Ja dziś nie wytrzymałam i 4dni przed @ zrobiłam test-oczywiscie negatywny. Chyba sobie tą ciszę uroilam. Chociaż mam do Was dziewczyny pytanie bo nie pamiętam jak miałam w pierwszej ciąży.od kilku dni mam straszną ilość śluzu, jak przy dniach płodnych.czy to taki objaw przed @ czy może jednak powtórzyć test jak @ nie przyjdzie.?
reklama
Paradoksalna
Fanka BB :)
Ja mam wstępnie potwierdzoną ciąże podczas badania ginekologicznego plus pozytywny test (słaba kreseczka ale widoczna) i nie miałam więcej śluzu, natomiast zrobiła mi się super lekka ale infekcja intymna... czekają mnie 2 tygodnie bezpiecznej dla ciąży kuracji a potem odrazu usg i zobaczymy co dalejJa dziś nie wytrzymałam i 4dni przed @ zrobiłam test-oczywiscie negatywny. Chyba sobie tą ciszę uroilam. Chociaż mam do Was dziewczyny pytanie bo nie pamiętam jak miałam w pierwszej ciąży.od kilku dni mam straszną ilość śluzu, jak przy dniach płodnych.czy to taki objaw przed @ czy może jednak powtórzyć test jak @ nie przyjdzie.?
Czytalam jakiś czas temu artykuł i tam było, ze jeśli przed @ rodzaj i ilość śluzu się różni niż bywało przy wczesńiejszych cyklach to może to być ciąża, a urojonej ciąży bardzo ciężko jest się nabawić, zwykle chorują kobiety które przez lata walczą z nieplodnością, skoro chcesz to sprawdzić a nie tupiesz nogą na testy, gina i betę to nie masz urojonej zrob test za te 4 dni a najlepiej 5, dzień po spodziewanej @ jak nie przyjdzie. Trzymam kciuki
Hej! Zupełnie jakbym czytała o sobie z tym, ze moja ma prawie 5 lat nam się chyba udało przy obecnym, drugim cyklu starań, małpa jutro ale kreseczka już jest i strasznie kłują mnie jajniki od czasu do czasu no i ogólnie nie jestem sobą powodzenia, trzymam mocno kciuki, a to mój dzisiejszy test
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
Paradoksalna
Dziękuje <3 no narazie mam wieści takie, ze gine podczas badania potwierdziła ciąże, ale mam tez mała infekcje i globulki dostałam, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi zarodkowi i będzie rósł zdrowoGratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży.
A który to tydzień ? Bądź dobrej myśli to będzie ciekawie wszystko wporządku. To kolejna dzidzia?czy 1?Dziękuje <3 no narazie mam wieści takie, ze gine podczas badania potwierdziła ciąże, ale mam tez mała infekcje i globulki dostałam, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi zarodkowi i będzie rósł zdrowo
Paradoksalna
Tydzień 4, tak pokazuje aplikacja, no staram się być dobrej myśli bo chociaz staraliśmy się krutko to o drugim dziecku marzyłam już dobre pare lat, musiałam poczekać na męża jak się zdecyduje... to będzie drugie dziecko córa niedługo skończy 5 lat wiec szykuje się nam dumna starsza siostraA który to tydzień ? Bądź dobrej myśli to będzie ciekawie wszystko wporządku. To kolejna dzidzia?czy 1?
Paradoksalna
Mam pytanko, czy mamy jakąś ogólną grupę ciążową? Bo tu trochę mi głupio pisać o tym jak się czuje jak już jestem zakreskowana wśród dziewczyn które wciąż się starają
otherside
Pewnie grudniowe mamy albo listopadoweMam pytanko, czy mamy jakąś ogólną grupę ciążową? Bo tu trochę mi głupio pisać o tym jak się czuje jak już jestem zakreskowana wśród dziewczyn które wciąż się starają
Paradoksalna
No właśnie niewiem czy ja już się nie klasuje do styczniowych ale jeszcze chyba nie ma tego wątku, siedzę sobie póki co na grudniowych, póki nie mam jeszcze wyznaczonego konkretnego terminuPewnie grudniowe mamy albo listopadowe
reklama
otherside
To idę nA grudnioweNo właśnie niewiem czy ja już się nie klaruje do styczniowych ale jeszcze chyba nie ma tego wątku, siedzę siebie póki co na grudniowych, póki nie mam jeszcze wyznaczonego konkretnego terminu
Podziel się: