reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Też mam taką nadzieje bo jak nie to operacja... Dzięki:*
Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8]
Mi też głowa pęka od 2 dni :/
Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35]
Mnie tez strasznie glowa boli pewnie wlasnie od tej pogody [emoji58] szlam do sklepu w kurtce zimowej bo zimno jak cholera[emoji58] a teraz tz mowi ze w niedziele bedzie i nas śnieg [emoji57]
No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ?
My jutro na wesel ale jedziemy już dzisiaj zgarniamy po drodze moich rodziców i jedziemy potancować weselicho z poprawinami także w pon pewnie was nie nadrobię tyle będzie stron ale miłego weekendu dla wszystkich i testujemy po weekendzie 8-):D
Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]

reklama
Kurczę, może faktycznie coś w tym jest... Nigdy nie mierzyłam dokładnie temperatury i nie wiem czy dla mojego organizmu jest wyznacznikiem czegokolwiek. Teraz termometr pokazuje 37,4, rano przed wstaniem z łóżka 36,3. Może mnie jakieś przeziębienie znowu bierze...dziwne te skoki są. @ póki co się nie rozkręca... eh sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć[emoji57]

Jedyną miarodajną temp. do analizy jest pomiar temp. od razu po przebudzeniu przez wstaniem z łóżka. Każda inna nie ma sensu.

Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8] Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35] No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ? Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]
My w tym roku juz trzecie :Dtym razem kuzyn się uchował jeszcze a tak to Juz dzieciaki kuzynostwa wchodzą w wiek małżeński ;)oby mój syn poczekał aż drugi raz mama zostanę hehhe;)

Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8] Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35] No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ? Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]
Maly dzis temperaturę ma podwyższona[emoji58]
Ja sie czuje absolutnie nie ciazowo od kilku dni i sie znow martwię, a wizyta w poniedziałek dopiero, a o operacje mlodego to dopiero w listopadzie mam dzwonić

Jedyną miarodajną temp. do analizy jest pomiar temp. od razu po przebudzeniu przez wstaniem z łóżka. Każda inna nie ma sensu.
Wiem ,że takie wyrywkowe mierzenie do niczego nie prowadzi, ale jak z wczorajszego porannego pomiaru 37,2 dziś rano temp. spadła do 36,3 a do tego doszły inne objawy @ to stwierdziłam, że nawet testowanie nie ma sensu bo za chwilę @ przyjdzie. A teraz znowu mam nadzieję, że może jednak...jak nic się nie zmieni, jutro rano testuję[emoji2]

O widze ze dostalam minusa za Literowki,no coz zawsze cos sie znajdzie co przeszkadza,przyznaje sie bez winy pisze szybko nie gramatycznie i nie skladniowo,ale tak mnie troche denerwuja ludzie-nuczyciele,jak sie nie podoba jak pisze to prosze omijac moje wpisy rena-chan
Przeglądam Was na telefonie, przy dziecku, do nauczyciela mi daleko i proszę źle nie oceniać ludzi, bo w tym przypadku minus był zupełnie przypadkowy, nawet o nim nie wiedziałam, na telefonie łatwo o coś takiego. Przepraszam, jestem tylko człowiekiem i robię błędy.
Na małych ekranach dotykowych łatwo coś wcisnąć i o tym nie wiedziec

reklama
Przykro mi bardzo nie dość że tylko podczytuje to podpadlam w głupi sposób, naprawdę to był przypadek :( sama pisze szybko, często nie używam polskich znaków czy coś przekręcę a tu nie zwracam na to uwagi. Wybacz

Do góry