reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Zazdroszcze Ci, że nie widziałaś cienicieniów, bo ja się zawsze jakiegos gow..ego dopatrzę ale z tym hobbi to ujelas nieźleJa robilam rozne testy, jak z corka w ciaze zaszlam to nawet nie wiem jaki mialam, jakis najtanszy z najtanszych i wyszly takie krechy od razu ze do dzis go mam i je super widac
Ogolnie dla mnie testy to hobby. Lubie robic, pomimo ze wiem co zobacze ale i tak frajde mi to sprawia. Nie wiem dlaczego ale lubie. I nigdy nawet cienia cienia nie widzialam na tych negatywnych.
A dziekujemySuper! To wszystkiego najlepszego dla małego solenizanta
Jotka_
W pierwszej nie mialam żadnych. W drugiej nie mialabym żadnych gdyby nie to ,że biore bromergon i na 4 dni przed @ obudzil mnie, bo tak sie zle poczulam ,slabo mi się zrobilo.. rzygać mi sie chciało.. przelewalam sie mezowi przez ręce.. ze 3 godziny siedzialam na sofie w salonie przy otwartym oknie i się ogarnialam.. rano zrobiłam test bo bylo to tak dziwaczne i wyszedl negatywny, wróciłam z pracy zrobilam strumieniowego pinka 10 i wyszla kreseczka bladziutka.. a tak to nie mialam.. wogole w pierwszej ciazy w okolicach 6yygodnia cyce mi spuchly dwa rozmiary.. a w drugiej przez te hiperprolaktynemie to nawet raz mnie jie zapieklyDziewczyny przy poprzednich ciążach jakie były Wasze najwcześniejsze objawy? miałyście jakieś przed zrobieniem testu?
Werani
Zaangażowana w BB
Ja się o ciąży dowiedziałam jakoś w 7 tygodniu i zaalarmowały mnie powiększone i mega bolesne piersi. Nie mogłam ich dotknąć. Ale teraz gdy mam dużo większe pojęcie o swoim ciele i symptomach to jest gorzejW pierwszej nie mialam żadnych. W drugiej nie mialabym żadnych gdyby nie to ,że biore bromergon i na 4 dni przed @ obudzil mnie, bo tak sie zle poczulam ,slabo mi się zrobilo.. rzygać mi sie chciało.. przelewalam sie mezowi przez ręce.. ze 3 godziny siedzialam na sofie w salonie przy otwartym oknie i się ogarnialam.. rano zrobiłam test bo bylo to tak dziwaczne i wyszedl negatywny, wróciłam z pracy zrobilam strumieniowego pinka 10 i wyszla kreseczka bladziutka.. a tak to nie mialam.. wogole w pierwszej ciazy w okolicach 6yygodnia cyce mi spuchly dwa rozmiary.. a w drugiej przez te hiperprolaktynemie to nawet raz mnie jie zapiekly
Jotka_
Nooo tp prawda im wiecej czlowiek wie tym gorzej .. ale ja jeszcze jedno machnąć chce i nigdy wiecej nie mam zamiaru sluchac swojego ciala..
Werani
Zaangażowana w BB
U nas będzie duża różnica,córcia ma 6.5 roku, te Chcielibyśmy mieć jeszcze 2 ale to się okaże. Chyba,że od razu ustrzelimy blizniaki to będę bardzo szczesliwaNooo tp prawda im wiecej czlowiek wie tym gorzej .. ale ja jeszcze jedno machnąć chce i nigdy wiecej nie mam zamiaru sluchac swojego ciala..
Jotka_
No mnie przerazala ta różnica, ale ja mam pierwszego yez syna.. jest miedy nimi 5 lat.. zawsze marzylo mi sie 3 oje ,ale ta roznica tea strasznie sie rozciąga.. ustalilismy z mezem ze maks 7lat. Z reszta my czas kopulacji mamy yez ustalonu. Ze probujemy maks do sierpnia, a potem juz odpusczamy calkiem bedzie ich dwoch tylko.U nas będzie duża różnica,córcia ma 6.5 roku, te Chcielibyśmy mieć jeszcze 2 ale to się okaże. Chyba,że od razu ustrzelimy blizniaki to będę bardzo szczesliwa
kinga30
Między mną i siostra jest 10 lat różnicy dogadujemy się ale ja nigdy nie chciałam takiej dużej. U mnie między najstarsza córka i synem jest 5 lat i też by mogło być jeszcze rok mniej chociaż dla mnie było wygodnie. Między synem a młodsza córka mam 3 lata i tu jest super różnica
Werani
Zaangażowana w BB
Między mną a siostrami jest po 6 lat,jedna starsza,druga młodsza. Mam nadzieję,że u nas się uda jak najszybciej.
Macie jakieś marzenia dotyczące płci?
Przy córce od razu byłam pewna,że dziewczynka i to się potwierdziło. Teraz marzy mi się chlopiec oczywiście będę tak samo szczesliwa jak będzie dziewczynka,ale jestem ciekawa jak jest z chłopcem.
Macie jakieś marzenia dotyczące płci?
Przy córce od razu byłam pewna,że dziewczynka i to się potwierdziło. Teraz marzy mi się chlopiec oczywiście będę tak samo szczesliwa jak będzie dziewczynka,ale jestem ciekawa jak jest z chłopcem.
reklama
Mnie bolaly piersi i urosly, mialam duuuzy apetyt, latalam siku co chwile i czulam bol brzucha jak na okres ktory nie przychodzil. Ale ja szybko czulam ze chyba jestem w ciazy bo czulam sie inaczej, taka jakby pelna na dole. Nie wiem czemu ale tak po prostu czulam. I moj maz tez mowil ze bedzie jak nic. No i bylo Potem doszly okropne wymioty calodniowe i sennosc.
my chcielismy 3 lata roznicy, potem nie bardzo byl odpowiedni czas, zaczelismy sie starac, pozniej znowu przerwalismy przez moje problemy zdrowotne i teraz na nowo zaczynamy. Corka ma 4,5 roku.
A swoja droga sprawdzil Wam sie chinski kalendarz plci ? Mi tak. Kolezance rowniez.
my chcielismy 3 lata roznicy, potem nie bardzo byl odpowiedni czas, zaczelismy sie starac, pozniej znowu przerwalismy przez moje problemy zdrowotne i teraz na nowo zaczynamy. Corka ma 4,5 roku.
A swoja droga sprawdzil Wam sie chinski kalendarz plci ? Mi tak. Kolezance rowniez.
Podziel się: