Leganza
Wdrożona(y)
asus
tylko że ja mam plamienie i prawie na 100% jestem pewna, że jutro pojawi sie @
tylko że ja mam plamienie i prawie na 100% jestem pewna, że jutro pojawi sie @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czytalam twoja historie na innym watku,tak mialo byc i moze jest w tym jakis sens....czegos sie nauczyłas,zycze powodzenia i owocnych staranekWitam serdecznie.Ja rowniez sie staram zajsc w ciaze.W 2005 mialam obumarla ciaze,ktora zakonczyla sie zabiegiem.Pozniej przez prawie 3 lata leczylam urojona przez lekarza toxoplazmoze,a teraz mam problem z zajsciem w ciaze.Na szczescie mam nadzieje,ze to nastapi jeszcze w tym roku.Wierze,ze Bog nade mna i nad moim mezem czuwa i da nam upragnione dzieciatko.Nic co sie w naszym zyciu dzieje-nie dzieje sie bez powodu.Zycze nam wszystkim glebokiej wiary w ten wyczekiwany przez nas cud,bo z pewnoscia nam sie uda :O)Pozdrawiam
Lilu widzę, że mamy podobna kuracje. Ja biorę clo od 5dc przez 5 dni. 18dc miałam zastrzyk z pregnylu i od 21 dc biorę duphaston( mam brać aż do momentu zrobienia testu). Moja gin kazała zrobić test beta hcg 14 dni od owulacji(czyli tak po 36-48 godz po pregnylu).Mówiła, że testy z moczu mogą nic nie pokazać bo może być za wcześnie dlatego od razu mam zrobić test z krwi. Ja byłam na usg żeby potwierdzić owulacje- myślałam, że nie było bo nic szczególnego nie czułam a jednak była.
Trzymam mocno kciuki
Za 12 dni robię bete chyba, że @ przyjdzie wcześniej...oby nie przyszła...
Innym staraczką również mocno kibicuje :-)