Myślę że udało mi się to nawet całkiem dobrze oczywiście bałam się strasznie jak ogarne dwoje takich malutkich dzieci, ale powiem Ci że dla mnie to tak z trzy pierwsze miesiące były najgorsze jeśli można to tak nazwać, żeby przyzwyczaić się do siebie, nauczyć się razem żyć, a potem to już z górki i teraz z perspektywy czasu uważam że to jest dobra różnica wieku. Dla mnie córeczka była jeszcze taka malutka, a tu w domu zjawił się jeszcze mniejszy człowieczek, ale wszystko idzie ogarnąć i ile szczęścia jest także głowa do góry i też napewno z perspektywy czasu uznasz że to była dobra decyzjaMój synu w tym roku juz 6 lat matko jak ten czas leci .. 20 miesiecy roznicy a powiedz ogarnialas takich malych bąblów bez problemu?? Pytam bo jesli nam sie teraz urda to tez bedzie 20 miesiacy jakos i szczerze przeraza mnie to troche.. zwlaszcza ze mieszkamy na 4 pietrze
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Generalnie to uważam, że teraz jest dla nas najlepszy czas na 3 ostatnie juz dziecko. Boje sie jak sobie poradzę z wychodzeniem z domu tylko. No i wazna kwestia jest to czy nie zaniedbam najstarszego. Przy jednym maluchu udaje mi sie nie.. ale przy dwojce koze byc ciezej. To jedyne rzeczy ktore mjie martwia a taaak to mysle ze dam radę .. teraz tylko kwestia zeby sie udaloMyślę że udało mi się to nawet całkiem dobrze oczywiście bałam się strasznie jak ogarne dwoje takich malutkich dzieci, ale powiem Ci że dla mnie to tak z trzy pierwsze miesiące były najgorsze jeśli można to tak nazwać, żeby przyzwyczaić się do siebie, nauczyć się razem żyć, a potem to już z górki i teraz z perspektywy czasu uważam że to jest dobra różnica wieku. Dla mnie córeczka była jeszcze taka malutka, a tu w domu zjawił się jeszcze mniejszy człowieczek, ale wszystko idzie ogarnąć i ile szczęścia jest także głowa do góry i też napewno z perspektywy czasu uznasz że to była dobra decyzja
Jeśli chodzi o wychodzenie to nie pomogę, ja mieszkam w domu jednorodzinnym, też niby na drugim piętrze ale to jednak trochę inaczej. Masz taki sam dylemat jak, też się boję że zaniedbam dzieci jak najmłodsze się pojawi, a właśnie też o najstarsza córkę bo od września do szkoły idzie i też będzie potrzebowała dużo mojej uwagi w tym czasie, ale wierzę że ze wszystkim sobie poradzimy bo jesteśmy silne i kto jak nie my da rade?
Jotka_
Wlasnie ze względu na syna najstarszego starania ogarniamy maks do sierpnia bo wtedy urodzi sie w maju czyli przez wakacje sie odchow ana tyle ze kazdemu będę mogla podrzucic, gdy zajdzie potrzeba zajecia sie tylko starszym i szkola.Jeśli chodzi o wychodzenie to nie pomogę, ja mieszkam w domu jednorodzinnym, też niby na drugim piętrze ale to jednak trochę inaczej. Masz taki sam dylemat jak, też się boję że zaniedbam dzieci jak najmłodsze się pojawi, a właśnie też o najstarsza córkę bo od września do szkoły idzie i też będzie potrzebowała dużo mojej uwagi w tym czasie, ale wierzę że ze wszystkim sobie poradzimy bo jesteśmy silne i kto jak nie my da rade?
Jotka_
A z wychodzeniem to nikt mi nie pomoże teraz sobie radze to i pozniej dam, jednak przeraza mnie to mimo wszystko
A z wychodzeniem to nikt mi nie pomoże teraz sobie radze to i pozniej dam, jednak przeraza mnie to mimo wszystko
Ja też będę miała sajgon, gdyby się udało. Jedno do szkoły, drugie do przedszkola, ogarnąć i trzecie w wózku. Wyprawa na Marsa.
@hania4899 to u mnie identyczna sytuacja, jedno do szkoły od września, drugie do przedszkola a trzecie malutkie , totalny armagedon
Mnie dzisiaj coś brzuch tak ćmi jak na okres, zawsze tak mam parę dni przed okresem, ale może tym razem co innego będzie to zwiastować
Mnie dzisiaj coś brzuch tak ćmi jak na okres, zawsze tak mam parę dni przed okresem, ale może tym razem co innego będzie to zwiastować
Jotka_
No ja jeszcze jedno do przedszkola narazie, a dwoje maluchow ogony..Ja też będę miała sajgon, gdyby się udało. Jedno do szkoły, drugie do przedszkola, ogarnąć i trzecie w wózku. Wyprawa na Marsa.
Paulahopsa
Zaciekawiona BB
Hej, mam w domu 3latka, od 4 miesięcy starania. Dzisiaj 26 dzień cyklu. Mam regularne cykle, co 28 dni.
Test zrobiłam wczoraj wieczorem (to ten z lewej), test z prawej wczoraj o 15.00.
Chyba coś tam jest, idę dzisiaj na betę. Trzymajcie kciuki!
Mocno boli mnie podbrzusze, jestem po 1 stracie w 5 tygodniu, więc denerwuje się..
Test zrobiłam wczoraj wieczorem (to ten z lewej), test z prawej wczoraj o 15.00.
Chyba coś tam jest, idę dzisiaj na betę. Trzymajcie kciuki!
Mocno boli mnie podbrzusze, jestem po 1 stracie w 5 tygodniu, więc denerwuje się..
Załączniki
reklama
Paulahopsa
Zaciekawiona BB
Piękna?? ciągle się martwię dlaczego tak wcześnie, w 25 dniu cyklu (owulacja 13-14, miałam bóle).@Paulahopsa piękna ta druga kreska
Kupiłam wczoraj najtańsze testy i zrobiłam "Tak sobie" A teraz przeżywam
Podziel się: