reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witajcie dziewczynki [emoji7] nadrobiłam ponad 60 stron [emoji1] nie było mnie kilka dni, bo miałam męża przy sobie i tak w sumiw telefon w kącie leżał [emoji1] chciałam się nim nacieszyć bo dopiero na święta się zobaczymy...
Niestety nie dostałam jeszcze @. Juz 39 dc. Jezeli nie dostanę w tym tygodniu to wyruszam do lekarza... Nie mam wiem co sie podziało[emoji17][emoji17]
A poza tym, gratuluję z całego serca tym, które wstawiały tu zdjęcia z usg i tym, które miały kreseczki [emoji7][emoji7][emoji7] niestety ja mam sklerozę i nie napiszę nicków, dlatego tak zbiorczo skladam gratulacje [emoji8]
Dziękuję bardzo :)
Mam nadzieję, że jakoś cykl Ci się wyrówna i zdążysz przed świętami, żeby ❤️ były owocne :)

Hej laseczki.
Zaczynamy 6cs. Dziś @ już wystartowała na dobre. Dobrze, że się w nocy zabezpieczyłam.
No to trzymam kciuki za kolejny cykl! ❤️

Czesc,kiedy wam najszybciej wyszly pozytywne lekko testy przed okresem?pamieta ktoras?
Mi 3dni przed datą @

Uff..jadę na krótki urlop :D ostatnia chwila wytchnienia a potem zapieprz do połowy grudnia :p

Dzieki za odpowiedzi:)ja mam kaledarzowe 5 dni do okresy test wyszedl bialy rano,a ja wciaz plamie od 4 dni na brazowo takze sobie teraz wkrecam ze pewnie mam cyste czy cos:(

Dzieki za odpowiedzi:)ja mam kaledarzowe 5 dni do okresy test wyszedl bialy rano,a ja wciaz plamie od 4 dni na brazowo takze sobie teraz wkrecam ze pewnie mam cyste czy cos:(
A może to wczesniejszy okres ? Ja pamietam ost okres przed ciążą miałam taki że zaczął się i w sumie trwał 1.5 dnia i prawdę mówiąc jedna podpaska by całość zebrała albo nawet i pół podpaski tak było tego mało.

A może to wczesniejszy okres ? Ja pamietam ost okres przed ciążą miałam taki że zaczął się i w sumie trwał 1.5 dnia i prawdę mówiąc jedna podpaska by całość zebrała albo nawet i pół podpaski tak było tego mało.
Twoje brzmi jak implantacja?ja to bym chciala zeby juz sie bormalny okres zaczal bo chce zaczac brac stymulanty na owu a tak to sama nie wiem kiedy co i jak

reklama
Do góry