Jotka_
Fanka BB :)
Ja od razu wiedziałam, i w pierwszej i w drugiej, że będzie chłopakMiędzy mną a siostrami jest po 6 lat,jedna starsza,druga młodsza. Mam nadzieję,że u nas się uda jak najszybciej.
Macie jakieś marzenia dotyczące płci?
Przy córce od razu byłam pewna,że dziewczynka i to się potwierdziło. Teraz marzy mi się chlopiec oczywiście będę tak samo szczesliwa jak będzie dziewczynka,ale jestem ciekawa jak jest z chłopcem.
.. teraz przydałaby się dziewuszka do kompletu, ale nastawiam się na chłopaka
Tak sprawdzil sie idealnie na odwrót powinnam mieć dwie dziewczynki a mam dwóch chłopcówMnie bolaly piersi i urosly, mialam duuuzy apetyt, latalam siku co chwile i czulam bol brzucha jak na okres ktory nie przychodzil. Ale ja szybko czulam ze chyba jestem w ciazy bo czulam sie inaczej, taka jakby pelna na dole. Nie wiem czemu ale tak po prostu czulam. I moj maz tez mowil ze bedzie jak nic. No i bylo Potem doszly okropne wymioty calodniowe i sennosc.
my chcielismy 3 lata roznicy, potem nie bardzo byl odpowiedni czas, zaczelismy sie starac, pozniej znowu przerwalismy przez moje problemy zdrowotne i teraz na nowo zaczynamy. Corka ma 4,5 roku.
A swoja droga sprawdzil Wam sie chinski kalendarz plci ? Mi tak. Kolezance rowniez.