buterrfly
Fanka BB :)
Bądź dobrej myśli , a nawet jak operacja będzie konieczna to pamiętaj, że to dla Twojego zdrówka [emoji8]Też mam taką nadzieje bo jak nie to operacja... Dzięki:*
Masakra. Ja wzięłam Apap i dzisiaj pomógł teraz jakoś funkcjonuje ,bo wcześniej to się obijałam o kąty [emoji35]Mi też głowa pęka od 2 dni :/
No co Ty mówisz [emoji50] [emoji50] [emoji50] [emoji54] Słyszałam o ochłodzeniu , ale żeby tak zaraz śnieg.. Ja nie chce [emoji19]Mnie tez strasznie glowa boli pewnie wlasnie od tej pogody [emoji58] szlam do sklepu w kurtce zimowej bo zimno jak cholera[emoji58] a teraz tz mowi ze w niedziele bedzie i nas śnieg [emoji57]
A Ty jakoś niedługo masz wizytę prawda ? Jak się czujesz ? Jak mały, załatwiałaś już nowy termin tej operacji ?
Baw się świetnie [emoji7] Zazdroszczę, bo w mojej rodzinie wszyscy już po ślubie.. Chyba kolejne na którym będę się bawić to będzie moje [emoji23] [emoji23]My jutro na wesel ale jedziemy już dzisiaj zgarniamy po drodze moich rodziców i jedziemy potancować weselicho z poprawinami także w pon pewnie was nie nadrobię tyle będzie stron ale miłego weekendu dla wszystkich i testujemy po weekendzie