reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
W aptece dostaniesz bobotest novatest czy pink tak samo jak w rossmanie.. facelle sa do dostania tylko w rossmanie.. i o nich pisze, bo cene mają przyzwoita ,ale najtańsze nie sa.. a sa tu dziewczyny, które szukają tańszych alternatyw, bo robia testy czesto. Staraja sie grubo miesiącami! I dopatrują się czegokolwiek..

W aptece bynajmniej jak ja kupowałam testy to ok 10zl za szt w rossmanie są bardzo podobne ceny. A moim zdaniem nie ma co robić nie wiadomo ile testów na miesiąc bo to nic nie daje tylko może i gorzej bo tak jak mówisz doszukują sie czegokolwiek i się niepotrzebnie nakręcają.

Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.

Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udalo:D obserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz :D

Kwas foliowy to już ok roku wcześniej przed staraniami brać to napewno. Kciuki aby sie udało.

reklama
Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.

Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udalo:D obserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz :D
Ja juz tyle testów przerobilam i aptekowych i drogeryjnych ze moge poemat pisać.. dla mnie bez różnicy czy one z apteki czy nie.. kreska ma byc podbarwiona i widoczna gołym okiem i ma pojawić sie odrazu na teście .. jednak staralam sie o syna 21 cykli i wiem, ze czlowiek doszukuje sie wszystkiego by tylko mieć nadzieję ze to ten cykl. Ja ten cykl spisałam na straty jeszcze zanim zaczelismy kopulować.. w ciazy nie jestem. @przyjdzie jak w zegareczku 7 ego 😉 ten tydzien ogolnie mam doła więc zwieczy go małpiszon ale w weekend robimy urodzinki młodzieńcowi wiec zaraz zajmę się przygotowaniami to mi humor wroci :)

W aptece bynajmniej jak ja kupowałam testy to ok 10zl za szt w rossmanie są bardzo podobne ceny. A moim zdaniem nie ma co robić nie wiadomo ile testów na miesiąc bo to nic nie daje tylko może i gorzej bo tak jak mówisz doszukują sie czegokolwiek i się niepotrzebnie nakręcają.

Kwas foliowy to już ok roku wcześniej przed staraniami brać to napewno. Kciuki aby sie udało.
Wiesz jak osoby starają sie dlugo i bardzo pragną dziecka, to nie Tobie oceniać ile sobie testów robią. Robią ile chcą. Kiedy chcą.

Ja juz tyle testów przerobilam i aptekowych i drogeryjnych ze moge poemat pisać.. dla mnie bez różnicy czy one z apteki czy nie.. kreska ma byc podbarwiona i widoczna gołym okiem i ma pojawić sie odrazu na teście .. jednak staralam sie o syna 21 cykli i wiem, ze czlowiek doszukuje sie wszystkiego by tylko mieć nadzieję ze to ten cykl. Ja ten cykl spisałam na straty jeszcze zanim zaczelismy kopulować.. w ciazy nie jestem. @przyjdzie jak w zegareczku 7 ego 😉 ten tydzien ogolnie mam doła więc zwieczy go małpiszon ale w weekend robimy urodzinki młodzieńcowi wiec zaraz zajmę się przygotowaniami to mi humor wroci :)
Które urodzinki będzie obchodził?

Wiesz jak osoby starają sie dlugo i bardzo pragną dziecka, to nie Tobie oceniać ile sobie testów robią. Robią ile chcą. Kiedy chcą.
Ja nie oceniam, tylko troszkę mogę z doświadczenia powiedzieć bo też sie dość długo staraliśmy. Ale wreszcie myślenie o ciąży odpuściłam i się udało. Dużo daje sama głowa jeżeli wszystko jest zdrowotnie w porządku to głowa i myślenie kobiety dużo daje. Ja sie kłócić nie chce, bo nie ma sensu. Ale widzę że ten mój poprzedni post jako obraźliwy to przepraszam. Ale nie uważam żebym miała za co przepraszać.

Ja robilam rozne testy, jak z corka w ciaze zaszlam to nawet nie wiem jaki mialam, jakis najtanszy z najtanszych i wyszly takie krechy od razu ze do dzis go mam i je super widac 🤣
Ogolnie dla mnie testy to hobby. Lubie robic, pomimo ze wiem co zobacze ale i tak frajde mi to sprawia. Nie wiem dlaczego ale lubie. I nigdy nawet cienia cienia nie widzialam na tych negatywnych. 🤣

reklama
Ja testów nie lubię robić,bo boję się co zobaczę:D
Jednak mam nadzieję,że w tym cyklu się udało,tak bardzo bym chciała 😍

Do góry