reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Kochane napewno dam wam znac odrazu jak tylko sama sie dowiem :-DKochane mam jeszcze pytanko do was mam nadzieje ze mi pomozecie : jak to jest wlasciwie z ta temperaturka jak nadchodz to @ to jest jaka ?? jak jest sie w ciazy to np. jaka ?? bo juz zglupialam i to tylko rano jest wazna czy jak ?? dziekuje z gory za odpowiedz :):tak:
Jak zbliża się @ to temp się obniża (może 2 dni przed a może i tego samego dnia co przyjdzie @)- mi spada do 36,6
Na początku ciąży temperatura się podnosi i utrzymuje podwyższona także w ciągu dnia ale chyba tylko kilka pierwszych miesięcy. Może ktoś doświadczony napisze bo ja to tylko z teorii znam.

reklama
Jak zbliża się @ to temp się obniża (może 2 dni przed a może i tego samego dnia co przyjdzie @)- mi spada do 36,6
Na początku ciąży temperatura się podnosi i utrzymuje podwyższona także w ciągu dnia ale chyba tylko kilka pierwszych miesięcy. Może ktoś doświadczony napisze bo ja to tylko z teorii znam.
a moge ja zmiezyc takze w ciagu dnia czy nie bardzo ?? moge np dzisiaj jak przyjde z pracy ?? al etemperaturke to ja mam chyba wyzsza niz normalna 36,6

a moge ja zmiezyc takze w ciagu dnia czy nie bardzo ?? moge np dzisiaj jak przyjde z pracy ?? al etemperaturke to ja mam chyba wyzsza niz normalna 36,6

Najlepiej zacząć mierzyć temperaturę po skończonej @, rano(przed wstaniem z łóżka)
Wtedy będziesz wiedziała jaką masz stała temp. Bo jeden pomiar nic Ci nie powie.
elektroniczne programy ja ściągnęłam sobie kartę obserwacji cyklu(drugi program na tej stronie-jest darmowy)

witam was serdecznie,
właśnie jestem po wizycie u gina
Niestety lekarz stwierdził, że w chwili obecnej nie może stwierdzić u mnie ciąży, ponieważ macica skręca czy jest skręcona i przez to nic nie widzi. Kazał mi brać folik (kwas foliowy) i zgłosić się za 3 tygodnie :szok::szok::szok::baffled::baffled:

i dodał, że przyszłam zawcześnie kurcze obliczeń to 5 tydzień
to za wcześnie?/??

a tak na marginesie to test dzisiaj z rana robiłam ponownie
i widziałam dwie kreseczki, ta druga była już znacznie widoczna:szok::-)

A kiedy planujesz jakieś usg? Podeślij proszę ciążowe fluidki:-)
Ja słyszałam, że do lekarza powinno sie pójść po tym jak się dowie o ciąży ale są pewnie różne podejścia.

witam was serdecznie,
Niestety lekarz stwierdził, że w chwili obecnej nie może stwierdzić u mnie ciąży, ponieważ macica skręca czy jest skręcona i przez to nic nie widzi. Kazał mi brać folik (kwas foliowy) i zgłosić się za 3 tygodnie :szok::szok::szok::baffled::baffled:

to za wcześnie?/??

a tak na marginesie to test dzisiaj z rana robiłam ponownie
i widziałam dwie kreseczki, ta druga była już znacznie widoczna:szok::-)
Kochana moja przyjaciolka tez jest w ciazy robila kilka testow i dwie kreseczki :laugh2: byla u gina tez jeszcze nie swierdził ale jest pewna ze jest:laugh2: to za szybko slonce na swierdzenie ciazy

reklama
witam was serdecznie,

to za wcześnie?/??

diabełhu, pewnie chodziła o tyłozgięcie macicy. Ja mam to samo. Tylko, że jak byłam u lekarza jak byłam w 4 tygodniu ciąży ( dokładnie zrobiłam test, 16.03 w dniu spodziewanej@ a u lekarza byłam 25.03 i potwierdziła ciąże).

Do góry