reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

a ja czuje ze się nie udało. Zero objawów. Niby testuje za 10 dni ale mysle ze cos bym czuła..a tu nic, zero bolących piersi, brzucha, kłucia gdziekolwiek:) nudności - NIC nawet małego sygnału.:crazy:

pewnie ta czerwona @ przyczłapie się znowu...

reklama
Katarzynko1979- ja za to mialam nadmiar objawow i test dzien przed @ negatywny w dzien spodziewanej @ negatywny a @ ma dwa dni spoznienia ale wszystko wskazuje ze lada chwila sie przywlecze ...Wiec nie stresuj sie brak jakich kolwiek objawow nie znaczy ze fasolka sie nie wprowadzi do ciebie:-)

Czesc Dziewuszki
Nie wiem czy mnie pamietacie jeszcze czytam Was regularnie ale skoro zaczynam ponownie starania od maja to tak za bardzo sie nie udzielam na forum. Gratuluje Pysiu Agnieszko i Mitemil jak weszlam dzis na forum po dluuuuugiej przerwie to az lzy szczescia mi polecialy tak bardzo sie wzruszylam. Mialam szczescie ze dzis weszlam :)))))))))) Pozdrawiam Wszystkie Staraczki.

Lilu bede z Toba w maju bo wtedy zaczynam staranka tak nam sie zycie ulozylo ze na razie zaprzestalismy ale wkrotce zaczniemy to tylko 5 miesiecy :))))))))))))) Naprawde Dziewuszki bardzo sie ciesze z nowych FASOLEK pozdrawiam Was wszystkie.
Alex a co u Ciebie Kochanie odezwij sie

Wataj, dawno Cie nie bylo na forum, oj nie ladnie nie ladnie ;-):-p
a ty skarbie dlaczego odlozylas staranka az do Maja 2009, mozesz mi przypomniec, bo z moja pamiecia to nie najlepiej, az wstyd w tym wieku :zawstydzona/y::happy:
Ja pierwszy cykl starankowy bede miec napewno dopiero w czerwcu 2009 bo w maju bede przechodzic hsg i duzooo badan.
Pozdrawiam i odzywaj sie czesciej ;-):tak:

Witaj skarbie ja dziś się czuje nie najlepiej. Jak biorę ten lek na noc i tylko jedną tabletkę to jest ok a dziś wzięłam rano jedną i kiepsko się czuję. Jak tylko poczuje się lepiej to się odezwę. Buziaczek.
A jak u Ciebie?

Czytalam kochana ze najlepiej brac te tabletki na noc zeby przespac skutki uboczne bo sa duze i najlepiej zaczasc brac od najmniejszej dawki zeby przyzwyczaic powoli organizm do nich, mam nadzieje ze twoj sie szybko przyzwyczai i bedziesz sie dobrze czuc :tak::happy:

U mnie nawet dobrze, lapie mnie ostatnio jakis dolek psychiczny i chyba musze przestac zagladac na BB przez jakis czas :-(

Witajcie dziewczyny, wlasnie weszlam na forum a tu co szok :szok::tak::tak::tak:.
Pysiu, Aga, Mitemil Wielkie gratutacje!!!! Strasznie sie wzruszylam czytajac to wszystko i chyba jestem ostatnia, ktora gratuluje :-), ale bylam w pracy. Zycze duzo zdrowka dla was i waszych malenstw!!!! Oczywiscie czekam na codzienne relacje jak sie czujecie;-)Wspaniale wiadomosci przed swietami!!!

A ja mam mrowienia w brzuchu i dziwne odczucia...a po prawej stronie-jakby nerka-nadal boli...temperaturka skoczyla wczoraj na 37 i taka jest też dzisiaj...czekam imierzę cierpliwie:tak: trzymajcie kciuki!

Witaj kropeczko!!!ja tu mam jakies przeczucia:tak:, ale nie zapeszam tylko 3mam kciuczki;-)
A tak przy okazji dzisiaj jest moj 9dc i zrobilam pierwszy test owulacyjny, ktory kupilam wczoraj (jak ci wspomnialam), niestety jeszcze musze poczeka na przytulanka, tak przynajmniej podpowiada mi tescik. Jutro rano nastepmy, moze kreseczka pojawi sie ciemniejsza, na to licze i na wielkie przytulanka :tak: Hmmm ale nasuwa mi sie pytanko ''Czy testy moga oklamac?'' Pytam z ciekawosci, bo gdyby przez nastepne dni test byl negatywny to co dalej? Mowiac szczerze i tak bedziemy sie z M przytulac, nawet gdyby test wskazywal co innego:-)

Kingus, Katerinka ja tez sie nadal staram :tak:. Kiedy testujecie i kto jeszcze bedzie testowal?

Berbel rowniez serdecznie witam Cie na forum!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Weszlam jeszcze na chwilke, bo mam male pytanko. Jak juz wspomnialam wczesniej, dzisiaj zrobilam pierwszys test owulacyjny(tj 9dc) i wyszedl negatywnie, ale wlasnie wrocilam z lazienki, gdzie zauwazylam ten specyficzny sluz (rozciagliwy, jak jajko kurze-tzw. plodny) i co ja mam teraz o tym myslec?:baffled:Ja zawsze sugerowalam sie tym sluzem, bo wystepowal mniej wiecej w polowie cyklu czasem razem z bolem jajnika, ale to nawet jeszcze nie polowa- cykle mam 24-26 dniowe:tak:Hmmm...jutro zrobie nastepny test i zobacze czy sa jakies zmiany na nim - mam nadzieje:-)Czy ktoras z was miala podobna sytuacje?
Zmykam sie kapac i spac, bo zmeczona cos jestem po dzisiejszym dniu:-(Pozdrawiam was wszystkie!!!!

Ja pierwszy cykl starankowy bede miec napewno dopiero w czerwcu 2009 bo w maju bede przechodzic hsg i duzooo badan.

To będziemy startować w tym samym miesiącu, bo my w czerwcu bierzemy ślub i zaraz potem zaczynamy się starać o dzidziusia :))
mam nadzieje, że nam obu i w ogóle wszystkim staraczkom pójdzie szybciutko :-):-)

w.kropeczka- kropeczko dokladnie bo ja taka wrazliwa dusza jestem i czasami az za bardzo... nie chodzi tylko o filmy..co czasami rowniez mi przeszkadza ale nie umiem tego zmienic i uwazam ze wrazliwosc jest piekna bo widzisz wiecej niz taki zwyczajnyc zlowiek ktory jest w normlany sposob wrazliwy,, my chyba jestesmy az nadto.. bo ja napewno...:tak:

mitemil Gratulacje! :-)
ależ się dziewczyny rozszalały nam tutaj, co chwila o ciąży wyczytuję! super sie cieszę i życze wam jak najlepiej:tak::-)

A ja mam nadzieje że może w styczniu zobacze II kreseczki... :)

pozdrawiam

reklama
ale ja miałam dziś sen...
sniło mi się że zrobiłam cztery testy i na każdym wyszły dwie kreski:) przynajmniej we śnie wiem jakie to uczucie:)
szkoda ze sny sprawdzają się odwrotnie....
Miłego dnia dziewczynki.
Ja jeszcze nie pisze na wątku 2009...- nie chce zapeszać, moze jednak sen się spełni jeszcze w 2008...

Martynko 22 - a co u Ciebie? nadal nie masz @?
mam nadzieję że to jednak fasolka. Mitemil też początkowo wychodził negatywny test mimo spóźniającej się @ a tu później II. Tobie też tego życzę i odwzwij się!!!!

Pysiu510, Mitemil i Aga 00782 - juz ochłonęłyście trochę czy nadal jesteś w szoku po tej cudownej wczorajszej wiadomości? Kiedy chcecie powiedziec rodzince?

Wyobrażam sobie że to będą dla Was najszczęśłiwsze święta!
życzę Wam jeszcze raz spokojnych 9 miesięcy!

podzielcie sie fluidkami:)

Weszlam jeszcze na chwilke, bo mam male pytanko. Jak juz wspomnialam wczesniej, dzisiaj zrobilam pierwszys test owulacyjny(tj 9dc) i wyszedl negatywnie, ale wlasnie wrocilam z lazienki, gdzie zauwazylam ten specyficzny sluz (rozciagliwy, jak jajko kurze-tzw. plodny) i co ja mam teraz o tym myslec?:baffled:Ja zawsze sugerowalam sie tym sluzem, bo wystepowal mniej wiecej w polowie cyklu czasem razem z bolem jajnika, ale to nawet jeszcze nie polowa- cykle mam 24-26 dniowe:tak:Hmmm...jutro zrobie nastepny test i zobacze czy sa jakies zmiany na nim - mam nadzieje:-)Czy ktoras z was miala podobna sytuacje?

musze powiedzieć ze ja mam podobnie, zawsze kilka dni wcześniej przed pozytywnym testem owu mam rozciągliwy śluz. Później jest go zdecydowanie mniej...Ale chyba testy aż tak by nie kłamały. Chyba że płodny śluz jest przed owu.

Ostatnia edycja:
Do góry