reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

czesc, Kochana ja staram sie dokladnie tak jak Ty,poltora roku i nic.....wiesz nie wydaje mi sie,zeby to nie obchodzilo naszych mezczyzn..chyba raczej chodzi im o to,zebysmy im tyle nie truly bo jak to powiedzial mi moj M ciaglymi gadaniami ie pomagamy ani sobie ani im...!!!wywolujemy na nich presje z ktora wcale nie jest im latwo...wola wrzucic na luz...nie wiem ale takie sa moje odczucia w glebi duszy chca tego tak samo jak my skoro juz decyduja sie na dzidzie...pozdrawioam!

hahaha z kad ja to znam,wczraj znow zaczelam ten temat na co moj maz tobie to by wystarczyla nastepna dzidzia i wiecej nic ci do szczescia by nie trzeba bylo:-D
No i tez powiedzial,ze wkoncu przestalabym juz ciagle o tym gadac:tak:

reklama
czesc, Kochana ja staram sie dokladnie tak jak Ty,poltora roku i nic.....wiesz nie wydaje mi sie,zeby to nie obchodzilo naszych mezczyzn..chyba raczej chodzi im o to,zebysmy im tyle nie truly bo jak to powiedzial mi moj M ciaglymi gadaniami ie pomagamy ani sobie ani im...!!!wywolujemy na nich presje z ktora wcale nie jest im latwo...wola wrzucic na luz...nie wiem ale takie sa moje odczucia w glebi duszy chca tego tak samo jak my skoro juz decyduja sie na dzidzie...pozdrawioam!
Moj M( moze )udaje,ze go nie interesuje bo wina lezy po jego stronie i nie chce o tym rozmawiac a przeciez wcale go nie obwiniam-nie wprost

Acha dziewczynki wczoraj mialam taki strasznie gesty bialy sluz az sie lal dzis juz miej ale tez jest 8 grudnia mam miec @ wienc co to oznacza jakies zapalenie czy cus bo raczej dni plodne to nie byly bo inaczej wygladaja

Acha dziewczynki wczoraj mialam taki strasznie gesty bialy sluz az sie lal dzis juz miej ale tez jest 8 grudnia mam miec @ wienc co to oznacza jakies zapalenie czy cus bo raczej dni plodne to nie byly bo inaczej wygladaja
hmmm....jedni mowia,ze to objaw ciazy a inni uwazaja,ze to zaden objaw.Ja osobiscie ostatnio mialam cos takiego(nigdy wczesniej nie)no i nic z tego.potem dostalam@

ja juz tez tak kiedys pare razy mialam i nigdy nie bralam tego za objaw ciazy bardziej bym powiedziala ze to jakies zapalenie bezobjawowe

Naprawde trudno mi powiedziec.Ja kiedys mialam kremowe i zolte uplawy i powiedzieli mi,ze to zapalenie a nie bylo nic poprostu tak mialam i juz.A znowu jak mialam(kilka razy)zapalenie,to jakby mi lekarz nie powiedzial to bym nie wiedziala(nawet sie nie zorientowalam)

a czy ktoras pamieta moja historie ?;-):-D

odpuscilam bo pomyslalam sobie ze i tak nie mam owu i najpierw musze zrobic badania !!!! za bardzo sie przejmowalam jak wymyslalam sobie objawy a tu @przychodzila nawet kilka dni za wczesnie)
mialam umowiona wizyte, a tu niespodzianka !!!!
na tej wizycie bede sprawdzac czy mam ta mala kruszynke w swoim brzuszku!!!
nigdy nie robilam testow owu, nie mierzylam tempki, nie wyliczlam ze to musi byc teraz!!!!
oczywiscie gderalam mezowi ze ja bardzo juz chce, ze znajomi gdzie sie nie obejzysz tam z brzuszkami lub malenstwami...a czemu nie ja....
a tu taki CUD!!!
WIERZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZE NA MOJEJ PIERWSZEJ WIZYCIE LEKARZ POTWIERDZI ZE MAM MALUTENKA, CHOCIAZ NAJMNIEJSZA ALE MAM TA KRUSZYNKE W BRZUSZKU!!!!
chce potwierdzenia ze ona naprawde tam jest.ze 2 testy ciazowe, ze zatrzymanie @, i kilka innych objawow, nie za duzych ale sa... ze to prawda i ze w koncu i ja sie doczekalam mojego SZCZESCIA!!!!

a czy ktoras pamieta moja historie ?;-):-D

odpuscilam bo pomyslalam sobie ze i tak nie mam owu i najpierw musze zrobic badania !!!! za bardzo sie przejmowalam jak wymyslalam sobie objawy a tu @przychodzila nawet kilka dni za wczesnie)
mialam umowiona wizyte, a tu niespodzianka !!!!
na tej wizycie bede sprawdzac czy mam ta mala kruszynke w swoim brzuszku!!!
nigdy nie robilam testow owu, nie mierzylam tempki, nie wyliczlam ze to musi byc teraz!!!!
oczywiscie gderalam mezowi ze ja bardzo juz chce, ze znajomi gdzie sie nie obejzysz tam z brzuszkami lub malenstwami...a czemu nie ja....
a tu taki CUD!!!
WIERZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZE NA MOJEJ PIERWSZEJ WIZYCIE LEKARZ POTWIERDZI ZE MAM MALUTENKA, CHOCIAZ NAJMNIEJSZA ALE MAM TA KRUSZYNKE W BRZUSZKU!!!!
chce potwierdzenia ze ona naprawde tam jest.ze 2 testy ciazowe, ze zatrzymanie @, i kilka innych objawow, nie za duzych ale sa... ze to prawda i ze w koncu i ja sie doczekalam mojego SZCZESCIA!!!!
Wiec zycze Ci tego:tak:Ja moze bardziej uwierzylabym w takie "cuda"gdyby moj M byl zdrowy a tak...nie wim czy moge liczyc na szczescie(te w postaci fasolki)

reklama
Do góry