Jotka_
Fanka BB :)
Ja nie specjalnie mam jakies objawy i wogole na codzien racz j nie mysle o tym ze jestem w ciążyAle jak to.... Tak źle?czy idealnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie specjalnie mam jakies objawy i wogole na codzien racz j nie mysle o tym ze jestem w ciążyAle jak to.... Tak źle?czy idealnie?
Nic tylko się cieszyćJa nie specjalnie mam jakies objawy i wogole na codzien racz j nie mysle o tym ze jestem w ciąży
Raczej od 6 tc coś widać, jeszcze za wcześnie, ja mialam okres 24.03 wiec nawet się jeszcze nie testuje bo to dużo za wcześnie, cykle mam 28 dnioweDziewczyny to znowu ja. Jak pamiętacie jestem 11miesiecy po porodzie i dokładnie 27.03.21 dostałam miesiączkę. Byłam dziś u ginekologa na badaniu kontrolnym i stwierdził, że miałam już owulację i wszystko jest wporzadku. Tu pytanie do Was strasznie chce dzidziusia i współzylam w dni płodne z mężem, po jakim czasie ginekolog może stwierdzić ciążę? Chodzi mi o to, że może jednak doszło do zapłodnienia a na badaniu dopochwowym tego nie widać bo jest za wcześnie?
Gratulacje, mam nadzieję, że nam się również uda w 1cykluHej pisałam że staramy się z mężem o drugiego bąbelka, udało się za 1 cyklem(już 3 raz)
Więcej dzieci nie planujemy jeśli wszystko będzie dobrze, wszystkim życzę szybkich zajść
Szczerze to w pierwszej ciąży dwa testy miałam negatywne ale przeczucie nie dawało mi spokoju i poszłam na betę która potwierdziła ciążę a potem lekarz.byl to 5tcchyba zbyt szybko bym chciała drugiego dzidziusia i masz rację, narazie jest wcześnie,muszę się wstrzymać i obserwować co się wydarzy.Raczej od 6 tc coś widać, jeszcze za wcześnie, ja mialam okres 24.03 wiec nawet się jeszcze nie testuje bo to dużo za wcześnie, cykle mam 28 dniowe
Haha do mojej 8dni i chodzę jak na szpilkach ale tak jak mówię to będzie 2 @po porodzie więc wvale nie musi przyjść tego dnia,obawiam się, że da mi to złudną nadziejęMi w tym cyklu chyba się nie uda... do @ jeszcze 6 dni a zaczyna bolec mnie brzuch jak na @... nie jest to mój typowy objaw ale jakoś maleje mój entuzjazm przez to... Czekam na Wasze kreseczki i dopinguje mocno