agabaj92
Fanka BB :)
W aptece dostaniesz bobotest novatest czy pink tak samo jak w rossmanie.. facelle sa do dostania tylko w rossmanie.. i o nich pisze, bo cene mają przyzwoita ,ale najtańsze nie sa.. a sa tu dziewczyny, które szukają tańszych alternatyw, bo robia testy czesto. Staraja sie grubo miesiącami! I dopatrują się czegokolwiek..
W aptece bynajmniej jak ja kupowałam testy to ok 10zl za szt w rossmanie są bardzo podobne ceny. A moim zdaniem nie ma co robić nie wiadomo ile testów na miesiąc bo to nic nie daje tylko może i gorzej bo tak jak mówisz doszukują sie czegokolwiek i się niepotrzebnie nakręcają.
Ja najbliżej mam aptekę,więc na pewno tam kupię testy,chyba ufam im bardziej niż tym z drogerii. U mnie w aptece mają z jakiejś mało znanej marki.
Dziewczyny bierzecie jakieś witaminki?
Ja od miesiąca kwas foliowy i Wit D,wczoraj zakupiłam też tabletki dla ciezarnych do 12 tygodnia.
Nie mogę się już doczekać 15.02. Pierwszy raz próbowaliśmy w dni płodne. 3 razy się udalo obserwuje swoje ciało i jestem tak strasznie ciekawa co z tego będzie. Jednocześnie staram się nie nakręcac do przesady,bo to mi zaszkodzi tylko. Chciałabym pod koniec roku już mieć malucha na zewnątrz
Kwas foliowy to już ok roku wcześniej przed staraniami brać to napewno. Kciuki aby sie udało.