reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczyny 3 dni do okresu a dziś wchodzę do domu idę do łazienki a tu na wkladce jasno brozowe plamienie kurde takie mialam jak bylam w ciąży wczesniej ale w dzień okresu i była ciąża...znów nabralam nadzieji ze moze akurat się udało bo raczej nie mam plamien przed okresem...ciekawe....

reklama
Mam troszkę inne pytanie :)
Czy podczas zwolnienia lekarskiego w związku z ciążą miałyście w domu kontrolę ZUS?
Jeśli masz na zwolnieniu napisane że musisz leżeć to mogą kontrolować i jak. Cię nie będzie to problem chociaż przecież możesz być właśnie u lekarza a jeśli nie masz opcji musi lerzec to mogą Ci skoczyć ale ciążowe L4 rzadko kontroluja

Cześć dziewczyny 3 dni do okresu a dziś wchodzę do domu idę do łazienki a tu na wkladce jasno brozowe plamienie kurde takie mialam jak bylam w ciąży wczesniej ale w dzień okresu i była ciąża...znów nabralam nadzieji ze moze akurat się udało bo raczej nie mam plamien przed okresem...ciekawe....
Testuj rano :)

Hej,no ja mam plamienie teraz wlasnie,jeden dzien z krwia i teraz brazowe a do okresu tydzien...

reklama
Do góry