reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Dziewczyny przy poprzednich ciążach jakie były Wasze najwcześniejsze objawy?:D miałyście jakieś przed zrobieniem testu?

reklama
Ja robilam rozne testy, jak z corka w ciaze zaszlam to nawet nie wiem jaki mialam, jakis najtanszy z najtanszych i wyszly takie krechy od razu ze do dzis go mam i je super widac 🤣
Ogolnie dla mnie testy to hobby. Lubie robic, pomimo ze wiem co zobacze ale i tak frajde mi to sprawia. Nie wiem dlaczego ale lubie. I nigdy nawet cienia cienia nie widzialam na tych negatywnych. 🤣
Zazdroszcze Ci, że nie widziałaś cienicieniów, bo ja się zawsze jakiegos gow..ego dopatrzę 😂🤣😂🤣 ale z tym hobbi to ujelas nieźle 😂🤣😂🤣😂
Super! To wszystkiego najlepszego dla małego solenizanta😍
A dziekujemy :)

Dziewczyny przy poprzednich ciążach jakie były Wasze najwcześniejsze objawy?:D miałyście jakieś przed zrobieniem testu?
W pierwszej nie mialam żadnych. W drugiej nie mialabym żadnych gdyby nie to ,że biore bromergon i na 4 dni przed @ obudzil mnie, bo tak sie zle poczulam ,slabo mi się zrobilo.. rzygać mi sie chciało.. przelewalam sie mezowi przez ręce.. ze 3 godziny siedzialam na sofie w salonie przy otwartym oknie i się ogarnialam.. rano zrobiłam test bo bylo to tak dziwaczne i wyszedl negatywny, wróciłam z pracy zrobilam strumieniowego pinka 10 i wyszla kreseczka bladziutka.. a tak to nie mialam.. wogole w pierwszej ciazy w okolicach 6yygodnia cyce mi spuchly dwa rozmiary.. a w drugiej przez te hiperprolaktynemie to nawet raz mnie jie zapiekly 🤣😂

W pierwszej nie mialam żadnych. W drugiej nie mialabym żadnych gdyby nie to ,że biore bromergon i na 4 dni przed @ obudzil mnie, bo tak sie zle poczulam ,slabo mi się zrobilo.. rzygać mi sie chciało.. przelewalam sie mezowi przez ręce.. ze 3 godziny siedzialam na sofie w salonie przy otwartym oknie i się ogarnialam.. rano zrobiłam test bo bylo to tak dziwaczne i wyszedl negatywny, wróciłam z pracy zrobilam strumieniowego pinka 10 i wyszla kreseczka bladziutka.. a tak to nie mialam.. wogole w pierwszej ciazy w okolicach 6yygodnia cyce mi spuchly dwa rozmiary.. a w drugiej przez te hiperprolaktynemie to nawet raz mnie jie zapiekly 🤣😂
Ja się o ciąży dowiedziałam jakoś w 7 tygodniu i zaalarmowały mnie powiększone i mega bolesne piersi. Nie mogłam ich dotknąć. Ale teraz gdy mam dużo większe pojęcie o swoim ciele i symptomach to jest gorzej:D

Nooo tp prawda im wiecej czlowiek wie tym gorzej .. ale ja jeszcze jedno machnąć chce i nigdy wiecej nie mam zamiaru sluchac swojego ciala..

Nooo tp prawda im wiecej czlowiek wie tym gorzej .. ale ja jeszcze jedno machnąć chce i nigdy wiecej nie mam zamiaru sluchac swojego ciala..
U nas będzie duża różnica,córcia ma 6.5 roku, te Chcielibyśmy mieć jeszcze 2 ale to się okaże. Chyba,że od razu ustrzelimy blizniaki:D to będę bardzo szczesliwa

U nas będzie duża różnica,córcia ma 6.5 roku, te Chcielibyśmy mieć jeszcze 2 ale to się okaże. Chyba,że od razu ustrzelimy blizniaki:D to będę bardzo szczesliwa
No mnie przerazala ta różnica, ale ja mam pierwszego yez syna.. jest miedy nimi 5 lat.. zawsze marzylo mi sie 3 oje ,ale ta roznica tea strasznie sie rozciąga.. ustalilismy z mezem ze maks 7lat. Z reszta my czas kopulacji mamy yez ustalonu. Ze probujemy maks do sierpnia, a potem juz odpusczamy calkiem bedzie ich dwoch tylko.

Między mną i siostra jest 10 lat różnicy dogadujemy się ale ja nigdy nie chciałam takiej dużej. U mnie między najstarsza córka i synem jest 5 lat i też by mogło być jeszcze rok mniej chociaż dla mnie było wygodnie. Między synem a młodsza córka mam 3 lata i tu jest super różnica

Między mną a siostrami jest po 6 lat,jedna starsza,druga młodsza. Mam nadzieję,że u nas się uda jak najszybciej.
Macie jakieś marzenia dotyczące płci?
Przy córce od razu byłam pewna,że dziewczynka i to się potwierdziło. Teraz marzy mi się chlopiec:D oczywiście będę tak samo szczesliwa jak będzie dziewczynka,ale jestem ciekawa jak jest z chłopcem.

reklama
Mnie bolaly piersi i urosly, mialam duuuzy apetyt, latalam siku co chwile i czulam bol brzucha jak na okres ktory nie przychodzil. Ale ja szybko czulam ze chyba jestem w ciazy bo czulam sie inaczej, taka jakby pelna na dole. Nie wiem czemu ale tak po prostu czulam. I moj maz tez mowil ze bedzie jak nic. No i bylo ☺️ Potem doszly okropne wymioty calodniowe i sennosc.

my chcielismy 3 lata roznicy, potem nie bardzo byl odpowiedni czas, zaczelismy sie starac, pozniej znowu przerwalismy przez moje problemy zdrowotne i teraz na nowo zaczynamy. Corka ma 4,5 roku.

A swoja droga sprawdzil Wam sie chinski kalendarz plci ? Mi tak. Kolezance rowniez.

Do góry