylko czy jestem w ciąży. Mialam zakladana specjalna taka jakby kamizelke na siebie.Bunia ja czuje że jutro - pojutrze do Ciebie dołączę...czuje się jak zawsze przed okresem...no ale u mnie ten cykl od początku był stracony
Dziewczynki mam pytanie co wiecie o tomografii? Chciałabym sobie zrobię zdjęcie całego uzębienia jak dostanę okres...tylko tak się zastanawiam jak długo po tym nie będę mogła się starać??
Pierwszy raz mi się trafiło że jakiś test pokazał mi cien cienia pomimo braku ciąży i to nie jeden tylko dwa ale i tak się nie nastawiałam czułam że one jakieś są wadliwe. Także ostrzegam przed tymi o nazwie baby boom od teraz będę wierna pinkom ;P kiedyś się musi udać trzeba tylko być cierpliwym i odczekać swoje muszę mężowi powiedzieć żeby się bardziej postarałNie dobra @! myślałam że będzie pierwszy bobas na wątku a tu takie rzeczy, następny cykl będzie szczęśliwy
Miałam podobna sytuację w poprzednim cyklu. Na dwóch testach cień cienia a ciąży brak.Pierwszy raz mi się trafiło że jakiś test pokazał mi cien cienia pomimo braku ciąży i to nie jeden tylko dwa ale i tak się nie nastawiałam czułam że one jakieś są wadliwe. Także ostrzegam przed tymi o nazwie baby boom od teraz będę wierna pinkom ;P kiedyś się musi udać trzeba tylko być cierpliwym i odczekać swoje muszę mężowi powiedzieć żeby się bardziej postarał